Latihan ketat dan penyediaan yang hebat

Program Cukai Siswazah BU Law - BU Law (GTP) yang ditubuhkan pada tahun 1959 sebagai salah satu program cukai lepasan pertama negara, merupakan salah satu yang terbaik. Ia kini berada di tangga kedua di negara ini, menurut Jurnal Undang-undang Negara . Kami adalah # 8 dalam kajian cukai di kalangan sekolah undang-undang AS, menurut US News

Majikan menghargai BU Law LLM dalam kepercayaan Percukaian kerana menandakan latihan ketat dan persiapan yang hebat. Kami menawarkan salah satu kurikulum yang paling komprehensif untuk kajian cukai lanjutan di negara ini. Ringkasnya, kami melengkapkan pelajar dengan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk kejayaan segera dalam bidang percukaian, sama ada mereka memperoleh ijazah melalui kajian kediaman di Boston, dalam talian dari rumah, atau melalui gabungan kedua-dua format. Kami juga menawarkan Sijil Perancangan Harta Tanah untuk pelajar yang mahukan pengajaran khusus tanpa komitmen program ijazah. Graduan kami-lebih 3,000 kuat-konsisten memberitahu kami bahawa BU Law mereka LLM dalam ijazah Perpajakan telah menjadi bahan penting untuk kejayaan profesional mereka.

Kami berbangga untuk memimpin bidang pendidikan cukai dengan tumpuan kami terhadap teknologi dan inovasi cukai. Fakulti, alumni, dan majikan kami telah memberitahu kami bahawa teknologi mengubah cara dunia berfikir mengenai cukai dan GTP komited untuk menyediakan pelajar kami untuk berjaya dalam landskap cukai yang pesat berkembang ini. Ini termasuk menawarkan peluang kepada pelajar untuk membangunkan kecekapan dalam alat teknologi yang kini digunakan oleh pengamal cukai dan memperluaskan kurikulum kami untuk menawarkan kursus mengenai teknologi cukai, cryptocurrency, dan banyak lagi.

GTP memperluaskan tumpuan "inovasi" kami kepada pengalaman kelas kami dengan menawarkan pendekatan "terbaik dari kedua-dua dunia" yang menggabungkan peluang pendidikan kediaman dan dalam talian. Saiz kelas kecil kami membolehkan para pelajar peluang untuk membezakan diri dengan mudah dan membina hubungan profesional yang kuat dengan profesor dan teman sekelas mereka. Pada masa yang sama, program dalam talian kami membolehkan kami menawarkan fleksibiliti maksimum untuk pelajar yang tidak dapat menghadiri kelas secara peribadi. 40 kursus kami disediakan untuk semua pelajar, sama ada meneruskan darjah LLM mereka dalam talian, di kediaman, atau melalui gabungan kedua-dua format. Pelajar kediaman dan dalam talian mempunyai pilihan untuk menumpukan kajian undang-undang cukai mereka dalam bidang amalan tertentu, termasuk cukai perniagaan, perkhidmatan kewangan, cukai antarabangsa, dan perancangan harta tanah.

Kami memberi tumpuan kepada pengambilan fakulti yang membawa pengalaman dunia nyata ke dalam kelas supaya pelajar kami secara serentak mempelajari undang-undang dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk amalan masa depan mereka. Fakulti kami adalah antara pengamal perancangan cukai dan harta pusaka yang paling berpengalaman dalam firma undang-undang, firma perunding cukai, syarikat amanah, dan kerajaan. Banyak fakulti GTP juga merupakan alumni program ini dan, sebagai hasilnya, mempunyai komitmen peribadi untuk memastikan kejayaan pelajar kami terus.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Boston University School of Law »

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 18, 2019
Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Duration
1 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
Deadline
Permintaan Maklumat
Applications received after this deadline will be reviewed on a space available basis
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications received after this deadline will be reviewed on a space available basis
Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Applications received after this deadline will be reviewed on a space available basis
End Date