Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 {lawstudies-certificate:plural} dalam National Law Studies 2019

Menghadiri program sijil boleh menjadi lompat-mula mana-mana pelajar perlu maju ke arahnya atau kajian vokasional dan kerjaya akademiknya. Program sijil menawarkan pendidikan khusus jangka pendek dalam bidang kepakaran utama, yang membolehkan para sarjana untuk mengkhusus dalam disiplin.

Persoalan utama ialah, apakah sijil dalam kajian undang-undang negara? Sebagai bidang kajian, undang-undang kebangsaan berkaitan dengan undang-undang dan amalan undang-undang negara atau negara tertentu. Sebagai contoh, sijil dalam kajian undang-undang kebangsaan boleh meliputi undang-undang Jerman, atau undang-undang yang merangkumi semua Eropah. Sesetengah pengkhususan antarabangsa memberi tumpuan kepada kawasan geografi tertentu atau pengelompokan yang lebih luas negara yang beroperasi di bawah prinsip undang-undang yang sama atau bersama. Bidang perkara yang dibincangkan biasanya bersifat umum dan khusus untuk memberi peserta program asas yang kukuh.

Dengan menyertai program sijil pengajian undang-undang kebangsaan, terdapat potensi besar untuk memperoleh kemahiran dengan nilai yang berkekalan sepanjang kerjaya pelajar. Selain dari kemampuan untuk melakukan penyelidikan yang luas, para pelajar dapat memperoleh kepakaran dalam diplomasi internasional dan pengetahuan mengenai undang-undang khusus perjanjian, perjanjian, dan perjanjian antar negara.

Kos sijil bergantung kepada panjang program dan sekolah yang dipilih, terutamanya apabila memilih antara sekolah tempatan, antarabangsa, dan dalam talian. Program atau program yang lebih pendek berdekatan dengan peserta mungkin mempunyai kos yang lebih rendah.

Kerjaya dalam kajian kebangsaan boleh menjadi sangat menggembirakan, dengan beberapa laluan yang bakal dilalui. Kajian undang-undang kebangsaan boleh menyediakan individu untuk kerjaya dalam politik dan diplomasi, terutamanya bekerja dengan undang-undang dan rundingan antarabangsa. Duta sering berpengalaman dalam undang-undang negara, terutamanya di negara-negara yang mereka mahukan untuk bekerja. Diplomat asing dan pekerja sosial sosial juga memerlukan pendidikan dalam undang-undang negara, terutama ketika bekerja dengan program advokasi. Ramai ahli politik juga mendapati ia berfaedah untuk memahami struktur dan amalan undang-undang negara bersekutu.

Penentuan sekolah terbaik boleh menjadi pilihan berdasarkan lokasi dan kemudahan, serta jadual peribadi. Kelas-kelas dalam talian mungkin membenarkan lebih banyak fleksibiliti dan akses kepada program antarabangsa, sementara sekolah-sekolah tempatan boleh menawarkan persekitaran yang lebih dikenali. Untuk maklumat tambahan, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam National Law Studies

John Academy

Pekerjaan di UK adalah proses yang sangat panjang dan rumit. Kebanyakan syarikat mula merekrut graduan baru hampir setahun sebelum tarikh permulaan kerja. Namun ramai ora ... [+]

{lawstudies-certificate:plural} dalam National Law Studies. Siapakah kursus?Orang yang berminat untuk mendapatkan pekerjaan di UK dan perlu belajar tentang undang-undangProfesional mencari pekerjaan di UKVI atau sebagai peguamcaraSyarat Kemasukan:Kursus ini boleh didapati untuk semua pelajar, semua latar belakang akademik.Pemahaman yang baik mengenai bahasa Inggeris, numerasi dan ICT dikehendaki menghadiri kursus ini.Penilaian:Pada akhir kursus, anda dikehendaki untuk mengikuti ujian pelbagai pilihan dalam talian. Ujian anda akan ditaksir secara automatik dan dengan serta-merta supaya anda akan mengetahui sama ada anda telah berjaya.Sebelum duduk untuk peperiksaan akhir anda, anda akan mempunyai peluang untuk menguji kemahiran anda dengan peperiksaan mengejek.Persijilan:Selepas anda berjaya lulus ujian, anda akan dapat memperoleh Sijil Pencapaian yang Terakreditasi. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan Sijil Penyelesaian Kursus setelah selesai kursus tanpa duduk untuk ujian. Sijil boleh diperoleh sama ada dalam hardcopy dengan kos £ 39 atau dalam format PDF dengan kos £ 24.Kenapa pilih kami?Terjangkau, menarikVideo / bahan tutorial dari pakar-pakar terkemuka industri;Belajar dalam platform pembelajaran dalam talian yang mesra pengguna dan maju;Sistem ujian cekap untuk penilaian dan keputusan segera;United KingdomAkses kepada kandungan kursus pada telefon mudah alih, tablet atau desktop dari mana-mana sahaja pada bila-bila masa;Manfaat untuk memohon NUS Extra Discount Card;24/7 sokongan pelajar melalui e-mel.Laluan Kerjaya:... [-]
University of Technology Sydney

Sijil Siswazah dalam Undang-undang Australia direka untuk membenarkan peguam yang berkelayakan yang sesuai dari bidang kuasa undang-undang umum di luar Australia untuk me ... [+]

Kursus ini membolehkan peguam dari bidang kuasa undang-undang umum untuk memenuhi keperluan akademik untuk berlatih di Australia.

Pilihan kerjaya termasuk peguam di NSW dalam jabatan kerajaan atau korporat, firma undang-undang persendirian atau pusat undang-undang komuniti, yang menyediakan pelajar kursus latihan praktikal seperti Sijil Siswazah dalam Amalan Undang-undang Profesional (C11232).

[-]
Australia Sydney
January 2020
Sepenuh masa
Sambilan
0.5 - 1 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu