Talian LL.M. dalam kita undang-undang untuk peguam antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Peta Amerika Syarikat Undang-undang LL.M.

Florida Coastal Sekolah Undang-undang (Coastal Undang-undang) adalah sekolah undang-undang Amerika Syarikat yang pertama untuk menawarkan LL.M. yang Sarjana Undang-undang AS untuk ijazah Antarabangsa Peguam sepenuhnya dalam talian. Dengan menggunakan teknologi kelas maya terkini, pelajar boleh mendengar pra-rakaman kuliah mengikut keselesaan mereka. Pelajar juga berpeluang untuk menyertai dibezakan US profesor undang-undang dalam hidup, sesi kajian interaktif. Semua pelajar mempunyai akses kepada Desire2Learn platform pengurusan pembelajaran dalam talian, di mana mereka boleh melihat bahan bacaan, mengambil amalan kuiz, menonton podcast, dan berinteraksi dengan profesor dan rakan-rakan dalam papan perbincangan mereka. Setelah pendaftaran, pelajar diberi akses kepada perdana pangkalan data atas talian undang-undang penyelidikan termasuk LexisNexis dan Westlaw, serta pangkalan data elektronik Perpustakaan Undang-undang Coastal. LL.M. pelajar juga boleh menyertai pertubuhan pelajar dan mengambil bahagian dalam pelajar dan alumni acara di kampus termasuk aktiviti rangkaian dan undang-undang simposium. Mereka dijemput untuk mengambil bahagian di Sekolah Florida Coastal Undang-undang majlis tamat pengajian tahunan di Jacksonville, Florida setiap bulan Mei. Walaupun kami mengalu-alukan peluang untuk kami LL.M. Amerika Syarikat Undang-undang pelajar untuk mengunjungi kampus kami, mereka tidak perlu berbuat demikian.

Tidak seperti Amerika Syarikat Undang-undang LL.M. program, Undang-undang Coastal tidak memerlukan pelajar untuk meninggalkan pekerjaan dan keluarga mereka selama setahun untuk datang ke Amerika Syarikat Sebaliknya, Undang-undang Coastal menawarkan pendidikan undang-undang yang berkualiti tinggi yang disediakan untuk pelajar yang tinggal di mana-mana di dunia. Semua pelajar perlukan adalah sebuah komputer, sambungan Internet, dan keinginan untuk maju dalam kerjaya mereka dengan ijazah undang-undang Amerika Syarikat.

KURSUS PROGRAM: JD program Law Coastal ini diiktiraf oleh Persatuan Amerika Bar (ABA) dan dalam talian Amerika Syarikat Undang-undang yang LL.M. program mempunyai persetujuan daripada ABA itu. Program 26 jam kredit biasanya mengambil masa satu tahun untuk menyiapkan dan menyediakan gambaran menyeluruh undang-undang AS, meningkatkan keupayaan pelajar untuk memenuhi kelayakan akademik yang diperlukan untuk mengambil peperiksaan bar Amerika Syarikat. Kursus-kursus dan program yang direka, khususnya, untuk peguam asing yang tinggi dan mengambil kira bahawa kebanyakan LL.M. Amerika Syarikat Undang-undang pelajar bukan penutur asli Bahasa Inggeris. Program ini meliputi subjek akademik teras biasa diuji dalam peperiksaan bar Amerika Syarikat, termasuk Undang-undang Perlembagaan; Tatacara Mal; Keterangan; Kontrak dan Jualan; Undang-undang Jenayah dan Prosedur; Harta Tanah; Tanggungjawab profesional; Organisasi perniagaan; Tort; Wasiat, Amanah dan successions; dan Analisis Undang-undang, Penaakulan dan Komunikasi. Undang-undang ini Coastal US Law LL.M. kurikulum memenuhi syarat-syarat bagi kedua-dua California dan Washington State Bar peperiksaan. Selain itu, pelajar boleh mengambil masa dua jam kredit elektif dari LL.M. talian kami Program dalam Logistik dan Pengangkutan. Ini elektif termasuk kursus dalam Transaksi Perniagaan Antarabangsa, Imigresen Undang-undang, Undang-undang Kastam, dan lain-lain

Terdapat tiga semester setiap tahun di Amerika Syarikat Undang-undang LL.M. program, musim gugur, musim bunga dan musim panas. Pelajar boleh memulakan program dalam mana-mana tiga semester. Undang-undang Coastal menerima permohonan kepada US LL.M. Undang-undang program secara rolling. Tarikh permulaan seterusnya untuk jangka Summer 2017 adalah 10 Mei 2017.

