Baca keterangan rasmi

Program ini menawarkan undang-undang asing graduan peluang untuk mendapatkan ijazah JD dalam tempoh dua tahun. Program ini adalah sesuai untuk mereka yang ingin pemahaman yang menyeluruh pengetua Undang-undang Amerika dan yang ingin mempunyai akses kepada peperiksaan bar bukan sahaja di New York Negeri tetapi dalam semua 50 AS Syarikat.

Kemasukan ke JD Program Dua Tahun memerlukan:

  • Berjaya menyelesaikan ijazah dari sekolah undang-undang yang diiktiraf dalam negara selain Amerika Syarikat
  • Penyerahan Permohonan Touro Law Center Kemasukan
  • Selesai Ujian Kemasukan Law School (LSAT) dan langganan melalui LSAC kepada Perkhidmatan Perhimpunan Kelayakan (CAS) *
  • The LSAT diberikan setiap tahun pada bulan Februari, Jun, September / Oktober dan Disember. Pelajar boleh mendaftar mana-mana tarikh ujian dan masih dipertimbangkan untuk kelas yang akan datang, selagi permohonan mereka boleh disiapkan dalam masa untuk dipertimbangkan untuk tarikh yang dikehendaki kemasukan sekolah undang-undang.

Kelayakan untuk Kemasukan ke Bar

Selain peperiksaan bar, terdapat watak, kecergasan dan kelayakan lain untuk kemasukan ke bar di setiap bidang kuasa Amerika Syarikat. Pemohon digalakkan untuk menentukan keperluan bagi mana-mana bidang kuasa di mana mereka berniat untuk mendapatkan kemasukan dengan menghubungi bidang kuasa. Alamat untuk semua agensi yang berkaitan boleh didapati melalui Persidangan Kebangsaan Bar Pemeriksa.

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan