Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik {lawstudies-certificate:plural} dalam Criminal Law Studies 2019

Sijil akademik adalah kelayakan atau dokumen, yang umumnya diberikan dalam pendidikan menengah, yang menunjukkan penyelesaian kursus atau peperiksaan tertentu. Sebagai contoh, program sijil boleh dijalankan sebelum ke ijazah bersekutu atau sijil pascasiswazah boleh diperolehi selepas tamat sarjana muda.

Apakah sijil dalam kajian undang-undang jenayah? Program perakuan ini memberikan pendedahan yang luas kepada topik yang berkaitan dengan profesion undang-undang jenayah. Bidang kepekatan akademik ini boleh mengambil masa setahun untuk menyelesaikan tugas kelas yang meliputi topik seperti undang-undang jenayah, pengumpulan bukti, dan dasar dan prosedur. Peserta dalam program ini boleh mengkaji topik seperti kanak-kanak dalam sistem perundangan, Pindaan Keempat, jenayah kolar putih, prosedur percubaan persekutuan dan undang-undang hukuman.

Mereka yang memperolehi sijil dalam kajian undang-undang jenayah cenderung meninggalkan program dengan kemahiran organisasi dan komunikasi yang lebih baik yang boleh membantu dalam banyak bahagian kehidupan, baik peribadi maupun profesional. Di samping itu, pelajar umumnya meninggalkan program dengan pemahaman yang lebih mendalam mengenai undang-undang.

Seperti program kolej lain, kos kehadiran dalam program sijil akan berbeza dari satu institusi ke institusi lain. Faktor-faktor yang mempengaruhi kos mungkin termasuk tempoh program, negara di mana sekolah itu terletak dan sama ada pelajar memperolehi biasiswa atau pemberian.

Kerjaya dalam kajian undang-undang jenayah sering terdapat di pejabat pendakwa dan lokasi yang sama. Ramai pelajar yang tamat pengajian mendapati kedudukan sebagai litigator kepentingan awam, pembela awam, peguam bela jenayah, pegawai polis, pegawai percubaan atau pegawai undang-undang. Kursus pengajian luas sering menyiapkan pelajar untuk melanjutkan pengajian yang membawa kepada kerjaya yang berpendapatan tinggi sebagai pendakwa dan hakim. Pekerjaan berkaitan lain termasuk juruteknik sains forensik, detektif swasta, penyiasat tempat kejadian jenayah dan pengawal keselamatan.

Sekolah di seluruh dunia menawarkan program sijil, jadi pelajar yang berminat boleh mendapatkan peluang akademik di dekat mereka. Pilihan lain boleh termasuk mengambil kelas dalam talian atau menyertai program di negara lain. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Criminal Law Studies

Polk State College

Sistem Pengurusan Kurikulum (CMS) Penguatkuasaan Undang-undang Asas Program Recruit menyediakan latihan yang berkaitan dengan kerja di peringkat kemasukan kepada calon-ca ... [+]

Yang Sistem Pengurusan Kurikulum (CMS) Penguatkuasaan Undang-undang Recruit asas Program menyediakan latihan yang berkaitan dengan kerja di peringkat kemasukan kepada calon-calon untuk jawatan pegawai penguatkuasa undang-undang. Kurikulum ini ditetapkan oleh Jabatan Florida Penguatkuasaan Undang-undang ini Suruhanjaya Piawaian Keadilan Jenayah dan Latihan, mengikut Florida Statut. Program ini memerlukan mendaftar individu secara fizikal dan mental yang kuat, adil, dan sentiasa berjaga-jaga.

Setelah tamat program ini, pelajar mesti lulus Sijil Peperiksaan Pegawai Negeri Florida sebelum menerima pensijilan sementara. Pengesahan ini diperlukan untuk pekerjaan sebagai pegawai penguatkuasa undang-undang di tempatan, daerah, dan agensi-agensi penguatkuasaan undang-undang negeri.... [-]

Amerika Syarikat Bartow Lake Wales Lakeland Winter Haven  + 1 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu