Read the Official Description

Sekiranya peraturan perdagangan Eropah berbeza daripada peraturan Jerman, undang-undang yang mengawal penghantaran barangan dari London ke Berlin? Bolehkah United Kingdom mengehadkan bilangan pelarian yang ingin datang ke negara mereka selepas diambil oleh Greece atau Perancis?

Jika anda suka mencari jawapan kepada jenis soalan ini, anda harus mempertimbangkan program Sekolah Undang-undang Eropah. Anda akan mengkaji undang-undang Eropah dan antarabangsa serta sistem perundangan dari Negara Anggota EU yang lain (undang-undang perbandingan).

Ini akan menyediakan anda bekerja sebagai profesional undang-undang di peringkat serantau, kebangsaan dan antarabangsa, baik di sektor swasta maupun di dalam kerajaan. Dengan latihan lanjut, yang juga ditawarkan, anda juga boleh mendapat akses kepada profesion yang dikawal selia seperti peguam, penuntut umum atau hakim.

Ketahui lebih lanjut mengenai Hari Terbuka Maya kami di sini!

Kenapa program ini?

Program Sarjana Muda Undang-undang (ELS) dari European School (ELS) menggabungkan kursus dalam undang-undang Eropah dengan kursus mengenai undang-undang perbandingan dan berkaitan dengan sistem perundangan beberapa negara anggota EU utama. Program ELS diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris oleh ahli kakitangan pakar. Program ini akan memberi anda pemahaman yang mendalam tentang undang-undang EU dan sistem undang-undang negara serta kemahiran kontemporari dan kemahiran bahasa Inggeris yang sangat baik.

Program taught in:
English

See 9 more programs offered by Maastricht University, Faculty of Law »

Last updated April 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
2,060 EUR
Pelajar EU / EEA. 7,500 EUR untuk pelajar bukan EU.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date

Campus Tour of Faculty of Law at Maastricht University

Bachelor European Law School