Sarjana Pengajian Hukum di Washington University School of Law

Umum

Penerangan Program

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Undang-undang (MLS) adalah untuk Warga AS

Ijazah Sarjana Pengajian Undang-undang dalam talian (MLS) dari Washington University School of Law menawarkan perspektif yang mendalam mengenai sistem undang-undang Amerika Syarikat dan mengembangkan set kemahiran praktikal yang digunakan oleh peguam - perdebatan, pemikiran analitik, penulisan undang-undang, dan banyak lagi. Direka untuk bukan peguam, ijazah ini memberikan para pelajar dengan ketajaman undang-undang yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka dalam pelbagai profesi - dari perniagaan ke penjagaan kesihatan. Dihantar sepenuhnya secara dalam talian melalui @WashULaw, program ini menggabungkan secara langsung, kelas tatap muka dengan kerja kursus sendiri yang direka dan diajarkan oleh fakulti Washington University School of Law . Graduan program Sarjana Pengajian Undang-undang dalam talian menerima ijazah yang sama seperti calon-calon di kampus, mengambil bahagian dalam pengijazahan, dan menyertai rangkaian Alumni Washington University School of Law .

Faedah Program:

  • Kurikulum akademik yang ketat yang direka dan disampaikan oleh fakulti Washington University School of Law .
  • Pelajar mesti memenuhi piawaian kemasukan selektif yang sama seperti pelajar dalam program kampus.
  • Hidup, kelas dalam talian, membolehkan pelajar menjalin rangkaian dengan rakan sekelas di seluruh dunia dalam persekitaran yang intim dan kolaboratif.
  • Pelajar mendapat manfaat daripada sokongan pelajar yang berdedikasi dari matrikulasi melalui pengijazahan, termasuk rangkaian alumni global Washington University School of Law .
  • Aplikasi dunia semata-mata kandungan kursus melalui rendang satu minggu pilihan di St. Louis, MO di mana pelajar memerhati pendengaran mahkamah secara langsung, mercu tanda undang-undang pelancongan dan rangkaian secara peribadi dengan profesor rakan sebaya.
109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png
Tarikh Akhir Kemaskini Feb 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Washington University School of Law’s mission is to be the best place in the country to learn to be a lawyer; to be a community creating outstanding research and providing service to the world; and to ... Baca lebih lanjut

Washington University School of Law’s mission is to be the best place in the country to learn to be a lawyer; to be a community creating outstanding research and providing service to the world; and to be a school structured around the most current and important ideas bearing upon the law. Baca Ringkas