Sarjana Undang-Undang (LL.M.) dalam Undang-Undang dan Kerajaan

Umum

Penerangan Program

LL.M. dengan Perbezaan

American University Washington College of Law -undang Hukum American University Washington College of Law (LL.M.) akan menganjurkan anda untuk memahami isu-isu yang terdapat di persimpangan undang-undang, politik, dan semua peringkat kerajaan melalui pemeriksaan awam yang luas undang-undang di Amerika Syarikat.

Ini adalah LL.M. dengan perbezaan. Direka untuk kedua-dua graduan undang-undang tempatan dan antarabangsa yang mempunyai minat yang kuat dalam kerajaan dan politik AS, dinamik demokrasi, dan makna peraturan undang-undang, LL.M. dalam Undang-undang dan Kerajaan mengambil pelajar pada pemeriksaan yang luas dan mendalam isu-isu dasar awam yang paling penting pada masa itu. Prinsip pendidikan yang menganjurkan kami ialah peguam dan penganalisis yang berpakaian terbaik dalam bidang undang-undang peraturan bukan sahaja mempunyai pemahaman yang tegas terhadap subjek tertentu, tetapi juga penguasaan teori, kekuatan politik, dan realiti institusi yang menentukan undang-undang awam di Amerika Syarikat.

Tinjauan Program

Program ini memberi tumpuan kepada undang-undang kerajaan, menekankan pengawalseliaan undang-undang kedua-dua alam persendirian dan awam masyarakat AS. Kurikulum kami amat mendalam dalam undang-undang persekutuan dan termasuk persembahan dengan negara dan daerah serta isu-isu antarabangsa dan global, mencerminkan peningkatan ketergantungan masyarakat dunia.

Program menganjurkan prinsip pendidikan adalah bahawa peguam dan penganalisis yang disediakan dengan baik dalam bidang undang-undang peraturan bukan sahaja memahami firasat tertentu tetapi juga penguasaan teori, kekuatan politik dan realiti institusi yang menentukan undang-undang awam di United Negeri. Oleh itu, sementara pelajar kita boleh memilih untuk memusatkan perhatian secara mendalam pada sub-bidang undang-undang peraturan, kami juga mempromosikan pemeriksaan luas mengenai isu-isu silang dan muncul, seperti Undang-undang Kesihatan.

Pelajar menggabungkan kursus pengajian yang diperibadikan dengan peluang untuk berinteraksi. Pelajar boleh mendapat kredit untuk bekerja di mahkamah, di agensi-agensi persekutuan, di Capitol Hill, dan pelbagai organisasi antarabangsa termasuk Bank Dunia dan Pertubuhan Kesihatan Pan American.

Sejarah Program

Sarjana Undang-Undang (LL.M.) dalam Undang-Undang

Siapa Yang Perlu Pertimbangkan LL.M. Program?

Keluasan penawaran Program dan peluang yang diberikan kepada pelajar merayu kepada pelbagai jenis pelajar, termasuk:

 • Lulusan sekolah undang-undang terkini yang berusaha membangunkan kepercayaan, kemahiran, dan pengalaman untuk memaksimumkan peluang mereka apabila memasuki profesion undang-undang;
 • Peguam yang berpengalaman yang ingin menggunakan LL.M. Program untuk menyusun semula alat dan mengarah semula kerjaya mereka, beralih dari satu bidang keahlian ke yang lain;
 • Peguam yang ingin mempertajam pengetahuan mereka tentang kepakaran yang mantap atau memperluaskan kepakaran mereka sebagai permulaan kepada penambahbaikan profesional; dan
 • Lulusan undang-undang yang berusaha untuk memenuhi rancangan peribadi dan intelektual untuk mengkaji dan menulis mengenai subjek kepentingan yang mendalam kepada mereka.

Kurikulum

The LL.M. dalam Undang-undang dan Kerajaan diasaskan pada undang-undang pemerintahan, menekankan peraturan perundang-undangan dari kedua-dua masyarakat swasta dan masyarakat masyarakat AS. Untuk tujuan itu, hampir semua kursus yang diluluskan untuk Program ini bersifat domestik. Dalam keadaan terhad dan mencerminkan peningkatan ketergantungan masyarakat dunia, beberapa kursus yang meliputi isu-isu antarabangsa dan global diluluskan.

Murid-murid membina kurikulum dari 100 kursus yang diluluskan dengan berunding dengan Pengarah Bersekutu Program Undang-undang dan Kerajaan yang secara khusus mengambil kira setiap matlamat akademik dan kerjaya individu. Kursus yang tidak di dalam senarai kursus yang diluluskan tidak akan dikira ke arah LL.M. ijazah dan tidak boleh diambil. Khususnya, kursus JD tahun pertama, klinik, jurnal, dan kursus antarabangsa yang paling tidak akan dikira ke tahap.

Konsentrasi dan Pengkhususan

Pelajar yang berminat dalam bidang undang-undang tertentu boleh menjadi pakar dalam salah satu daripada dua belas bidang kajian yang disenaraikan di bawah ini dengan melakukan kajian mendalam bidang tertentu. Untuk mendapatkan pengkhususan, pelajar mesti melengkapkan sekurang-kurangnya 12 kredit yang diluluskan untuk bidang pengkhususan. Pelajar yang melengkapkan pengkhususan akan menerima sijil dari Program dalam Undang-undang

Undang-undang pentadbiran

 • Undang-undang Tenaga
 • Undang-undang Alam Sekitar
 • Undang-undang Kesihatan
 • Undang-Undang Imigresen
 • Harta Intelek
 • Undang-undang Buruh dan Pekerjaan
 • Undang-undang Keselamatan Kebangsaan

Awam

 • Undang-undang Jenayah
 • Hak Hilang Upaya
 • Jantina
 • Undang-undang, Politik, dan Perundangan

Perniagaan

 • Harta Intelek
 • Undang-undang Sekuriti

Penyediaan Bar

The LL.M. dalam Undang-Undang dan Kerajaan tidak direka secara khusus sebagai kursus penyediaan ujian bar AS; Walau bagaimanapun, selepas menamatkan program, ramai pelajar kami duduk untuk ujian bar New York atau DC. Untuk maklumat lanjut mengenai Ujian Bar dan sumber tambahan, rujuklah halaman Jejak Ujian Bar New York.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Baca lebih lanjut

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Baca Ringkas