Sarjana Muda Undang-Undang (LLB)

University of London (LLB)

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Undang-Undang (LLB)

University of London (LLB)

LLB kelas dunia kami adalah kedudukan antarabangsa. Ia telah menjadi langkah pertama dalam kerjaya beribu-ribu peguam pengamal di seluruh dunia.

Struktur kursus dan modul

LLB kami dibahagikan kepada laluan. Pilihan anda bergantung kepada beberapa faktor:

 • Adakah anda ingin belajar untuk Ijazah Undang-Undang Kelayakan (di mana majoriti modul anda telah ditetapkan), atau Ijazah Tidak Berkualitas (yang membolehkan anda lebih banyak pilihan)?
 • Adakah anda memegang ijazah yang menjadikan anda layak untuk Kemasukan Siswazah? (Kajian 9modul untuk diselesaikan, bukannya 12.)

Laluan Masuk Standard - Ijazah Undang-undang Kelayakan (LLB)

Laluan Masuk Standard - Ijazah Undang-undang Tidak Layak (LLB)

Laluan Penyertaan Siswazah - Ijazah Undang-Undang Kelayakan (LLB)

Laluan Penyertaan Siswazah - Ijazah Undang-Undang Tidak Layak (LLB)

 • Jika anda tidak layak untuk LLB, bolehkah anda mengakses institusi pengajaran tempatan yang diluluskan? Ini membolehkan anda mengkaji Undang-undang Bersama PBB dan kemajuan ke LLB.

Jika anda ingin belajar untuk Ijazah Undang-Undang Kelayakan, kami mengesyorkan agar anda menyemak keperluan badan profesional di bidang kuasa di mana anda ingin berlatih sebelum melakukan ijazah.

Spesifikasi Program dan Peraturan Program mengandungi maklumat dan peraturan mengenai modul apa yang boleh dipilih dan susunan yang harus dipelajari.

Sokongan pengajaran tempatan

Kursus kami direka untuk dikaji secara bebas, tetapi jika anda ingin menghadiri kelas, anda boleh mendaftar di salah satu institusi pengajaran tempatan yang diluluskan di seluruh dunia dan mendapat manfaat daripada sokongan pembelajaran tempatan dan kemudahan persekitaran gaya kampus.

Untuk menerima sokongan mengajar, anda mesti memohon secara langsung kepada institusi pengajaran yang diluluskan. Institusi boleh menetapkan tarikh akhir yang lebih awal daripada tarikh akhir kursus yang disenaraikan di atas.

Bahan kajian

Kami akan menghantar bahan kajian yang dibangunkan oleh ahli akademik dari konsortium Undang-undang. Ini termasuk:

 • Panduan modul (lihat sampel di bawah sistem dan kaedah Perundangan, Undang-undang jenayah, Undang-undang Kontrak dan undang-undang Awam).
 • Buku-buku statut yang disediakan untuk semua modul di mana mereka dibenarkan dalam peperiksaan.

Sokongan dalam talian

Apabila anda mendaftar, kami akan memberi anda akses kepada Portal Pelajar anda. Anda kemudian boleh mengakses akaun email University of London anda dan sumber utama lain:

 • Undang-Undang Alam Sekitar Pembelajaran Maya (VLE) membolehkan akses kepada bahan kursus, sumber, dan kuliah audio dan video.
 • Forum perbincangan untuk setiap modul, di mana anda boleh berkongsi perspektif dengan rakan-rakan pelajar dari seluruh dunia, dan forum Pengarah untuk pertanyaan akademik.
 • Perpustakaan Online memegang beribu-ribu artikel jurnal yang anda boleh mengakses secara percuma. Akses lebih dari 10 pangkalan data undang-undang, termasuk Lexis / Nexis, Westlaw dan bahan bernilai lain.
 • Kuliah Plus: untuk modul pilih, anda boleh melihat ceramah yang dirakam dan terlibat selepas itu dalam forum perbincangan yang khusus.
 • Penilaian formatif: untuk beberapa modul, anda mempunyai peluang untuk menerima maklum balas mengenai cara anda melakukan terhadap kriteria yang digunakan oleh pemeriksa.

Kursus semakan serantau

Diarahkan oleh tutor yang diluluskan, ini adalah untuk pelajar-pelajar di seluruh dunia bersiap untuk peperiksaan. Temui pelajar lain mengenai program ini dan tumpu pada bidang penting dalam setiap modul.

Penilaian

Semua modul (kecuali Disertasi) dinilai sepenuhnya oleh peperiksaan bertulis. Ini diadakan pada bulan Mei / Jun dan Oktober di pusat pemeriksaan tempatan di seluruh dunia. Anda boleh duduk maksimum dua modul pada sesi Oktober.

Peperiksaan kami ditetapkan dan ditanda oleh akademik yang dilantik sebagai pemeriksa. Mereka mencerminkan piawai yang sama seperti mereka yang belajar di kampus di Sekolah Hukum Universiti London.

Apakah kelayakan yang anda perlukan?

Untuk mendaftar LLB, anda biasanya akan berumur 17 tahun dengan tarikh pendaftaran dan memenuhi Keperluan Kemasukan Umum Universiti.

Setiap permohonan dianggap secara individu. Jika anda tidak mempunyai keperluan standard, Panel Kemasukan kami akan mempertimbangkan faktor seperti kelayakan alternatif atau tidak lengkap (contohnya diploma / ijazah) dan pengalaman kerja yang berkaitan.

