Sarjana Sains dalam Pengajian Undang-Undang (Dalam Talian)

Umum

Penerangan Program

Program Sarjana Sains dalam Pengajian Undang-undang dalam talian di California University of Pennsylvania mewujudkan peluang pendidikan yang luas untuk profesional yang bekerja dan pelajar serius lain yang berminat dengan undang-undang dan dasar awam.

Program ini membina kemahiran profesional dalam penyelidikan, pemikiran kritis, penulisan dan pujukan semasa pelajar menganalisis dan mengkritik undang-undang dan meneroka implikasinya dalam pelbagai konteks. Kursus yang memprovokasi pemikiran, diajarkan oleh sarjana undang-undang dan pakar subjek lain, menempatkan pelajar untuk memajukan kerjaya mereka dalam penguatkuasaan undang-undang, keadilan jenayah, paralegalisme, perniagaan, kerajaan dan bidang berkaitan lainnya di mana pengetahuan khusus mengenai undang-undang bermanfaat.

Kelebihan Program: Pelajar MS dalam program Pengajian Undang-Undang mendapat interaksi mendalam dengan profesional dari pelbagai bidang kerjaya. Profesor mempunyai pengalaman praktikal dan pengetahuan pakar mengenai mata pelajaran yang mereka ajar. Oleh itu, mereka dapat memberi pelajar peluang untuk menjalin jaringan dan bermitra dalam penyelidikan untuk diterbitkan dalam jurnal akademik dan profesional.

Program pengajian undang-undang FBINAACal U adalah rakan sekutu Akademik dengan FBI National Academy Associates (FBI NAA). Lulusan FBI National Academy yang telah menamatkan kursus peringkat siswazah semasa menghadiri akademi boleh memindahkan sehingga sembilan jam kredit kepada MS dalam Pengajian Undang-undang jika mereka belum diterapkan untuk memenuhi syarat ijazah siswazah lain.

Logo FBI LEEDA. Program pengajian undang-undang juga bekerjasama dengan Persatuan Pembangunan Eksekutif Penguatkuasaan Undang-Undang FBI (FBI-LEEDA Inc.) untuk memberikan tiga kredit siswazah untuk menyelesaikan ketiga-tiga kursus kepimpinan yang diperlukan untuk Anugerah Trilogi. Ketiga kredit boleh digunakan untuk menyelesaikan MS dalam Pengajian Undang-Undang.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

SO MUCH MORE THAN A DEGREE! Gain knowledge, lifelong friends and a career advantage With world-class academics, state-of-the-art facilities and proximity to the internationally renowned City of Pittsb ... Baca lebih lanjut

SO MUCH MORE THAN A DEGREE! Gain knowledge, lifelong friends and a career advantage With world-class academics, state-of-the-art facilities and proximity to the internationally renowned City of Pittsburgh, California University of Pennsylvania offers more than just learning. Accredited and affordable, Cal U provides students with an excellent educational experience at a tremendous value. Our professors are some of the best in their fields, committed to academic excellence and intellectual rigor, and offering real-world experience. Eighty-seven percent of Cal U's full-time faculty members hold the highest degree in their field. Choose from hundreds of undergraduate, graduate and doctoral degree programs, plus certificates, certifications and other special programs. Learn on campus, online or with a hybrid approach. Baca Ringkas