LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda 16 Online {lawstudies-certificate:plural}

Sesiapa sahaja yang ingin meneruskan prospek kerjaya mereka atau masuk ke dalam program ijazah mungkin mendapati peluang mereka bertambah baik dengan menjalankan program sijil. Program-program ini sering memerlukan kurang masa untuk diselesaikan apabila dibandingkan dengan sarjana muda atau sarjana.

An LLM adalah ijazah undang-undang pasca siswazah yang dikejar oleh pelajar yang ingin pakar dalam bidang tertentu undang-undang. Graduan yang mempunyai latihan khusus ini sering layak untuk bekerja dalam persekitaran undang-undang global.

{lawstudies-certificate:singular} Online

Hasil Filter

Program Sijil Paralegal

Paralegal
Kampus Online Sambilan 8 bulan Sept. 2020 Amerika Syarikat Houston + 1 lagi

Program Sijil Paralegal 8-bulan menyediakan pelajar dengan 24 jam semester kursus khusus undang-undang dan memenuhi atau melebihi tempoh tempoh program pihak berkuasa dan organisasi Paralegal diiktiraf.

Timbangtara

Danube University Krems FBG - Department of Law
Kampus Sambilan 1 semester Permintaan Maklumat Austria Krems an der Donau

Timbang Tara Program Bertauliah

Kursus dalam undang-undang sukan dan undang-undang sukan antarabangsa

E-Learning University of Athens
Online 19 minggu Permintaan Maklumat Yunani Athens

Undang-undang Sukan mengkaji konsep sukan, aktiviti sukan dan kehidupan sukan. Ia meneliti masalah yang timbul dalam adegan sukan dan menentukan amalan perundangan mereka.

Sijil dalam penguatkuasaan undang-undang cms program rekrut asas

Polk State College
Kampus Sepenuh masa Sept. 2020 Amerika Syarikat Bartow Tasik Wales Lakeland Winter Haven + 2 lagi

Sistem Pengurusan Kurikulum (CMS) Penguatkuasaan Undang-undang Asas Program Recruit menyediakan latihan yang berkaitan dengan kerja di peringkat kemasukan kepada calon-calon untuk jawatan pegawai penguatkuasa undang-undang.

Sijil Siswazah dalam Pengajian Undang-Undang

University of Technology Sydney
Kampus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1 tahun Januari 2020 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Pengajian Undang-Undang memenuhi keperluan yang semakin meningkat untuk siswazah bukan undang-undang yang bekerja di sektor awam dan swasta untuk memiliki pemahaman yang mendalam mengenai rangka kerja undang-undang dan pengawalseliaan di mana mereka beroperasi. Ini termasuk pemahaman tentang konsep undang-undang asas seperti undang-undang kontrak, undang-undang jenayah dan asas undang-undang.

Sijil Graduate dalam Harta Intelek

University of Technology Sydney
Kampus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1 tahun Januari 2020 Australia Sydney + 1 lagi

UTS telah menubuhkan kepakaran dan reputasi untuk menyediakan kursus-kursus yang relevan dengan keperluan paten dan profesion cap dagangan. Program Harta Intelek UTS adalah yang pertama di sebuah universiti Australia yang memenuhi semua keperluan pendidikan untuk pendaftaran sebagai peguam paten Trans-Tasman yang berdaftar di Australia dan New Zealand di bawah Lembaga Peguam Negara Trans-Tasman, serta pendaftaran sebagai perdagangan Australia tanda peguam.

Sijil Graduan dalam Undang-Undang Australia

University of Technology Sydney
Kampus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1 tahun Januari 2020 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Undang-undang Australia direka untuk membenarkan peguam yang berkelayakan yang sesuai dari bidang kuasa undang-undang umum di luar Australia untuk memenuhi keperluan akademik untuk kemasukan sebagai peguam Mahkamah Agung NSW.