PROGRAM FAKULTI AHLI: Fakulti daripada LL.M. Amerika Syarikat Undang-undang program terdiri daripada sekumpulan dibezakan profesor undang-undang dari Undang-undang Pantai dan ABA diiktiraf lain sekolah undang-undang. Ini profesor memimpin ulama dalam bidang mereka, dan ramai yang juga bekas pengamal yang membawa kombinasi pengalaman praktikal dan biasiswa undang-undang ke dalam bilik darjah dalam talian. Profesor kami menikmati berinteraksi dengan pelajar-pelajar mereka dan berkongsi pengalaman dan pengetahuan mereka mengenai AS Undang-undang. Kesemua kami LL.M. Amerika Syarikat Undang-undang profesor telah menamatkan latihan dalam pengajaran dalam talian dan mempunyai pengalaman yang luas mengajar dalam suasana yang terbaik dalam talian.

Tuisyen: Yuran Pengajian untuk program ini ialah $ 765 setiap jam kredit untuk jumlah kos sebanyak $ 19,890. Tuisyen untuk pelajar seeking bukan ijazah adalah $ 1,300 setiap jam kredit. Ini adalah sebahagian kecil daripada kos LL.M. lain program dalam Pelajar Amerika Syarikat boleh membayar untuk program ini kerana mereka pergi bersama-sama setiap semester. Bahan bacaan adalah termasuk dalam kos tuisyen dan tiada yuran pelajar tambahan atau kos.

Kemasukan Kelayakan: Untuk layak untuk kemasukan ke LL.M. Undang-undang Amerika Syarikat program, pemohon mestilah telah mendapat ijazah pertama dalam undang-undang dari negara di luar Kemasukan AS untuk program ini adalah berdasarkan kepada beberapa faktor, termasuk pencapaian akademik, pengalaman kerja, dan kenyataan peribadi pemohon.

Pemohon hendaklah memohon melalui Memohon halaman Online LLM laman web Undang-undang Coastal ini. Tiga perkara yang diperlukan untuk Undang-undang Coastal untuk mengkaji semula permohonan: Permohonan elektronik (dengan satu kenyataan peribadi dan menyambung semula melekat padanya), transkrip rasmi dikemukakan untuk penilaian kepada perkhidmatan penilaian California Bar diluluskan (seperti A2Z Penilaian) dan, dengan beberapa pengecualian, yang TOEFL atau IELTS skor. Amerika Syarikat Undang-undang LL.M. program tidak memerlukan surat cadangan atau apa-apa dokumen tambahan.

Hubungi: Sila hubungi Associate Dean Strategi dan Inovasi Margaret Ioannides melalui e-mel atau telefon MIoannides@fcsl.edu +1.904.256.1158 jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai program ini.

Anda juga boleh menghubungi LL.M. yang Kemasukan Team di +1.904.256.1268.

Sesiapa sahaja yang memerlukan bantuan dalam Bahasa Sepanyol juga boleh menghubungi Akademik JD Program Pengarah Bebas, Ana Rexach di arexach@fcsl.edu atau di (904) 256-1225.

Florida Coastal Sekolah Undang-undang, LL.M. (Sarjana Undang-undang AS) https://fcsl.edu/us-law-llm 8787 Baypine Road Jacksonville, FL 32256

Tarikh Akhir Kemaskini Disember 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) a ... Baca lebih lanjut

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) and its online LL.M. programs have the acquiescence of the ABA Baca Ringkas