Sarjana Undang-undang Kewangan

Umum

Penerangan Program

Pembekalan instrumen pelaburan dan kewangan tidak dapat dielakkan - serta kerumitan ekonomi dan undang-undang mereka. Dengan Sarjana Undang-undang Kewangan, anda meluaskan dan memperdalam kepakaran ekonomi dan undang-undang anda dalam bidang pembiayaan semasa. Dengan cara ini, anda memperkukuhkan rundingan praktikal dan kemahiran membuat keputusan anda dan memperoleh kepakaran undang-undang dan pembiayaan yang penting untuk kerjaya yang berjaya di syarikat, bank, perundingan atau pengawasan.

kurikulum

Kurikulum menuntut program ijazah sarjana ini menyediakan anda dengan parameter dan instrumen ekonomi dan undang-undang untuk analisis, reka bentuk dan pengurusan urus niaga pembiayaan dan pengawasan pelakon mereka. Master of Law Financial menawarkan anda landasan yang sangat baik untuk membina dan mengembangkan kerjaya anda dalam sektor kewangan, perbankan dan pengawasan kewangan korporat.

Kajian tambahan-pekerjaan

Dalam empat semester, Master of Financial Law memberikan anda pengetahuan dan kemahiran berharga yang boleh anda gunakan untuk kerjaya anda di syarikat, bank atau pihak berkuasa pengawasan. Tanpa gangguan: Kerana pelajaran biasanya dilakukan sebulan sekali - Khamis hingga Sabtu - supaya anda dapat menyelesaikan program kami secara paruh waktu dan melaksanakan tugas profesional anda secara penuh. Model yang sangat menarik untuk anda - dan majikan anda.

Fakulti yang cemerlang. Persekitaran pembelajaran yang canggih

Mereka dilatih oleh pakar yang berpengalaman dalam amalan kewangan dan oleh saintis yang terkenal. Gunakan kepakaran dan kecemerlangan didaktik pensyarah kami. Acara-acara ini diadakan di kampus Frankfurt School baru, yang dibuka pada tahun 2017. Anda boleh mengharapkan persekitaran pembelajaran yang canggih, tinggi dan suasana yang menarik.

kelayakan

Anda akan memperoleh tuan akademik yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan diiktiraf di salah satu sekolah perniagaan terkemuka Eropah. Anugerah dalam setiap segi. Latihan ini menjadi perunding yang berkelayakan dalam bidang undang-undang kewangan membuka peluang lebih lanjut untuk kemasukan atau kemajuan ke peringkat pengurusan di syarikat, bank dan dalam nasihat atau pengawasan.

rangkaian

Pertukaran biasa dengan pensyarah yang sangat baik dan peserta dan kolega yang bercita-cita tinggi memperluas jaringan anda - aset yang tidak ternilai untuk karier masa depan anda. Walaupun selepas tamat pengajian, anda akan mendapat platform yang kuat dalam rangkaian alumni kami untuk menubuhkan dan memperdalam hubungan berharga dalam kumpulan yang tidak formal dan eksklusif.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance.

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance. Baca Ringkas
Frankfurt , Munich , Stuttgart , Hamburg + 3 Lagi Kurang