Status Senior LLB (Hons) Online * (* Tertakluk kepada kelulusan)

Umum

Penerangan Program

Status Senior LLB (Hons) Online * (* Tertakluk kepada kelulusan)

Status Senior LLB (Hons) Online * kami adalah ijazah yang direka khas untuk pelajar yang sudah memiliki ijazah dan ingin memperoleh Ijazah Undang-Undang Berkelayakan dalam masa dua tahun penuh. Anda akan mempelajari semua modul yang diperlukan untuk Ijazah Undang-Undang Berkelayakan, dan mempunyai fleksibiliti untuk memilih tiga pilihan kursus LLB pada tahun kedua anda. Ijazah dalam talian ini diajar oleh tutor profesional berpengalaman yang sama dengan LLB kampus kami. Ia mempunyai fokus praktikal dengan kebolehkerjaan yang disertakan dalam kursus ini. Ijazah LLB (Hons) Senior Status Online akan menarik bagi pelajar lulusan luar negara, kerana anda mungkin mendapat beberapa pengecualian dalam bidang kuasa kediaman anda dengan ijazah ini - kami mengesyorkan agar anda menyemak kemungkinan pengecualian dalam bidang kuasa kediaman anda, sebelum menjalankan kursus, khususnya, bahawa ini dipelajari selama 2 tahun dan dalam talian. Dalam Kajian Pelajar Nasional 2020, Universiti Undang-undang telah menduduki tempat pertama di antara universiti untuk kepuasan pelajar secara keseluruhan di England.

* Kursus tertakluk kepada kelulusan.

Keperluan Kursus

Pelajar dikehendaki memiliki 2: 2 atau lebih dari ijazah sarjana dalam disiplin apa pun. Pelajar yang berumur di bawah 18 tahun tetapi tidak lebih muda dari 17 tahun pada permulaan kursus dibenarkan. Syarat kemasukan antarabangsa: Tahap bahasa Inggeris yang setara dengan IELTS 6.5 atau lebih tinggi dengan minimum 6.0 dalam setiap komponen.

Bayaran

Bayaran September 2021: Semua pelajar £ 9,250 setahun. Yuran dikunci untuk tahun pengajian akan datang iaitu pelajar akan membayar harga yang sama setiap tahun. Amaun deposit sebanyak £ 250 dikenakan untuk program ini.

Harap maklum: kerana kursus ini hanya boleh diambil oleh mereka yang sudah memiliki ijazah sarjana, maka tidak layak mendapat pinjaman pelajar sarjana.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Baca lebih lanjut

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Baca Ringkas