Sarjana muda dalam undang-undang (LLB)

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB)


Perdana ijazah LLB Kepujian Undang-undang kami akan membantu anda menyediakan asas untuk kerjaya yang berjaya sebagai peguam, peguam, atau lain-lain pekerjaan undang-undang yang berkaitan. Ia hanya kursus ijazah yang menawarkan ijazah undang-undang yang layak untuk pengecualian dari peringkat akademik pendidikan undang-undang profesional, yang diiktiraf oleh Lembaga Akademik Peringkat Bersama Lembaga Peguamcara Peraturan (SRA) dan Bar Lembaga Piawaian (BSB).

Satu peratusan yang tinggi pensyarah kita layak sebagai peguam cara, peguambela, atau kedua-duanya, di UK dan negara-negara lain dan anda akan mendapat manfaat daripada pengalaman dan pengetahuan pakar.

Pada ijazah LLB Kepujian Undang-undang yang anda akan mendapat asas yang sangat baik dalam kemahiran perundangan dan mata pelajaran asas. Anda juga akan diberi peluang untuk menimba ilmu pengetahuan pakar dalam bidang-bidang seperti Undang-undang Pekerjaan. Pada tahun pertama anda, anda juga akan meneroka kemahiran penyelidikan undang-undang dan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam moot a. Graduan ijazah Undang-undang kami telah pergi untuk bekerja untuk syarikat termasuk American Airlines, Charsley HarrisonLLP dan Santander.

Pelajar-pelajar yang lulus dengan sekurang-kurangnya lebih rendah kepujian kelas kedua akan dijamin tempat di Kolej Undang-undang untuk menjalankan Kursus Amalan Guaman (peringkat seterusnya ke arah menjadi seorang peguam). 

Kerjaya


Graduan boleh belajar LPC (peringkat seterusnya ke arah menjadi seorang peguam cara) atau BPTC (peringkat seterusnya ke arah menjadi barrister a). Ramai pelajar memulakan ijazah undang-undang akan mempertimbangkan kerjaya sebagai peguam cara atau peguam bela selepas mereka menamatkan pengajian. Para graduan juga meneroka kerjaya pilihan dalam perniagaan, badan-badan amal, pengurusan atau pentadbiran atau legally- bidang berkaitan seperti kerja-kerja paralegal. Graduan kami telah pergi untuk bekerja untuk pelbagai organisasi termasuk Duncan Lewis, Julian Young & Co, H & M Peguamcara dan banyak lagi.

Syarat Kemasukan


Untuk LLB kita biasanya membuat tawaran untuk sekitar 300 mata tarif dan bagi BA Kepujian Undang-undang kita biasanya membuat tawaran untuk sekitar 260 mata tarif atau kurang jika anda hanya mempunyai dua peringkat A plus GCSE Matematik dan Bahasa Inggeris pada gred C ke atas. Advanced Perkembangan Diploma di Setaraf di atas. Seperti yang kita mempunyai tahun pertama biasa untuk LLB dan BA Kepujian Undang-undang, ia adalah mungkin untuk pelajar yang telah dicapai terutamanya tanda kuat untuk memindahkan dari BA Kepujian Undang-undang kepada LLB pada akhir tahun pertama mereka.

Syarat kemasukan Antarabangsa


Kami menerima bersamaan di atas daripada kelayakan luar negara yang diiktiraf, untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat-syarat dari negara anda, lihat maklumat lanjut di bawah sokongan di negara anda. Untuk maklumat terperinci mengenai keperluan kelulusan setara yang Middlesex menerima melihat syarat kemasukan.

Keperluan Bahasa Inggeris


Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris dan kita biasanya memerlukan Gred C GCSE atau kelayakan yang setaraf dengannya. Yang paling biasa keperluan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa IELTS 6.0 (dengan minimum 5.5 dalam keempat-empat komponen) atau internet TOEFL berdasarkan 72 (dengan sekurang-kurangnya 17 dalam mendengar & bertulis, 20 dalam bercakap dan 18 dalam bacaan).

Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Baca lebih lanjut

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Baca Ringkas
London , UK Online + 1 Lagi Kurang