Anda akan memperdalam dan memperluaskan pengetahuan anda tentang undang-undang sebagai mata pelajaran akademik; memperoleh pemahaman yang sistematik pada proses undang-undang, kaedah dan konsep, konteks sosial dan politik di mana proses undang-undang berlaku, dan konsep teori sesuai undang-undang.

Akhirnya, dengan memaksimumkan potensi akademik dan mengasah kemahiran menyelesaikan masalah anda dalam konteks transnasional melalui pengambilalihan pemahaman yang sistematik dan kritikal terhadap isu-isu yang kompleks yang anda akan meningkatkan pembangunan profesional anda dan ufuk.

Kemahiran penyelidikan dan penulisan anda mendapat akan dipindah milik kepada pelbagai sektor profesional, termasuk profesion undang-undang, dasar, sektor korporat, badan-badan kerajaan atau ahli akademik.

Mengapa kajian LLM Undang-undang Eropah di Middlesex?

Pusat Pengajian Undang-undang di Universiti Middlesex adalah rumah kepada pakar dalam bidang undang-undang Eropah, termasuk Ketua Jabatan Undang-undang dan Politik Profesor Laurent Pech, Pengerusi Jean Monnet Undang-undang Umum Eropah (2014-17), pakar hak asasi manusia Dr Alice Donald dan Pensyarah Kanan dalam Undang-undang Dr Joseph Corkin.

Dan dengan Pusat antarabangsa yang terkenal Hak Asasi Manusia Eropah Advocacy berdasarkan kampus, yang diketuai oleh Profesor Philip Leach, Middlesex adalah di tengah-tengah perkembangan undang-undang pecah tanah di Kesatuan Eropah.

acara kemuncak Course

  • Peluang yang unik untuk mengkaji 'Undang-undang EU in Action' dan mempelajari pengetahuan lanjutan dan pemahaman proses-proses membuat perundangan dasar dan Kesatuan Eropah - Dapatkan dipilih untuk pasukan yang mengambil bahagian dalam Undang-undang Persaingan Mahkamah Eropah Moot atau Pertandingan Mahkamah Hak Asasi Manusia Eropah - Anda juga boleh mendapatkan peluang untuk mengambil magang di sebuah organisasi kebangsaan atau antarabangsa seperti pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu atau dalam Advokasi Hak Asasi Manusia Eropah Centre di kampus.
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 10 lagi program yang ditawarkan oleh Middlesex University London »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
8,500 GBP
£ 12,500 antarabangsa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date