Anda akan memperdalam dan memperluaskan pengetahuan anda tentang undang-undang sebagai mata pelajaran akademik, memperoleh kefahaman yang sistematik pada proses undang-undang, kaedah dan konsep, konteks sosial dan politik di mana proses undang-undang mengambil tempat dan konsep teori sesuai undang-undang.

Akhirnya, dengan memaksimumkan potensi akademik dan mengasah kemahiran menyelesaikan masalah anda dalam konteks transnasional anda akan meningkatkan pembangunan profesional anda dan ufuk.

Kemahiran penyelidikan dan penulisan anda mendapat akan dipindah milik kepada pelbagai sektor profesional, termasuk profesion undang-undang, dasar, sektor korporat, badan-badan kerajaan atau ahli akademik.

Mengapa kajian LLM Undang-undang Antarabangsa di Universiti Middlesex? Middlesex University Sekolah Undang-undang adalah benar-benar antarabangsa dalam unjurannya, dengan fakulti kami terdiri daripada ahli akademik pakar pelbagai bahasa dari seluruh dunia. Pengaruh di pentas dunia, ahli akademik kami termasuk perniagaan dan hak asasi manusia pakar Dr Nadia Bernaz dan Profesor Madya Dr International Law Elvira Dominguez-Redondo dan Profesor Undang-undang Antarabangsa William Schabas, yang kedua-duanya bekerja dengan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.

acara kemuncak Course

  • Diajar oleh pakar-pakar terkemuka dalam undang-undang antarabangsa di seluruh dunia yang mewakili bidang yang berbeza dan tradisi undang-undang, pengkhususan ini membuka ufuk profesional pelajar untuk kerjaya undang-undang dalam mana-mana bidang kuasa - Keuntungan pengetahuan khusus dan menyeluruh dalam mata pelajaran yang berkaitan dengan undang-undang antarabangsa, dan pandangan konsep maju menjelaskan kesan undang-undang antarabangsa mengenai hubungan antarabangsa dan kebimbangan kontemporari seperti globalisasi, penggunaan kekerasan bersenjata, perdagangan rentas sempadan, keganasan, tadbir urus dan peraturan pemilikan ke atas wilayah - mungkin juga terdapat peluang latihan dalam organisasi kebangsaan dan antarabangsa seperti United Pertubuhan Bangsa-Bangsa atau dalam Advokasi Hak Asasi Manusia Eropah Centre di kampus.
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 10 lagi program yang ditawarkan oleh Middlesex University London »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
8,500 GBP
£ 12,500 antarabangsa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date