Sekolah Undang-undang LLB Eropah

Maastricht University, Faculty of Law

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sekolah Undang-undang LLB Eropah

Maastricht University, Faculty of Law

Sekiranya peraturan perdagangan Eropah berbeza daripada peraturan Jerman, undang-undang yang mengawal penghantaran barangan dari London ke Berlin? Bolehkah United Kingdom mengehadkan bilangan pelarian yang ingin datang ke negara mereka selepas diambil oleh Greece atau Perancis?

Jika anda suka mencari jawapan kepada jenis soalan ini, anda harus mempertimbangkan program Sekolah Undang-undang Eropah. Anda akan mengkaji undang-undang Eropah dan antarabangsa serta sistem perundangan dari Negara Anggota EU yang lain (undang-undang perbandingan).

Ini akan menyediakan anda bekerja sebagai profesional undang-undang di peringkat serantau, kebangsaan dan antarabangsa, baik di sektor swasta maupun di dalam kerajaan. Dengan latihan lanjut, yang juga ditawarkan, anda juga boleh mendapat akses kepada profesion yang dikawal selia seperti peguam, penuntut umum atau hakim.

Ketahui lebih lanjut mengenai Hari Terbuka Maya kami di sini!

Kenapa program ini?

Program Sarjana Muda Undang-undang (ELS) dari European School (ELS) menggabungkan kursus dalam undang-undang Eropah dengan kursus mengenai undang-undang perbandingan dan berkaitan dengan sistem perundangan beberapa negara anggota EU utama. Program ELS diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris oleh ahli kakitangan pakar. Program ini akan memberi anda pemahaman yang mendalam tentang undang-undang EU dan sistem undang-undang negara serta kemahiran kontemporari dan kemahiran bahasa Inggeris yang sangat baik.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini April 14, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
2,060 EUR
Pelajar EU / EEA. 7,500 EUR untuk pelajar bukan EU.
Locations
Belanda - Maastricht, Limburg
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Belanda - Maastricht, Limburg
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Video

Campus Tour of Faculty of Law at Maastricht University

Bachelor European Law School