Sijil Siswazah dalam Amalan Undang-undang Profesional

University of Technology Sydney
Kampus Sepenuh masa Sambilan 0.5 - 1 tahun Januari 2020 Australia Sydney + 1 lagi

Sijil Siswazah dalam Amalan Undang-undang Profesional membolehkan pelajar melengkapkan keperluan latihan undang-undang praktikal (PLT) yang diperlukan untuk kemasukan oleh Mahkamah Agung NSW untuk mengamalkan sebagai seorang peguam. Program PLT UTS diakreditasi oleh Lembaga Pengakuan Profesional Undang-Undang (LPAB) Mahkamah Agung NSW dan menawarkan pelajar satu tahap pengajaran standard universiti, yang melibatkan latihan interaktif seperti gelanggang amalan, transaksi amalan simulasi dan latihan kemahiran.

Perakuan dalam hak asasi manusia antarabangsa dan undang-undang kemanusiaan

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 semester Apr. 2020 Jerman Frankfurt an der Oder + 1 lagi

Tuntutan kehidupan profesional mungkin hanya memberi masa yang singkat untuk mendapatkan kelayakan pascasarjana. Program pasca siswazah kami juga termasuk kemungkinan penganugerahan sama ada Diploma atau Sijil dalam Hak Asasi Manusia Antarabangsa dan Undang-undang Kemanusiaan berdasarkan tempoh pengajian kursus kursus yang lebih singkat.

Diploma dalam hak asasi manusia dan undang-undang kemanusiaan antarabangsa

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 semester Apr. 2020 Jerman Frankfurt an der Oder + 1 lagi

Dalam beberapa situasi profesional, peluang atau keperluan untuk menjalankan kajian pasca siswazah mungkin terhad untuk mendapatkan ijazah LL.M. Bagi sesetengah peserta, keperluan untuk terlibat dalam kajian pasca siswazah mungkin dihadkan sama ada untuk mendapatkan pemahaman yang luas mengenai bidang atau memberi tumpuan kepada perkara yang sangat spesifik.

Pg cert perdagangan antarabangsa dan undang-undang komersial

University of Essex Online
Online Sepenuh masa 8 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Colchester

tentu PG Cert Perdagangan Antarabangsa dan Undang-undang Perdagangan kami * dalam talian boleh dicapai sebagai kelayakan yang berdiri sendiri atau digunakan sebagai batu loncatan ke arah LLM penuh kami. Kursus ini membolehkan pelajar meneroka bidang-bidang seperti undang-undang organisasi dunia perdagangan, undang-undang persaingan antarabangsa, dan jualan antarabangsa barang-barang.

Undang-undang CertHE

University of Essex Online
Online Sambilan 16 bulan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Colchester + 1 lagi

Jika anda berminat untuk mencuba pengajian universiti, kursus Sijil Undang-undang Online kami boleh dicapai sebagai kelayakan yang berdiri sendiri atau digunakan sebagai batu loncatan ke arah ijazah Sarjana Muda.

Sijil Keselamatan Siber dan Undang-undang Privasi Data

Albany Law School
Kampus Online 6 - 12 bulan Sept. 2020 Amerika Syarikat Albany

Program sijil semua dalam talian dalam Keselamatan Cyber

Mengunjungi Program Profesional Antarabangsa (VIP)

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Kampus Sepenuh masa Sept. 2020 Amerika Syarikat Honolulu

Jika anda seorang profesional pertengahan kerjaya yang mempunyai ijazah undang-undang dari luar Amerika Syarikat dan ingin melanjutkan pengajian undang-undang anda secara kredit tanpa gred, kami menjemput anda untuk memohon kepada Profesional Antarabangsa Pelawat kami (VIP) Program. Program ini membolehkan para peserta membuat kurikulum yang fleksibel untuk memenuhi keperluan mereka, sama ada ia mengkhususkan diri dalam bidang tertentu atau mengambil pelbagai subjek undang-undang.

Program Undang-undang Alam Sekitar

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat Honolulu

Program Undang-undang Alam Sekitar Sekolah Undang-undang (ELP) ditubuhkan pada tahun 1988 sebagai pengiktirafan terhadap cabaran-cabaran khas Negeri Hawai'i menghadapi dalam membangunkan ekonomi yang mampan alam sekitar di persekitaran pulau yang unik.