Sarjana Undang-Undang - LLM

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Tingkatkan minat anda untuk undang-undang ke tahap seterusnya dengan kajian dan penyelidikan lanjutan. Menjadi pusat perbahasan, analisis, dan dialog mengenai masalah undang-undang dan dasar undang-undang di New Zealand.

Sepenuh masa atau separuh masa, pengajian anda akan relevan, dapat diakses dan bermanfaat secara intelektual — selidik bidang undang-undang yang menarik minat anda atau sesuaikan kursus pengajian yang sesuai dengan matlamat kerjaya anda.

Kajian fleksibel

Direka untuk menjadi fleksibel, Master of Laws menawarkan kursus yang diajar dalam pelbagai format. Beberapa kursus bertemu mingguan, yang lain diajar dalam format yang lebih padat.

Kursus blok diajarkan secara tertumpu selama satu hingga dua minggu, dan kursus intensif dibahagikan kepada beberapa lapan hingga dua belas jam. Mereka sering diajar selama dua hingga tiga malam berturut-turut atau pada sesi Jumaat dan Sabtu, dengan rehat dua hingga tiga minggu antara sesi.

Penyelidikan dan pengawasan

Tidak kira bagaimana anda memilih untuk belajar untuk Master of Laws anda akan ada elemen penyelidikan yang diperlukan. Mengambil kesempatan daripada peluang penyelidikan yang menarik di pusat penyelidikan undang-undang akademik terkemuka New Zealand.

Dan jika anda merancang untuk melakukan Master dengan tesis, atau Ph.D., anda akan mempunyai peluang untuk diawasi dalam pelbagai bidang pelajaran oleh sarjana undang-undang terbaik New Zealand.

Beasiswa

Terdapat beberapa biasiswa yang boleh didapati oleh pelajar LLM.

The Victoria Master oleh Thesis Scholarship menawarkan $ 15,000 jaminan dan pengecualian yuran yang setara dengan yuran dalam negeri. Permohonan tutup 1 November.

Sekiranya anda dari Pasifik Selatan dan memegang ijazah akademik kelas pertama, anda boleh memohon Beasiswa Pendidikan Siswazah Pascasarjana Angelo South Pacific. Permohonan tutup 1 Oktober.

Semua pelajar antarabangsa boleh memohon Biasiswa Fee LLM Fakulti Undang-undang yang menyumbang $ 5,000 ke atas yuran.

Semua pelajar LLM yang membuat tesis LLM di bidang Undang-undang Privasi boleh memohon Biasiswa Sarjana untuk LLM (Undang-Undang Privasi) yang merangkumi perbelanjaan hidup dan yuran tuisyen sehingga had ditetapkan.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Baca lebih lanjut

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Baca Ringkas
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Lagi Kurang