Undang-undang Eropah (LLM)

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Anda akan memperdalam dan memperluaskan pengetahuan anda tentang undang-undang sebagai mata pelajaran akademik; memperoleh pemahaman yang sistematik pada proses undang-undang, kaedah dan konsep, konteks sosial dan politik di mana proses undang-undang berlaku, dan konsep teori sesuai undang-undang.

Akhirnya, dengan memaksimumkan potensi akademik dan mengasah kemahiran menyelesaikan masalah anda dalam konteks transnasional melalui pengambilalihan pemahaman yang sistematik dan kritikal terhadap isu-isu yang kompleks yang anda akan meningkatkan pembangunan profesional anda dan ufuk.

Kemahiran penyelidikan dan penulisan anda mendapat akan dipindah milik kepada pelbagai sektor profesional, termasuk profesion undang-undang, dasar, sektor korporat, badan-badan kerajaan atau ahli akademik.

Mengapa kajian LLM Undang-undang Eropah di Middlesex?

Pusat Pengajian Undang-undang di Universiti Middlesex adalah rumah kepada pakar dalam bidang undang-undang Eropah, termasuk Ketua Jabatan Undang-undang dan Politik Profesor Laurent Pech, Pengerusi Jean Monnet Undang-undang Umum Eropah (2014-17), pakar hak asasi manusia Dr Alice Donald dan Pensyarah Kanan dalam Undang-undang Dr Joseph Corkin.

Dan dengan Pusat antarabangsa yang terkenal Hak Asasi Manusia Eropah Advocacy berdasarkan kampus, yang diketuai oleh Profesor Philip Leach, Middlesex adalah di tengah-tengah perkembangan undang-undang pecah tanah di Kesatuan Eropah.

acara kemuncak Course

  • Peluang yang unik untuk mengkaji 'Undang-undang EU in Action' dan mempelajari pengetahuan lanjutan dan pemahaman proses-proses membuat perundangan dasar dan Kesatuan Eropah - Dapatkan dipilih untuk pasukan yang mengambil bahagian dalam Undang-undang Persaingan Mahkamah Eropah Moot atau Pertandingan Mahkamah Hak Asasi Manusia Eropah - Anda juga boleh mendapatkan peluang untuk mengambil magang di sebuah organisasi kebangsaan atau antarabangsa seperti pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu atau dalam Advokasi Hak Asasi Manusia Eropah Centre di kampus.
Tarikh Akhir Kemaskini November 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Baca lebih lanjut

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Baca Ringkas
London , UK Online + 1 Lagi Kurang