Baca keterangan rasmi

Darjah semua kursus pengajian sarjana muda adalah Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LL.B.) Kursus kajian layak graduan untuk tugasan dalam ekonomi dengan cara yang praktikal. Pelajar mendapatkan kelayakan untuk jawatan pengurusan, di atas semua dalam syarikat-syarikat bersaiz sederhana, yang memerlukan gabungan undang-undang dan juga kecekapan ekonomi pada masa yang sama dan dari hanya satu orang.

Kerjasama dengan syarikat-syarikat di rantau ini dalam projek-projek dan penempatan praktikal membolehkan graduan untuk memulakan kerja di peringkat pengurusan tanpa langkah-langkah latihan lanjut. The sambungan dengan kandungan undang-undang dan ekonomi menjamin tahap pengetahuan berkaitan amalan ekonomi yang tambahan yang diperkaya dengan bantuan-kelayakan utama (contohnya dengan bahasa asing, latihan komunikasi, teknologi Maklumat). Pengetahuan undang-undang asas sistematik diperoleh awal, di atas semua di Sivil dan Undang-undang Awam dan pada asasnya sama dengan kursus peringkat universiti. Sejajar dengan itu, sudah tentu kajian ketat dianjurkan.

Kajian menonjolkan diri sebagai kursus sepenuh masa dengan bahagian yang besar-kajian masa diri dan boleh disiapkan dalam masa yang panjang standard tujuh semester, termasuk peperiksaan akhir, yang terdiri daripada tesis sarjana muda bertulis dan kolokium.

Selepas ijazah sarjana muda berturut-turut kursus kajian tuan Undang-undang Antarabangsa dan Perniagaan (Sarjana Undang-Undang, LL.M.) bermula pada semester musim panas 2011. Maklumat lanjut akan menyusul.

Program diajar dalam:
Jerman
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date