CertHE Common Law

Sekiranya anda tidak layak untuk LLB, anda mungkin boleh belajar Undang-undang Bersama Sijil dan kemajuan ke LLB. Kursus ini mesti dipelajari di institusi pengajaran tempatan yang diluluskan.

Laluan kemasukan siswazah

Untuk kemasukan siswazah, anda memerlukan ijazah sarjana muda yang boleh diterima dan bukannya kelayakan profesional.

Anda juga mesti melengkapkan kursus dalam talian pendek, Keterampilan Undang-Undang untuk Graduan, dan mencapai skor 80% penilaian.

Keperluan Bahasa Inggeris

Anda perlu menunjukkan tahap Bahasa Inggeris yang baik untuk dimasukkan ke dalam program kami. Kami menerima pelbagai bukti, termasuk skor ujian kemahiran. Jika anda tidak mempunyai keterangan tetapi percaya anda boleh memenuhi piawaian, kami boleh mempertimbangkan kes anda.

Keperluan komputer

Kami menetapkan keperluan komputer asas minimum kerana sumber kajian anda diakses melalui Portal Pelajar dan penting bahawa anda boleh mengaksesnya secara teratur. Untuk tahap ini, anda juga memerlukan Adobe Flash Player untuk melihat bahan video dan pemain media (seperti VLC) untuk memainkan fail video.

Hasil pembelajaran LLB:

Pengetahuan subjek

Pelajar akan mempunyai pengetahuan dan pemahaman tentang:

 • ciri utama sistem perundangan termasuk kebiasaannya dengan institusi dan prosedurnya;
 • prinsip dan nilai utama pelbagai bidang undang-undang yang melangkaui teras.
 • beberapa pengetahuan mendalam mengenai bidang pakar.

Aplikasi subjek / menyelesaikan masalah

Pelajar akan dapat:

 • mengenal pasti isu undang-undang yang timbul daripada situasi faktual tertentu;
 • menggunakan pengetahuan untuk memberikan nasihat dan penyelesaian praktikal dan alasan kepada masalah tertentu di atas pelbagai bidang undang-undang.

Sumber subjek dan penyelidikan

Pelajar akan dapat:

 • mengenal pasti dan menggunakan sumber undang-undang primer dan sekunder yang berkaitan dengan topik yang diajar;
 • mengenal pasti perbahasan kontemporari dan terlibat dengan ini sementara mendokumentasikan undang-undang di kawasan tersebut.

Analisis, penilaian, penghakiman kritikal dan sintesis

Pelajar akan dapat:

 • mengenal pasti isu dari segi dasar dan kepentingan doktrin;
 • menghasilkan sintesis doktrin yang jelas dan ringkasan isu dasar;
 • menilai undang-undang kedua-duanya secara bebas dari segi kesesuaian doktrin dan berkaitan dengan perspektif dasar yang lain yang telah dimasukkan ke dalam topik-topik yang dikaji;
 • mewujudkan cara baru atau imajinatif untuk menghampiri masalah atau menganalisis bahan dengan cara yang berbeza.

Selepas tamat pengajian

Sambung belajar

Penyelesaian program yang berjaya membolehkan pelajar untuk maju ke penghargaan peringkat tinggi dalam bidang subjek.

Laluan pekerjaan siswazah

Ijazah Undang-undang Berkelayakan memenuhi syarat-syarat Peringkat Akademik latihan undang-undang untuk tujuan meneruskan Tahap Vokasional latihan untuk amalan undang-undang di England dan Wales. Beberapa bidang kuasa lain di peringkat antarabangsa juga mengiktiraf LLB sekurang-kurangnya memenuhi keperluan tahap Akademik Peringkat.

Peluang kerjaya

University of London adalah orang pertama yang menawarkan ijazah dalam Undang-undang Bahasa Inggeris pada tahun 1890-an, dan terus menawarkan keselamatan 'standard emas' diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Apabila tamat pengajian, anda akan menyertai kumpulan peguam, barter dan hakim yang terkenal dari seluruh dunia yang memulakan kerjaya mereka dengan University of London LLB.

Apakah majikan memikirkan graduan kita?

Di sesetengah negara, kelayakan yang diperolehi oleh pembelajaran jarak jauh dan fleksibel mungkin tidak diiktiraf oleh pihak berkuasa atau pengawal selia tertentu untuk tujuan pekerjaan sektor awam atau kajian lanjut. Kami menasihati anda untuk meneroka status pengiktirafan tempatan sebelum mendaftar, walaupun anda merancang untuk menerima sokongan daripada institusi pengajaran tempatan.

This school offers programs in:
 • English
University of London (LLB)

Tarikh Akhir Kemaskini December 10, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Mei 2019
Nov. 2019
Duration
Tempoh
3 - 5 
Price
Harga
4,700 GBP
LLB (Kemasukan Siswazah): £ 3600
Information
Deadline
Apr. 1, 2019
Locations
United Kingdom - UK Online
Tarikh mula : Mei 2019
Tarikh tutup permohonan Apr. 1, 2019
Tarikh akhir Contact school
Tarikh mula : Nov. 2019
Tarikh tutup permohonan Okt. 1, 2019
Tarikh akhir Contact school
Dates
Mei 2019
United Kingdom - UK Online
Tarikh tutup permohonan Apr. 1, 2019
Tarikh akhir Contact school
Nov. 2019
United Kingdom - UK Online
Tarikh tutup permohonan Okt. 1, 2019
Tarikh akhir Contact school