Sarjana Undang-undang Cukai (MT)

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Sertai Master of Tax kami dalam talian, menyenaraikan program undang-undang cukai online No. 3 di negara berdasarkan US News

Anda akan mengembangkan kemampuan anda di luar perakaunan, mendapatkan pemahaman yang mendalam mengenai undang-undang cukai dan bekerja secara langsung dengan fakulti yang dikhususkan, termasuk beberapa profesor undang-undang cukai yang paling terkenal di negara ini.

Program selektif ini memberi latihan undang-undang cukai yang ketat untuk pelajar tanpa ijazah undang-undang. Mendapat manfaat dari komuniti sokongan dan peluang pembelajaran secara langsung dan lulus dalam masa dua tahun.

Fakta pantas

  • 100% dalam talian
  • 24 unit total
  • Hanya 2 tahun untuk disiapkan
  • $ 46,080 anggaran tuisyen

Sorotan Program

  • Fakulti yang Diiktiraf di peringkat kebangsaan. Fakulti kami merangkumi beberapa profesor cukai yang paling dihormati di akademik di AS
  • Kemahiran Perancangan Cukai Praktikal. Belajar untuk menyelesaikan masalah, undang-undang cukai penyelidikan, membaca undang-undang dan sumber utama dengan teliti, dan banyak lagi.
  • Kadar Kejayaan Tinggi. 90% pelajar Program Siswazah Siswazah mendapati kedudukan yang berkaitan dengan cukai dalam tempoh sembilan bulan selepas tamat pengajian.
  • Dua Bidang Penekanan. Pilih daripada Perancangan Cukai Perniagaan dan Pelanggan Bersih Tinggi / Peribadi.

Outlook Kerjaya

Sediakan kejayaan dalam amalan percukaian, pengurusan kekayaan, hartanah, nasihat kewangan dan banyak lagi. Kelayakan untuk kedudukan teratas di firma perakaunan Big 4, serta firma-firma seperti BDO, RSM, dan Grant Thornton. Anda juga boleh mengaplikasikan kursus anda ke persiapan untuk lesen sebagai CPA.

Program lulusan Loyola Law School Online diluluskan untuk memberi ijazah di kebanyakan negeri di AS tetapi masih menunggu kelulusan penuh dari beberapa negara pilih. Sila klik di sini untuk menentukan sama ada anda berada dalam keadaan di mana Sekolah Undang-undang Loyola tidak dapat memberi ijazah.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Located on an award-winning Frank Gehry-designed campus in downtown Los Angeles, Loyola Law School, Los Angeles is home to prominent faculty, dedicated students and cutting-edge programs. The Law Scho ... Baca lebih lanjut

Located on an award-winning Frank Gehry-designed campus in downtown Los Angeles, Loyola Law School, Los Angeles is home to prominent faculty, dedicated students and cutting-edge programs. The Law School strives to instill in students the knowledge they need to excel on their chosen paths. It dedicates itself to preparing students for the rigors of practice with an extensive portfolio of practical-training opportunities, an 18,000-strong alumni network and a focus on social justice. Baca Ringkas