Anda akan memperdalam dan memperluaskan pengetahuan anda tentang undang-undang sebagai mata pelajaran akademik melalui memperoleh pemahaman yang sistematik pada proses undang-undang, kaedah dan konsep, konteks sosial dan politik di mana proses undang-undang berlaku, dan konsep teori sesuai undang-undang.

Dengan memaksimumkan potensi akademik dan mengasah kemahiran menyelesaikan masalah anda dalam konteks transnasional dengan memperoleh pemahaman yang sistematik dan kritikal terhadap isu-isu undang-undang, ekonomi, budaya dan politik yang kompleks memaklumkan peraturan antarabangsa bahasa Inggeris dan menangani urus niaga perdagangan anda akan meningkatkan pembangunan profesional anda dan ufuk.

Kemahiran penyelidikan dan penulisan anda mendapat akan dipindah milik kepada pelbagai sektor profesional, termasuk profesion undang-undang, dasar, sektor korporat, badan-badan kerajaan atau ahli akademik.

Mengapa kajian LLM Commercial Law di Middlesex? Pasukan pengajaran di Sekolah Undang-undang di Universiti Middlesex termasuk Dr Scott Morrison, seorang peguam dan ulama terkemuka dalam undang-undang kewangan dan perbankan, dan Dr Zhao Lijun, seorang pakar dalam undang-undang perdagangan antarabangsa dan undang-undang maritim antarabangsa.

acara kemuncak Course

  • Ini tahap LLM memperkenalkan pelajar kepada pertikaian perniagaan sebenar, mendedahkan mereka kepada sifat perubahan kedua-pertikaian komersial dan penyelesaian atau resolusi mereka - Menjadi mahir dengan undang-undang kes, UK, EU dan undang-undang antarabangsa berkaitan dengan pengendalian perniagaan, bersama-sama dengan trend dan isu-isu baru yang timbul kesan daripada perubahan teknologi dan peraturan - dalam alternatif kepada tindakan undang-undang, kursus ini membiasakan pelajar dengan pelbagai mekanisme penyelesaian pertikaian alternatif digunakan dalam konteks perniagaan.
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 10 lagi program yang ditawarkan oleh Middlesex University London »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
8,500 GBP
£ 12,500 antarabangsa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date