Sarjana Muda Sains - Kajian paralegal

Millennia Atlantic University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Sains - Kajian paralegal

Millennia Atlantic University

Ijazah Sarjana Muda Sains - Kajian Paralegal

&nbsp

Graduan program paralegal akan mempunyai pendidikan dan latihan untuk bekerja di bawah arahan dan penyeliaan seorang peguam dan untuk melaksanakan diwakilkan secara khusus kerja undang-undang substantif di bawah pengawasan seorang peguam itu. Oleh kerana permintaan yang tinggi untuk kerja-kerja undang-undang, peguam telah beralih kepada paralegal untuk membantu bukan sahaja menulis dan penyelidikan aspek undang-undang tetapi juga dalam membuat persediaan untuk tindakan undang-undang.

&nbsp

Kursus dan tugasan meniru situasi kehidupan sebenar dalam dan di luar mahkamah, atau pejabat undang-undang. Sebagai pembantu kepada peguam, paralegal yang penyelidikan duluan undang-undang, menyediakan dokumen undang-undang, dan menyiasat fakta. Penyelidikan dijalankan untuk menyokong prosiding undang-undang, untuk memulakan tindakan undang-undang, untuk membangunkan pertahanan, atau untuk menyediakan dokumen.Program paralegal telah dibangunkan untuk menyediakan siswazah di kawasan tambahan undang-undang dengan kemahiran lanjutan dalam tindakan undang-undang di luar pembantu program undang-undang. Graduan boleh bekerja di pejabat swasta undang-undang, pejabat-pejabat kerajaan, dan syarikat.

&nbsp


Pelajar-pelajar disediakan dengan kursus capstone yang termasuk persediaan untuk pensijilan. Sijil adalah secara sukarela dan pilihan, dan tidak diperlukan untuk pekerjaan sebagai paralegal. Setelah tamat pengajian daripada program ini, pelajar boleh menjadi Paralegal Florida Berdaftar dengan: (1) berjaya menyelesaikan Peperiksaan Paralegal Kompetensi Lanjutan (pensijilan PACE seperti yang ditawarkan oleh Persekutuan Kebangsaan Persatuan Paralegal "NFPA ") dan kedudukan yang baik dengan NFPA ; atau (2) berjaya menyelesaikan peperiksaan Certified Legal Assistant / Certified Paralegal (PTK / CP pensijilan seperti yang ditawarkan oleh Persatuan Kebangsaan Pembantu Undang-Undang "Nala") dan kedudukan yang baik dengan Nala.Pendaftaran adalah secara sukarela dan tidak diperlukan untuk mendapatkan pekerjaan sebagai paralegal.


Graduan Penolong MAU Legal Madya Muda Sastera boleh memindahkan 18 kredit dalam Pendidikan Negara; 12 kredit dalam Lower Level Perniagaan Teras; dan 27 kredit dalam Kursus Specialty Legal Upper Level untuk sejumlah 57 kredit.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Doral, Florida
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Doral, Florida
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat