Sarjana dalam Undang-undang Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital

Umum

Penerangan Program

Mengenai

Kami melatih para profesional yang khusus dalam bidang Undang-undang Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital, yang akan bertindak balas terhadap cabaran baru yang dihadapi oleh Undang-undang berdasarkan pendahuluan yang diperoleh daripada teknologi komunikasi dan maklumat baru.

Diarahkan terutamanya kepada Siswazah dalam Kejuruteraan Undang-Undang dan Komputer, tetapi juga terbuka kepada sarjana dan profesional yang berkaitan yang ingin membuktikan pengalaman mereka dengan ijazah sarjana muda universiti.

Jika anda berminat untuk belajar

 • Ketahui dan mengurus aspek teknikal Keselamatan Siber.
 • Ketahui dan ketahui bagaimana menerapkan langkah-langkah perlindungan untuk kebebasan asas dan hak yang berkaitan dengan persekitaran digital.
 • Menyelaras dan merancang, dari perspektif pelbagai disiplin, pengurusan risiko siber dalam organisasi dan syarikat.
 • Ketahui dan ketahui cara menerapkan prinsip dan asas asas tanggungjawab undang-undang dan sosial syarikat dalam persekitaran digital.
 • Ketahui bagaimana untuk mengenal pasti kelemahan dan merancang insiden siber yang berkaitan dengan pengurusan maklumat teknikal.

Apa yang kami tawarkan kepada anda

 • Amalan kurikulum dalam entiti prestij maksimum.
 • Latihan Pelbagai Disiplin
 • Respons terhadap cabaran baru yang dihadapi oleh Undang-undang berdasarkan pendahuluan yang diperoleh daripada teknologi maklumat.
 • Meningkatkan kemungkinan pekerjaan yang layak.

Pertunjukan profesional

Ijazah tinggi kemasukan di tempat kerja:

 • Peguam yang mengkhusus dalam persekitaran siber dan digital.
 • Pegawai perlindungan data.
 • Pihak Berkuasa Kawalan
 • Penasihat undang-undang yang pakar dalam undang-undang teknologi baru.

kecekapan

KOMPETEN ASAS

Pengetahuan dan pemahaman yang menyediakan asas atau peluang untuk keaslian dalam membangunkan dan / atau memohon idea-idea, sering dalam konteks penyelidikan.

Bahawa pelajar boleh menggunakan pengetahuan mereka dan keupayaan mereka untuk menyelesaikan masalah dalam persekitaran yang baru atau yang tidak dikenali dalam konteks yang lebih luas (atau pelbagai disiplin) yang berkaitan dengan bidang pengajian mereka.

Pelajar dapat mengintegrasikan pengetahuan dan mengendalikan kerumitan, dan merumuskan pertimbangan berdasarkan maklumat yang tidak lengkap atau terhad, pantulan pada tanggungjawab sosial dan etika dikaitkan dengan penggunaan pengetahuan dan pertimbangan mereka.

Murid-murid tahu bagaimana untuk menyampaikan kesimpulan mereka dan pengetahuan dan sebab-sebab utama yang menopang mereka kepada khalayak khusus dan tidak khusus dengan cara yang jelas dan tidak jelas.

Murid-murid mempunyai kemahiran belajar yang membolehkan mereka untuk terus belajar dengan cara yang akan diarahkan sendiri atau bersifat autonomi.

KOMPETEN AM

Untuk mengetahui sistem sumber, hak asasi dan kebebasan asas dan prinsip-prinsip asas Hukum Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital.

Mengetahui cara memohon, dalam konteks pelbagai disiplin dan maju, peraturan dan peraturan antarabangsa dan tempatan dalam bidang Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital.

Memahami, mengaitkan dan menggunakan amalan, konsep, metodologi dan amalan profesional, dari pelbagai disiplin, yang berguna untuk mengenal pasti dan menyelesaikan masalah Undang-undang Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital.

Ketahui bagaimana mengintegrasikan konsep pelbagai disiplin untuk dapat menganalisis, mentafsir dan menyelesaikan masalah dan konflik undang-undang, politik dan sosial yang timbul dalam bidang Undang-undang Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital.

Memohon set kemahiran, keupayaan dan sikap yang diperolehi untuk pembangunan peribadi dan sosial, mentakrifkan dan mempromosikan penyelesaian undang-undang berdasarkan Hukum Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital, yang menyokong kesaksamaan gender, penyertaan demokratik dan akses universal.

Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Baca Ringkas
León , Ponferrada + 1 Lagi Kurang