Undang-undang CertHE

Umum

2 lokasi tersedia
Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Undang-undang CertHE

Mengenai kursus Undang-undang CertHE

Jika anda berminat untuk mencuba pengajian universiti, kursus Sijil Undang-undang Online kami boleh dicapai sebagai kelayakan yang berdiri sendiri atau digunakan sebagai batu loncatan ke arah ijazah Sarjana Muda. Kursus ini telah direka untuk memberi anda pengenalan kepada Sistem Perundangan Bahasa Inggeris, baik dari perspektif sivil dan jenayah serta melihat konsep dan prinsip undang-undang jenayah utama.

Kajian ini berdasarkan kepada isu-isu yang berkaitan dengan undang-undang dalam konteks modul silang fungsi yang akan membangunkan komunikasi, persembahan, penulisan, kemahiran berfikir dan analisis kritikal.

Undang-undang adalah subjek yang diiktiraf dan disegani dan pengetahuan yang diperolehi di Undang-undang CertHE kami akan membuka banyak peluang bagi anda untuk membangunkan kerjaya anda di dalam dan di luar bidang undang-undang.

Mengapa belajar perkara ini?

Kursus Undang-undang Sijil dalam talian kami memberi anda pendekatan yang fleksibel untuk belajar, membolehkan anda bekerja bersama-sama dengan pengajian anda. Di samping pengetahuan khusus mata pelajaran, kursus ini akan membantu anda mengembangkan kemahiran dalam beberapa bidang termasuk penyelidikan, persembahan dan pemikiran kritis.

Kursus berkaitan

  • Undang-undang LLB (Kepujian)

Pembelajaran dan Penilaian

Belajar dalam talian untuk kelayakan undang-undang CertHE anda menawarkan kebebasan untuk belajar bila dan di mana ia sesuai dengan anda. Anda boleh belajar di rumah, semasa jam makan tengahari atau di tempat lain di mana anda mempunyai akses internet.

Semua kursus sarjana dalam talian kami mempunyai tempoh pengajian standard yang menunjukkan tempoh masa yang diperlukan untuk menyelesaikan pengajian anda.

Anda mungkin dapat menyelesaikan pengajian anda lebih cepat daripada tempoh kursus standard dengan menggandakan modul pada masa-masa tertentu semasa kursus anda, namun, tempoh kajian minimum dikenakan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Tidak seperti persekitaran universiti tradisional, kursus ijazah dalam talian kami menggunakan Persekitaran Pembelajaran Maya. Sistem ini direka untuk mengesan dan menguruskan proses pembelajaran secara langsung dan menyediakan akses segera kepada bahan pembelajaran anda di mana sahaja anda berada.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet. Belajar dijalankan secara keseluruhan dalam talian dan program pengajian dapat memenuhi keperluan pekerjaan dan komitmen anda.

Anda disokong sepanjang kursus undang-undang dalam talian anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda.

Kaedah penilaian

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Tugasan Undang-undang CertHE didasarkan pada pengalaman kerja kehidupan sebenar dan dinilai oleh tutor secara berterusan.

Anda akan sentiasa menyedari hak gred sementara semasa anda dari permulaan program, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah pengajian semasa anda dan jelas mengenal pasti bidang untuk memperbaiki.

Kami percaya bahawa ketelusan ini memberikan maklumat yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya kursus anda. Kami mencapai ini dengan:

  • menunjukkan tanda anda dengan jelas dalam buku graduan anda, yang dapat dilihat setiap kali anda log masuk ke platform pembelajaran;
  • pemulihan kerja yang pesat yang dinilai untuk memastikan bahawa buku grad anda sentiasa up to date;
  • menilai kerja anda sepanjang modul daripada menunggu ujian akhir tahun;
  • memastikan anda mempunyai hubungan tetap dengan Penasihat Pelajar anda;
  • kesederhanaan dan ketelusan dalam reka bentuk kriteria penilaian kami.

Kami juga mempunyai dasar memastikan kerja yang dikemukakan oleh pelajar adalah sahih. Serta fakta bahawa semua kerja sering dinilai, kami menggunakan sistem pengawasan elektronik yang mantap untuk memeriksa plagiarisme.

Prospek kerjaya

Jika anda ingin meningkatkan karier profesional anda, kajian dalam talian adalah salah satu cara yang paling kos efektif, mudah dan fleksibel untuk mendapatkan kelayakan anda. Anda boleh meningkatkan pendidikan dan kerjaya anda dengan ijazah dari sebuah universiti di UK terlepas dari lokasi geografi, kerja atau komitmen peribadi.

Kami berdedikasi untuk meningkatkan kebolehpasaran di kalangan graduan kami. Kursus dalam talian kami memberikan anda peluang untuk meningkatkan prospek kerjaya dan potensi pendapatan dengan campuran kemahiran utama yang dapat ditransfer langsung ke tempat kerja.

Destinasi kerjaya

Pengetahuan undang-undang yang diperoleh dari Undang-undang CertHE dapat memberi manfaat kepada peranan dalam kewangan, sumber daya manusia, pendidikan, pemerintah daerah dan pusat, sektor sukarela atau manajemen.

Undang-undang CertHE juga boleh digunakan sebagai batu loncatan ke arah pengajian untuk Ijazah Undang-undang LLB (Hons) yang diiktiraf sebagai Ijazah Undang-Undang Kelayakan (QLD) di England dan Wales dan merupakan langkah pertama jika anda sedang menimbangkan undang-undang amalan secara profesional.

Syarat kemasukan

Kami percaya bahawa pendidikan harus dapat diakses oleh semua orang, jadi kami menawarkan Laluan Kemasukan Terbuka yang bermaksud anda tidak memerlukan sebarang kelayakan akademik terdahulu untuk memulakan kursus Undang-undang Sijil kami.

Anda akan dibenarkan untuk memulakan kursus Undang-undang CertHE dan membuat taksiran sama ada ia sesuai untuk anda semasa tiga minggu pertama. Anda mesti lulus tugas tugasan pertama anda pada masa ini untuk meneruskan pengajian anda.

Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, keupayaan bahasa Inggeris anda sepadan dengan skor IELTS 6.0. Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

Jaminan wang kembali 21 hari

Kami ingin memberi anda peluang untuk mengalami kursus University of Essex Online untuk tempoh percubaan 21 hari. Itulah sebabnya kami telah memperkenalkan jaminan wang kembali kami. Jika anda memulakan kursus dan membuat keputusan itu bukan untuk anda semasa tiga minggu pertama, anda akan menerima bayaran balik penuh.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Baca lebih lanjut

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Baca Ringkas
Colchester , UK Online + 1 Lagi Kurang