Sarjana Muda Undang-Undang (LLB)

University of London (LLB)

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sarjana Muda Undang-Undang (LLB)

University of London (LLB)

LLB kelas dunia kami adalah kedudukan antarabangsa. Ia telah menjadi langkah pertama dalam kerjaya beribu-ribu peguam pengamal di seluruh dunia. Kursus ini boleh dikaji secara bebas atau di salah satu institusi pengajaran tempatan yang diluluskan di seluruh dunia.

Struktur kursus dan modul

LLB kami dibahagikan kepada laluan. Pilihan anda bergantung kepada beberapa faktor:

Adakah anda ingin belajar untuk Ijazah Undang-Undang Kelayakan (di mana majoriti modul anda telah ditetapkan), atau Ijazah Tidak Berkualitas (yang membolehkan anda lebih banyak pilihan)?

Adakah anda memegang ijazah yang menjadikan anda layak untuk Kemasukan Siswazah? (Kajian 9modul untuk diselesaikan, bukannya 12.)

  • Laluan Masuk Standard - Ijazah Undang-undang Kelayakan (LLB)
  • Laluan Masuk Standard - Ijazah Undang-undang Tidak Layak (LLB)
  • Laluan Penyertaan Siswazah - Ijazah Undang-Undang Kelayakan (LLB)
  • Laluan Penyertaan Siswazah - Ijazah Undang-Undang Tidak Layak (LLB)

Jika anda tidak layak untuk LLB, bolehkah anda mengakses institusi pengajaran tempatan yang diluluskan? Ini membolehkan anda mengkaji Undang-undang Bersama PBB dan kemajuan ke LLB.

Jika anda ingin belajar untuk Ijazah Undang-Undang Kelayakan, kami mengesyorkan agar anda menyemak keperluan badan profesional di bidang kuasa di mana anda ingin berlatih sebelum melakukan ijazah.

Spesifikasi Program dan Peraturan Program mengandungi maklumat dan peraturan mengenai modul apa yang boleh dipilih dan susunan yang harus dipelajari.

Syarat kemasukan

Apakah kelayakan yang anda perlukan?

Untuk mendaftar LLB, anda biasanya akan berumur 17 tahun dengan tarikh pendaftaran dan memenuhi Keperluan Kemasukan Umum Universiti.

Setiap permohonan dianggap secara individu. Jika anda tidak mempunyai keperluan standard, Panel Kemasukan kami akan mempertimbangkan faktor seperti kelayakan alternatif atau tidak lengkap (contohnya diploma / ijazah) dan pengalaman kerja yang berkaitan.

CertHE Common Law

Sekiranya anda tidak layak untuk LLB, anda mungkin boleh belajar Undang-undang Bersama Sijil dan kemajuan ke LLB. Kursus ini mesti dipelajari di institusi pengajaran tempatan yang diluluskan.Laluan kemasukan siswazah

Untuk kemasukan siswazah, anda memerlukan ijazah sarjana muda yang boleh diterima dan bukannya kelayakan profesional.

Anda juga mesti melengkapkan kursus dalam talian pendek, Keterampilan Undang-Undang untuk Graduan, dan mencapai skor 80% penilaian. Tanpa ini, pendaftaran anda akan dipindahkan ke laluan Standard Entry.

Keperluan Bahasa Inggeris

Anda perlu menunjukkan tahap Bahasa Inggeris yang baik untuk dimasukkan ke dalam program kami. Kami menerima pelbagai bukti, termasuk skor ujian kemahiran. Jika anda tidak mempunyai keterangan tetapi percaya anda boleh memenuhi piawaian, kami boleh mempertimbangkan kes anda.

Keperluan komputer

Kami menetapkan keperluan komputer asas minimum kerana sumber kajian anda diakses melalui Portal Pelajar dan penting bahawa anda boleh mengaksesnya secara teratur. Untuk tahap ini, anda juga memerlukan Adobe Flash Player untuk melihat bahan video dan pemain media (seperti VLC) untuk memainkan fail video.

Peluang kerjaya

University of London adalah orang pertama yang menawarkan ijazah dalam Undang-undang Bahasa Inggeris pada tahun 1890-an, dan terus menawarkan keselamatan 'standard emas' diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Apabila tamat pengajian, anda akan menyertai kumpulan peguam, barter dan hakim yang terkenal dari seluruh dunia yang memulakan kerjaya mereka dengan University of London LLB.

Kepimpinan akademik

Arahan akademik LLB disediakan oleh Konsortium Universiti Undang-undang Universiti London: Birkbeck, King's, LSE, Queen Mary, SOAS, dan UCL.

Tiga daripada ini (UCL, King's and LSE) disenaraikan di 20 dunia teratas untuk Undang-Undang (QS World Rankings 2017) dan di lima teratas di UK (The Complete University Guide 2017).

This school offers programs in:
  • English
University of London (LLB)

Tarikh Akhir Kemaskini February 27, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Nov. 2018
Mei 2019
Duration
Tempoh
2 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
4,500 GBP
Kos indikatif: LLB (Standard Entry). Kos indikatif: LLB (Penyertaan Siswazah) c. £ 4,500.
Information
Deadline
Contact school
Locations
United Kingdom - UK Online
Tarikh mula : Nov. 2018
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school
Tarikh mula : Mei 2019
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school
Dates
Nov. 2018
United Kingdom - UK Online
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school
Mei 2019
United Kingdom - UK Online
Tarikh tutup permohonan Contact school
Tarikh akhir Contact school