Program sijil semua dalam talian dalam Keselamatan Cyber

  • memahami kesan undang-undang dan dasar
  • menilai program keselamatan siber dan privasi syarikat atau organisasi
  • menilai amalan-amalan terbaik industri bersama-sama dengan syarat-syarat keselamatan sosial, persekutuan dan antarabangsa,
  • membuat keputusan dan menasihatkan pembuat keputusan kanan tentang bagaimana untuk mengorientasikan perniagaan atau organisasi untuk menyesuaikan dengan cepat dengan persekitaran risiko, pematuhan, perundangan dan polisi yang sentiasa berubah.

Program ini terdiri daripada tiga kursus untuk sembilan jam kredit dan ditawarkan dalam format pembelajaran penuh dalam talian, yang membolehkan pelajar menyelesaikan kursus pada waktu yang sesuai dengan jadual mereka. Setiap kursus mengambil masa 14 minggu untuk diselesaikan dan boleh diambil serentak sehingga ketiga-tiga kursus ini dapat diselesaikan dalam satu semester akademik.

Semua pelajar dikehendaki mengambil Undang-Undang Keselamatan Siber

Jenayah Siber

3 Online

Perang Siber, Perisikan

3 Online

Keselamatan siber

3 Online

Rangka Kerja Cybersecurity

3 Online

Undang-undang Keselamatan Siber

3 Online

Undang-undang Siber Cyberspace

3 Online

Penemuan Elektronik

3 Online

Undang-undang Privasi Global

3 Online

Pematuhan Kesihatan

3 Online

Teknologi, Privasi dan Undang-Undang

3 Online

Kursus dalam talian di Albany Law School umumnya tidak segerak. Ini bermakna pembelajaran berlaku dalam talian dalam Sistem Pengurusan Pembelajaran (LMS) (iaitu kanvas) di mana pelajar berinteraksi antara satu sama lain melalui perbincangan dan tugasan yang difasilitasi oleh profesor undang-undang yang berkelayakan. Persekitaran pembelajaran tidak segerak seperti ini membolehkan pelajar mengakses kandungan kursus pada jadual mereka sendiri, yang sesuai untuk mereka yang bekerja atau yang mempunyai kewajiban lain.

Walaupun kursus menawarkan banyak kelonggaran di mana pelajar boleh masuk dan mengambil bahagian pada bila-bila masa pada waktu siang, kursus-kursus ini tidak bersandar. Pelajar dijangka akan mengambil bahagian secara berkala dan berterusan sepanjang setiap modul dalam kursus ini. Semua kursus dalam talian juga telah menetapkan tarikh akhir yang diperlukan untuk posting perbincangan, kuiz, penyerahan tugasan bertulis dan penyiapan aktiviti pembelajaran yang lain.

Kesemua sembilan kredit yang diperolehi dalam program sijil lepasan dalam talian boleh digunakan untuk mendapatkan ijazah Sarjana Sains dalam Pengajian Undang-undang dalam Keselamatan Sisa dan Undang-undang Privasi Data.

* Tiada peperiksaan kemasukan diperlukan untuk kemasukan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Albany Law School »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
6 - 12 
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date