Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

{lawstudies-certificate:plural} dalam Undang-undang Kepentingan Awam 2020

Program sijil boleh membantu pelajar yang ingin melanjutkan pengetahuan mereka melalui latihan khusus. Program-program ini wujud dalam pelbagai disiplin, dan mereka boleh menjadi pilihan yang baik bagi mereka yang ingin menyelesaikan kursus pengajian dalam masa kira-kira satu tahun.

The LLM dalam Undang-undang Awam adalah program dinamik yang bertujuan untuk meningkatkan penyelidikan undang-undang pelajar. Mereka pelajar yang berminat dalam program ini mempunyai peluang memberi ganjaran. Terdapat pelbagai peluang dan pelbagai dari penyelidikan pelanggaran hak asasi manusia untuk bekerja di kawasan-kawasan dan kelegaan.

{lawstudies-certificate:singular} dalam Undang-undang Kepentingan Awam

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Undang-undang Kepentingan Awam

Albany Law School

Program sijil semua dalam talian dalam Keselamatan Cyber ... [+]

Program sijil semua dalam talian dalam Keselamatan Cyber

memahami kesan undang-undang dan dasarmenilai program keselamatan siber dan privasi syarikat atau organisasimenilai amalan-amalan terbaik industri bersama-sama dengan syarat-syarat keselamatan sosial, persekutuan dan antarabangsa,membuat keputusan dan menasihatkan pembuat keputusan kanan tentang bagaimana untuk mengorientasikan perniagaan atau organisasi untuk menyesuaikan dengan cepat dengan persekitaran risiko, pematuhan, perundangan dan polisi yang sentiasa berubah.

Program ini terdiri daripada tiga kursus untuk sembilan jam kredit dan ditawarkan dalam format pembelajaran penuh dalam talian, yang membolehkan pelajar menyelesaikan kursus pada waktu yang sesuai dengan jadual mereka. Setiap kursus mengambil masa 14 minggu untuk diselesaikan dan boleh diambil serentak sehingga ketiga-tiga kursus ini dapat diselesaikan dalam satu semester akademik.... [-]

Amerika Syarikat Albany
Sept. 2020
English
6 - 12 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu