Sarjana dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

WroclawUni01

Sekiranya anda mahukan maklumat lanjut tentang program pengajian yang menarik ini, Universiti Wrocław yang terkenal, bandaraya Wrocław yang meriah dan kehidupan pelajar yang menarik, muat turun aplikasi mudah alih.

Sekiranya berlaku penutupan berterusan, program pengajian biasa akan dilaksanakan melalui kaedah e-learning. Tidak perlu menangguhkan atau menangguhkan pengajian anda.

Fakulti Undang-undang, Pentadbiran, dan Ekonomi di Universiti Wroclaw, dengan akarnya pada permulaan abad ke-16 dan Alma Mater dari 9 pemenang Hadiah Nobel, mempunyai penghormatan untuk mengalu-alukan anda untuk LLM Antarabangsa dan Undang-undang Eropah, dua tahun Master program dengan pengkhususan:

  • Undang-undang Perniagaan Antarabangsa
  • Undang-Undang Hak Asasi Manusia moden.

Setelah menyelesaikan program kitaran kedua LLM International & European Law, lulusan akan memiliki kemahiran dan pengetahuan umum dalam bidang disiplin dogma undang-undang Antarabangsa dan Eropah. Bergantung pada pengkhususan yang dipilih, lulusan akan menerima pengetahuan dan kemahiran pakar yang berkaitan dengan profil aktiviti yang dijalankan oleh entiti yang beroperasi di bidang perdagangan komersial antarabangsa atau terlibat dalam pelbagai aspek perlindungan hak asasi manusia di domain antarabangsa. Lulusan Undang-Undang Antarabangsa & Eropah LLM bersedia untuk mengambil pekerjaan di semua organisasi domestik dan antarabangsa (awam dan bukan awam) yang memerlukan pengetahuan asas dari sains undang-undang. Lulusan memiliki kemahiran interpersonal dan kemampuan untuk berkomunikasi dengan proses keputusan, serta melakukan peranan sebagai perunding, mediator, dan penimbang tara dalam proses penyelesaian konflik berdasarkan undang-undang domestik dan antarabangsa. Graduan juga memperoleh kemahiran penting untuk memulakan aktiviti komersial dalam aspek antarabangsa. Fungsi yang efektif dalam persekitaran persaingan komersial kontemporari yang sangat kompetitif memerlukan pengetahuan tentang elemen undang-undang harta intelek, ekonomi, dan bidang sains undang-undang tertentu yang khusus untuk profil syarikat tertentu.

Kurikulum Program

43955_curr1.JPG43956_curr2.JPG43957_curr3.JPG

Syarat kemasukan

Untuk mendapatkan kemasukan ke kursus UWR, anda perlu memenuhi keperluan kemasukan akademik kami, keperluan bahasa Inggeris dan melegalkan ijazah anda .

Di sini anda boleh mencari dan memuat turun fail pdf dengan keperluan kemasukan am.

Tarikh tutup aplikasi:

Untuk semester musim sejuk (Oktober 2020) kemasukan berlangsung hingga:

  • 30 September 2020 untuk calon dari negara-negara Bukan EU
  • 30 September 2020 untuk calon dari negara EU
Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Faculty of Law, Administration and Economics is one of the largest in Poland. Its tradition dates back to the Prussian law school established in 1811. Over 12,000 students are taught at this Facul ... Baca lebih lanjut

The Faculty of Law, Administration and Economics is one of the largest in Poland. Its tradition dates back to the Prussian law school established in 1811. Over 12,000 students are taught at this Faculty by 200 scholars and 170 students are enrolled in PhD programs. The Faculty offers international exchange programs and is proud to host international students from Europe, Russia, Kazakhstan, and African countries. Students can become members of clubs and societies and participate in national and international conferences and symposia. Baca Ringkas