Talian LL.M dalam undang-undang perniagaan antarabangsa - Universiti cumbria (uk)

Umum

3 lokasi tersedia
Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

The Master Online Undang-Undang (LL.M) dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa adalah kelayakan pengurusan utama untuk peguam dan pengurus yang ingin memantapkan pengetahuan undang-undangnya; kajian menunjukkan bahawa LL.M adalah pemangkin kepada individu yang mempunyai aspirasi kerjaya kuat. Universiti Cumbria kini menawarkan peluang kepada pelajar untuk melengkapkan LL.M yang oleh pembelajaran yang disesuaikan, membolehkan mereka untuk belajar sambil terus bekerja.

Kelayakan LL.M terus menjadi standard emas untuk pembangunan kerjaya bukan sahaja dalam sektor undang-undang, termasuk mereka yang mengamalkan undang-undang dalam bidang perdagangan dan perniagaan, tetapi juga dalam bidang Perniagaan dan Pengurusan. Ia sering kenderaan untuk mendapat kenaikan pangkat ke pengurusan pertengahan dan kanan, dengan menunjukkan keupayaan yang lebih luas dan pengetahuan daripada dalam perniagaan semata-mata. Sebagai global pembangunan undang-undang perniagaan terus berkembang dan berkembang, program ini menawarkan peluang kepada mereka yang ingin membangunkan kerjaya mereka untuk mendapatkan kelayakan dalam hanya satu tahun.

Belajar pada perdana kolej swasta Switzerland dan graduan, dengan pelajar dari lebih 130 buah negara yang berbeza, dari Universiti Cumbria.

TEMPOH

Minimum 12 bulan, maksimum 3 tahun.

Garis Panduan Program

LL.M itu diserahkan kebanyakannya dalam talian melalui OnlineCampus (persekitaran pembelajaran yang interaktif) dengan perbincangan intensif kelas dan kerjasama, serta penduduk wajib selama seminggu di Universiti Cumbria ini kampus London. Bagi majoriti pengajian anda menikmati fleksibiliti pembelajaran dalam talian pada kelajuan anda sendiri dari mana-mana sahaja di dunia melalui negeri Robert Kennedy College OnlineCampus sistem seni penyampaian kursus.

The penduduk minggu memberikan anda peluang untuk melengkapkan program pembelajaran dalam talian yang fleksibel anda dengan pengalaman pembelajaran yang akan meninggalkan anda dengan kenangan seumur hidup. Dengan pelajar-pelajar dari setiap benua, ia akan menjadi satu pengalaman yang benar-benar antarabangsa dan peluang untuk rangkaian dengan rakan-rakan pemimpin dari seluruh dunia.

syarat

Empat penggal setahun (Winter, Spring, musim panas dan musim luruh).

Pengiktirafan Worldwide

Universiti Cumbria program LLM ditawarkan dalam talian adalah Diiktiraf Worldwide. Universiti Cumbria menerima gelaran University, dan ijazah pemberian kuasa, dari oleh Majlis Privy Berhormat Kebanyakan Her Majesty. Ia diiktiraf sepenuhnya oleh Kerajaan British dan disenaraikan dengan sewajarnya kepada Jabatan United Kingdom bagi Perniagaan, senarai Inovasi dan Kemahiran diiktiraf institusi menganugerahkan UK.

Dapatkan maklumat lanjut mengenai LL.M dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa!

/&utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Baca lebih lanjut

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Baca Ringkas
Zürich , Switzerland Online , York , Salford , UK Online , City of Carlisle + 5 Lagi Kurang