Gunakan pendidikan undang-undang anda di seluruh dunia dengan British LL.M.

Universiti New York di Prague menawarkan program Master of Law (LL.M) yang diiktiraf dengan kerjasama Universiti Bolton. Apabila globalisasi perniagaan dan perniagaan berkembang, ia dijangka daripada perunding undang-undang bahawa mereka akan mempunyai pengetahuan yang melampaui bidang kuasa negara dan akan memahami isu-isu undang-undang Eropah dan antarabangsa. Program ini memberi tumpuan kepada rangka kerja undang-undang yang mengawal komuniti Eropah dan antarabangsa serta pelbagai isu perundangan mengenai perdagangan antarabangsa dan pasaran global. Majikan sekarang mempunyai minat yang besar terhadap graduan yang dapat menunjukkan pengetahuan yang sangat baik dan pemahaman yang mendalam tentang undang-undang korporat korporat, komersial dan korporat antarabangsa.


Adakah program tuan sarjana UNYP untuk saya betul?

Program LL.M. direka untuk memenuhi keperluan pelbagai graduan undang-undang yang berminat untuk belajar LL.M VB di Eropah. Kursus yang sangat fleksibel ini sesuai untuk semua orang yang ingin mendapatkan pemahaman mendalam tentang bidang undang-undang yang akan mendapat manfaat daripada kerjaya mereka, termasuk pengamal amalan, perunding korporat, ahli akademik, pegawai kerajaan, dan perunding NGO yang sudah ada dalam industri , atau mahu membina kerjaya dalam undang-undang korporat, Eropah atau antarabangsa. Graduan program ijazah Sarjana memperoleh pengetahuan praktikal, pemikiran kritikal dan pengetahuan perbandingan yang diperlukan untuk pelbagai kerjaya undang-undang dan perniagaan yang berbeza dan akan dapat menguasai LL.M. menyesuaikan diri dan fokus pada bidang seperti EU dan undang-undang antarabangsa, undang-undang korporat dan kewangan, undang-undang tanda dagangan dan undang-undang pemasaran.

Program ini LL.M. termasuk topik penyelidikan strategik yang membolehkan pelajar pascasiswazah memperoleh pengetahuan khusus dan undang-undang khusus dan perniagaan yang sangat diperlukan dalam persekitaran undang-undang dan perniagaan global yang baru.


Pelajar yang melengkapkan program ini akan mempunyai kemahiran dan pengetahuan untuk:

 • Memahami prinsip undang-undang asas undang-undang Eropah, antarabangsa dan korporat
 • Memahami prinsip undang-undang asas dalam bidang pengajian yang dipilih yang ditawarkan di bawah program ini
 • Mereka menyampaikan hasil dan keputusan yang diperoleh berdasarkan penyelidikan akademik yang bebas.

Peluang Kerjaya LL.M. termasuk kemungkinan amalan undang-undang dalam undang-undang Eropah dan antarabangsa di dalam bidang kuasa rumah pelajar, kerjaya di institusi dan korporat antarabangsa, perundangan undang-undang Eropah, atau undang-undang korporat untuk NGO, mengajar di universiti atau aktiviti penyelidikan lain.


Struktur LL.M.

Program LL.M. dalam UNYP merangkumi dua kursus asas dan pelbagai kursus pilihan dan diperkayakan oleh komponen penyelidikan penting yang penting untuk kerja disertasi berikutnya; ia diproses pada semester ketiga di bawah pengawasan penyelia. Program ini merangkumi gabungan kuliah dan kehadiran di tujuh seminar di mana masalah diselesaikan di bawah bimbingan guru khusus. Pelajar juga mempunyai akses kepada perisian pendidikan undang-undang interaktif dan sumber maklumat undang-undang khusus dalam bentuk elektronik. Program ini direka khas untuk profesional yang bekerja. Ceramah diadakan pada hujung minggu *. Akibatnya, struktur kursus mempunyai impak yang minimum terhadap tugasan pekerjaan semasa pelajar. Model kajian ini direka bentuk untuk membolehkan pemohon lebih banyak masa untuk menyerap semua maklumat yang diperlukan yang mereka perolehi dalam pengajaran dan pada masa yang sama mempunyai masa yang cukup untuk menumpukan diri kepada LL.M. Kehadiran di kursus ini tersebar di lebih dari 6 hujung minggu dalam satu semester, membolehkan para pelajar mempelajari bahan-bahan terlebih dahulu dan menyediakan persediaan untuk pelajaran yang lebih interaktif pada hujung minggu.


* UNYP menyediakan makanan ringan untuk pelajar program ini


Kursus Asas:

 • LAW7006 - Disertasi - asas - 40 kredit
 • LAW7021 - Kaedah Penyelidikan - Asas - 20 kredit


Pilihan (pelajar pilih empat):

 • LAW7004 - Tadbir Urus Korporat - Pilihan - 30 kredit
 • LAW7010 - Undang-undang Awam EU - pilihan - 30 kredit
 • LAW7011 - Jenayah Kewangan dan Ekonomi - Pilihan - 30 kredit
 • LAW7013 - Undang-undang Perniagaan Antarabangsa - Pilihan - 30 kredit
 • LAW7017 - Undang-undang Perdagangan Antarabangsa - Pilihan - 30 kredit
 • LAW7020 - Undang-undang Antarabangsa Awam - Pilihan - 30 kredit
 • LAW7023 - Undang-undang dan Dasar Merek Dagang - Pilihan - 30 kredit


Brosur LL.M.

Keperluan penerimaan

Program diajar dalam:
 • English
University of New York in Prague (UNYP)
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
Sepenuh masa
Deadline
Permintaan Maklumat
Open Enrollment
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
End Date
Ogo 31, 2020
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Open Enrollment

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
Permintaan Maklumat
Open Enrollment
End Date
Ogo 31, 2020