Sarjana Undang-Undang (LL.M.) dalam Advokasi

Umum

Penerangan Program

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) di American University Washington College of Law , ditadbir oleh Stephen S. Weinstein Program Advokasi Percubaan sekolah undang-undang, menggabungkan komponen akademik yang ketat dan luas latihan litigasi praktis. Program ini menawarkan pelbagai kursus, luaran, dan peluang untuk mengikuti biasiswa undang-undang dan mendapat pengalaman mengajar. Fokus penting dari Advokasi LL.M. Program adalah penggunaan teknologi moden dalam litigasi dan latihan peguam percubaan etika. Kurikulum inovatif Program ini akan membantu graduan sebagai persediaan untuk semua aspek litigasi.

Advokasi LL.M. direka untuk memberikan fleksibiliti maksimum pelajar. Ia dibangunkan untuk mengambil kira keperluan dan minat yang berbeza dari pelajar dan pengamal. Peserta program boleh memilih kurikulum individu dari senarai 17 kursus advokasi percubaan teras dan 40 kursus berasaskan litigasi. Setiap pelajar mesti melengkapkan Advokasi dan Etika Percubaan Lanjutan untuk kursus Pengacara Percubaan sebelum menerima LL.M. ijazah. Untuk dianugerahkan LL.M. ijazah, seorang pelajar dikehendaki memperolehi sekurang-kurangnya 24 kredit semasa mengikuti pengajian sepenuh masa atau separuh masa.

Sorotan Program

 • Fakulti berpengalaman
 • Pemilihan Pelbagai Kursus
 • Kajian Fleksibel dan Kemasukan Rolling
 • Peluang Unik
 • State of the Art Courtroom Technology
 • Washington DC Lokasi

Kursus

 • Advokasi Percubaan Jenayah LAW-694
 • Etika untuk Peguam Percubaan LAW-915
 • Litigasi Sivil Pra-Percubaan LAW-649
 • Bukti Saintifik dan Kesaksian Ahli LAW-878
 • Yayasan dan Bantahan Evidenceiary LAW-968
 • Pendakwaan Pembunuhan LAW-984

Peluang Unik

Tiada konsentrasi atau trek yang ditentukan dalam Advokasi LL.M .; Walau bagaimanapun, terdapat tiga pilihan bukan kelas. Semua pilihan bukan kelas adalah tertakluk kepada kelulusan LL.M pelajar. penasihat.

Penempatan Eksternship

Advokasi LL.M. Program menawarkan peluang kepada pelajar yang berminat untuk mendapatkan pengalaman litigasi melalui eksternal pilihan sehingga 6 kredit. Matlamat eksternship adalah untuk membantu LL.M. pelajar memperoleh pengalaman dalam selok-belok proses pratrial dan / atau percubaan dengan sokongan dan bimbingan daripada pengamal berpengalaman. Komponen eksternship pasangan LL.M. peguam pelajar dengan pengamal yang berpengalaman dalam bidang undang-undang yang substansif di agensi-agensi kerajaan, organisasi bukan keuntungan, mahkamah, dan firma undang-undang yang terlibat dalam aktiviti pro bono. Pelajar akan menerima gred surat untuk kredit kajian bebas ini.

Pelajar dapat mencari eksternship dalam beberapa cara yang berbeza, termasuk memohon jawatan yang disenaraikan dalam pangkalan data Externship yang sentiasa dikemas kini di sekolah undang-undang, memohon secara langsung ke pejabat kepentingan, menghadiri pameran tahunan tahunan WCL dan bekerja dengan staf Program dan fakulti tambahan yang merupakan pengamal diri sendiri.

Co-Teaching

Pelajar boleh mengajar satu kursus sehingga tiga kredit pengajian bebas. Pelajar akan diawasi oleh seorang guru bersama dengan pengalaman pengajaran minimum lima tahun. Sekiranya diluluskan, kebanyakan pelajar akan menjadi pengajar kelas ketiga, melaksanakan tugas seperti membantu kritikan pelajar bilik darjah, mengkaji rakaman video simulasi peguam pelajar satu-satu dengan pelajar JD di luar kelas, membantu kelas luar persediaan pasukan percubaan, membantu pelajar menggunakan teknologi mahkamah lebih baik, dan melaksanakan peranan saksi tertentu, seperti saksi pakar, semasa simulasi kelas. The LL.M. pelajar akan dikehendaki menghadiri setiap kelas kursus dan bermesyuarat secara tetap di luar kelas dengan jurulatih penyelia untuk menerima kritikan dan maklum balas. Pembimbing guru mungkin memerlukan LL.M. pelajar membuat bahan kursus tertentu, melakukan demonstrasi dalam kelas kemahiran percubaan tertentu, atau membantu dalam mengkaji semula tugasan menulis pelajar yang diperlukan. Semua kredit yang diperolehi oleh pengajaran adalah tertakluk kepada kursus dan menyelia ketersediaan dan kelulusan bersama oleh LL.M. penasihat dan Pentadbiran WCL. Pelajar akan menerima gred surat untuk kredit kajian bebas ini.

Penulisan Profesional

Pelajar boleh melengkapkan kertas penyelidikan kualiti yang boleh diterbitkan dalam bidang advokasi percubaan atau litigasi atau merangka cadangan kursus baru dengan bahan sokongan, sehingga tiga kredit kajian bebas. The LL.M. projek penulisan pilihan mestilah dipersetujui terlebih dahulu oleh LL.M pelajar. penasihat. Pelajar akan menerima gred surat untuk kredit kajian bebas ini.

Seperti semua kajian bebas, tanggungjawab LL.M. pelajar untuk mendapatkan penasihat fakulti untuk mengawasi kredit menulis ini sebelum mendaftar untuk kursus tersebut. The LL.M. penasihat akan berunding dengan penasihat fakulti mengenai set kriteria penggubalan yang disyorkan bahawa LL.M. pelajar mesti mengikuti. Pelajar mesti memberi penasihat fakulti dengan pernyataan yang menerangkan latihan dan penyertaan pelajar sebelum ini dalam projek penyelidikan dan penulisan undang-undang dan / atau kursus berkaitan untuk membantu penasihat fakulti dalam menyesuaikan pengawasan pelajar.

Pengalaman Teknologi Percubaan Pemotongan-Edge di Bilik Pengadilan Kami

Kampus Tenley baru menawarkan lima ruang sidang, Bilik Mahkamah Stephen S. Weinstein, sebuah mahkamah bersendirian yang berdiri sendiri dengan dua bilik mahkamah amalan yang lebih kecil serta 60 Bilik Rayuan Rayuan dan 35 ruang duduk ke bilik sidang pengajaran kaca siling. Setiap lima ruang sidang baru direka untuk meningkatkan pembelajaran pengalaman dengan menyediakan peluang kepada pelajar untuk membangunkan kemahiran dan nilai litigasi berganda dan pelbagai yang mereka perlukan untuk berjaya dalam amalan undang-undang.

Hidup di DC

Washington, DC adalah salah satu daripada bandar-bandar paling kaya dan budaya di dunia. Dengan institusi yang terkenal di dunia, seperti Smithsonian, dan acara bertaraf dunia, seperti Cherry Blossom Parade tahunan, yang tinggal di DC bermakna tidak pernah ada masa yang membosankan. Menjadi ahli keluarga AUWCL meletakkan anda depan dan pusat untuk mengakses salah satu bandar terbesar di dunia.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Baca lebih lanjut

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Baca Ringkas