close

Penapis

Lihat Hasil

{lawstudies-certificate:plural} dalam Pengajian Undang-undang Kebangsaan 2021

Menghadiri program sijil boleh menjadi lompat-mula mana-mana pelajar perlu maju ke arahnya atau kajian vokasional dan kerjaya akademiknya. Program sijil menawarkan pendidikan khusus jangka pendek dalam bidang kepakaran utama, yang membolehkan para sarjana untuk mengkhusus dalam disiplin. Persoalan utama ialah, apakah sijil dalam kajian undang-undang negara? Sebagai bidang kajian, undang-undang k… Baca lebih lanjut

Menghadiri program sijil boleh menjadi lompat-mula mana-mana pelajar perlu maju ke arahnya atau kajian vokasional dan kerjaya akademiknya. Program sijil menawarkan pendidikan khusus jangka pendek dalam bidang kepakaran utama, yang membolehkan para sarjana untuk mengkhusus dalam disiplin.

Persoalan utama ialah, apakah sijil dalam kajian undang-undang negara? Sebagai bidang kajian, undang-undang kebangsaan berkaitan dengan undang-undang dan amalan undang-undang negara atau negara tertentu. Sebagai contoh, sijil dalam kajian undang-undang kebangsaan boleh meliputi undang-undang Jerman, atau undang-undang yang merangkumi semua Eropah. Sesetengah pengkhususan antarabangsa memberi tumpuan kepada kawasan geografi tertentu atau pengelompokan yang lebih luas negara yang beroperasi di bawah prinsip undang-undang yang sama atau bersama. Bidang perkara yang dibincangkan biasanya bersifat umum dan khusus untuk memberi peserta program asas yang kukuh.

Dengan menyertai program sijil pengajian undang-undang kebangsaan, terdapat potensi besar untuk memperoleh kemahiran dengan nilai yang berkekalan sepanjang kerjaya pelajar. Selain dari kemampuan untuk melakukan penyelidikan yang luas, para pelajar dapat memperoleh kepakaran dalam diplomasi internasional dan pengetahuan mengenai undang-undang khusus perjanjian, perjanjian, dan perjanjian antar negara.

Kos sijil bergantung kepada panjang program dan sekolah yang dipilih, terutamanya apabila memilih antara sekolah tempatan, antarabangsa, dan dalam talian. Program atau program yang lebih pendek berdekatan dengan peserta mungkin mempunyai kos yang lebih rendah.

Kerjaya dalam kajian kebangsaan boleh menjadi sangat menggembirakan, dengan beberapa laluan yang bakal dilalui. Kajian undang-undang kebangsaan boleh menyediakan individu untuk kerjaya dalam politik dan diplomasi, terutamanya bekerja dengan undang-undang dan rundingan antarabangsa. Duta sering berpengalaman dalam undang-undang negara, terutamanya di negara-negara yang mereka mahukan untuk bekerja. Diplomat asing dan pekerja sosial sosial juga memerlukan pendidikan dalam undang-undang negara, terutama ketika bekerja dengan program advokasi. Ramai ahli politik juga mendapati ia berfaedah untuk memahami struktur dan amalan undang-undang negara bersekutu.

Penentuan sekolah terbaik boleh menjadi pilihan berdasarkan lokasi dan kemudahan, serta jadual peribadi. Kelas-kelas dalam talian mungkin membenarkan lebih banyak fleksibiliti dan akses kepada program antarabangsa, sementara sekolah-sekolah tempatan boleh menawarkan persekitaran yang lebih dikenali. Untuk maklumat tambahan, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
University of Technology Sydney
Sydney , Australia

Sijil Siswazah dalam Undang-undang Australia direka untuk membenarkan peguam yang berkelayakan yang sesuai dari bidang kuasa undang-undang umum di luar Australia untuk memenuh ... +

Sijil Siswazah dalam Undang-undang Australia direka untuk membenarkan peguam yang berkelayakan yang sesuai dari bidang kuasa undang-undang umum di luar Australia untuk memenuhi keperluan akademik untuk kemasukan sebagai peguam Mahkamah Agung NSW. -
Sijil
Sepenuh Masa
Separuh masa
English
Feb 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini