Sebagai 10 program undang-undang IP teratas di Amerika Syarikat selama lebih daripada 25 tahun (seperti yang disenaraikan oleh US News

Dengan lebih daripada 40 tahun pengalaman sebagai peneraju IP, Undang-undang UNH dan Pusat Franklin Pierce untuk Harta Intelek mempunyai fakulti yang berbakat, rangkaian global pengamal IP yang berpengaruh, dan pelbagai sumber dan program IP yang kaya. Mengambil kesempatan daripada salah satu kurikulum IP yang paling komprehensif di negara ini dan melibatkan diri dalam pelbagai isu IP canggih.

Tuan dalam IP boleh didapati dalam format perumahan, terhad kediaman dan dalam talian (tumpuan kediaman dalam talian dan terhad pada undang-undang paten.)

Keperluan Am

Untuk disyorkan untuk ijazah Sarjana semua calon mesti berjaya menyelesaikan bilangan kredit yang minimum, menyelesaikan kursus yang diperlukan, memenuhi kediaman sekolah atau keperluan pendaftaran berterusan, memenuhi semua kewajipan kewangan kepada Undang-Undang UNH, dan mematuhi Kod Tingkah Laku Undang-Undang UNH. Melainkan dinyatakan sebaliknya, semua peraturan dikenakan kepada calon Guru tanpa mengira program di mana mereka mendaftar.

Kredit Diperlukan

 1. Bilangan Kredit. Calon guru mestilah menyelesaikan sekurang-kurangnya tiga puluh (30) kredit dari pemilihan kurikulum yang diperlukan dan pilihan.
 2. Maksimum Jumlah Kredit setiap Semester
  1. Calon Sarjana Kediaman tidak boleh mendaftar dalam lebih daripada tujuh belas (17) kredit setiap semester akademik.
  2. Calon Master dalam talian tidak boleh mendaftar dalam lebih daripada dua belas (12) kredit setiap semester akademik atau 12 kredit setiap musim panas.
  3. Calon Induk Kediaman Terhad tidak boleh mendaftar dalam lebih daripada dua belas (12) kredit apabila mereka berada di tempat tinggal. Selepas itu, pendaftaran kredit maksimum mereka adalah sama dengan calon Sarjana dalam talian.
 3. Jumlah Maksimum Kredit bagi setiap Program
  1. Calon Sarjana Kediaman boleh mencuba, sebagai sebahagian daripada tuisyen mereka sebanyak tiga puluh enam (36) kredit. Kredit tambahan boleh diambil pada kadar semasa / kredit jika calon berada dalam kedudukan akademik yang baik dan tidak akan melebihi had kredit semester yang dinyatakan dalam (2) di atas.
  2. Calon-calon Sarjana dalam talian boleh mencuba 30 kredit.
  3. Calon Teratas Kediaman Terhad boleh mencuba 30 kredit.
Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh UNH School of Law »

Tarikh Akhir Kemaskini November 26, 2018
Kursus ini Online, Lokasi Kampus, Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
37,520 USD
out-of-state | $ 33,720: dalam keadaan
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date