Undang-undang am talian mengkaji LL.M.

Umum

Penerangan Program

KURSUS PROGRAM: LL.M. Law Coastal ini Pengajian Undang-undang umum adalah program dalam talian terbuka kepada sesiapa yang mempunyai ijazah undang-undang, termasuk peguam antarabangsa dan Amerika Syarikat. Program ini memberikan gambaran keseluruhan undang-undang Amerika Syarikat dan sistem undang-undang Amerika Syarikat. Ia memenuhi keperluan kurikulum untuk Peperiksaan Washington State Bar. Pelajar dalam program ini menikmati fleksibiliti mengambil elektif dan mendapatkan "pengkhususan" dalam salah satu daripada beberapa kepekatan seperti Logistik dan Pengangkutan, Undang-undang Amalan Teknologi, dan Undang-undang Perniagaan. Pelajar boleh melengkapkan program ini dalam masa satu tahun atau mengambil masa sehingga dua puluh empat bulan. Tarikh permulaan seterusnya untuk jangka Summer 2017 adalah 10 Mei 2017.

program ini dalam talian terdiri daripada 26 jam kredit. Tiga belas kredit kursus yang diperlukan. Ia termasuk: Tanggungjawab Profesional (2 kredit); Penyelidikan Undang-undang dan Penulisan (3 kredit); Tatacara Mal (3 kredit); Undang-undang Perlembagaan (3 kredit); dan Pengenalan kepada US Undang-undang dan Sistem Undang-undang (2 kredit).

Selain kursus yang diperlukan di atas, pelajar boleh memilih untuk mengambil 13 kredit kursus elektif talian korban dalam LL.M. Undang-undang Amerika Syarikat program dan Logistik dan program Pengangkutan. Pilih talian kursus JD juga disediakan untuk Pengajian Undang-undang Umum LL.M. pelajar. Antara kursus elektif termasuk: Harta Tanah; Undang-undang Jenayah dan Prosedur; keterangan; Organisasi perniagaan; Transaksi Perniagaan Antarabangsa; Undang-undang Imigresen AS; Undang-undang Pentadbiran untuk Profesional Pengangkutan: Adjudikasi dan Semakan Kehakiman; Undang-undang pekerjaan untuk Profesional Pengangkutan; Peraturan Kastam; and Transportation Insurance.

PROGRAM FAKULTI AHLI: Ahli fakulti Coastal Law dengan latihan khusus dalam pendidikan jarak jauh mengajar kursus dalam talian yang diperlukan dalam program ini. Kursus-kursus yang menggunakan teknologi terkini yang membolehkan pelajar untuk menonton ceramah manakala "di mana sahaja" (termasuk melalui ceramah-ceramah dan boleh dimuat turun mudah alih).

PERMOHONAN: Pemohon boleh memohon terus melalui laman web LSAC di: https://llm.lsac.org/login/access.aspx?appl=5320L4. Setelah membuat log masuk dan kata laluan, anda akan dihantar secara automatik kepada permohonan program Pengajian Undang-undang Negara. Sila hubungi Associate Dean Strategi dan Inovasi Margaret Ioannides melalui e-mel atau telefon MIoannides@fcsl.edu +1.904.256.1158 jika anda mempunyai soalan. Pemohon yang memperoleh ijazah JD di Amerika Syarikat perlu meminta transkrip salinan keras rasmi daripada Pejabat Sekolah Undang-undang mereka Pendaftar. Pemohon yang mendapat ijazah pertama dalam undang-undang di luar Amerika Syarikat perlu meminta penilaian transkrip perjalanan demi perjalanan transkrip sekolah undang-undang mereka dengan sebuah agensi yang diluluskan oleh California Bar. Pemohon dari luar Amerika Syarikat juga perlu menyediakan TOEFL atau IELTS skor laporan. Semua pemohon mesti menyediakan satu salinan Pengenalan bergambar.

PENGAJIAN: The tuisyen untuk program ini ialah $ 1,000 setiap jam kredit dengan jumlah kos sebanyak $ 26,000 a. Tuisyen termasuk akses kepada LexisNexis dan Westlaw, serta pangkalan data elektronik Perpustakaan Undang-undang Coastal. Selain daripada kos tuisyen, tidak ada yuran lain untuk online Pengajian Undang-undang Umum LL.M. yang program.

Tarikh Akhir Kemaskini May 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) a ... Baca lebih lanjut

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) and its online LL.M. programs have the acquiescence of the ABA Baca Ringkas