Sarjana Pengajian Hukum di Washington University School of Law

Umum

Penerangan Program

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Undang-undang (MLS) adalah untuk Warga AS

Ijazah Sarjana Pengajian Undang-undang dalam talian (MLS) dari Washington University School of Law menawarkan perspektif yang mendalam mengenai sistem undang-undang Amerika Syarikat dan mengembangkan set kemahiran praktikal yang digunakan oleh peguam - perdebatan, pemikiran analitik, penulisan undang-undang, dan banyak lagi. Direka untuk bukan peguam, ijazah ini memberikan para pelajar dengan ketajaman undang-undang yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka dalam pelbagai profesi - dari perniagaan ke penjagaan kesihatan. Dihantar sepenuhnya secara dalam talian melalui @WashULaw, program ini menggabungkan secara langsung, kelas tatap muka dengan kerja kursus sendiri yang direka dan diajarkan oleh fakulti Washington University School of Law . Graduan program Sarjana Pengajian Undang-undang dalam talian menerima ijazah yang sama seperti calon-calon di kampus, mengambil bahagian dalam pengijazahan, dan menyertai rangkaian Alumni Washington University School of Law .

Faedah Program:

  • Kurikulum akademik yang ketat yang direka dan disampaikan oleh fakulti Washington University School of Law .
  • Pelajar mesti memenuhi piawaian kemasukan selektif yang sama seperti pelajar dalam program kampus.
  • Hidup, kelas dalam talian, membolehkan pelajar menjalin rangkaian dengan rakan sekelas di seluruh dunia dalam persekitaran yang intim dan kolaboratif.
  • Pelajar mendapat manfaat daripada sokongan pelajar yang berdedikasi dari matrikulasi melalui pengijazahan, termasuk rangkaian alumni global Washington University School of Law .
  • Aplikasi dunia semata-mata kandungan kursus melalui rendang satu minggu pilihan di St. Louis, MO di mana pelajar memerhati pendengaran mahkamah secara langsung, mercu tanda undang-undang pelancongan dan rangkaian secara peribadi dengan profesor rakan sebaya.

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Washington University School of Law’s mission is to be the best place in the country to learn to be a lawyer; to be a community creating outstanding research and providing service to the world; and to ... Baca lebih lanjut

Washington University School of Law’s mission is to be the best place in the country to learn to be a lawyer; to be a community creating outstanding research and providing service to the world; and to be a school structured around the most current and important ideas bearing upon the law. Baca Ringkas