Undang-undang LLB (Hons) dalam talian dengan Perniagaan Antarabangsa

Undang-undang LLB (Kepujian) kami dengan Ijazah Perniagaan Antarabangsa akan membantu anda memulakan kerjaya di sektor komersil undang-undang atau antarabangsa. Ini adalah ijazah undang-undang yang berkelayakan, membolehkan anda maju ke peringkat latihan undang-undang seterusnya. Setiap modul diajar oleh profesional berpengalaman dari dunia hukum dan perniagaan, memberikan anda gambaran praktikal yang anda perlukan untuk kerjaya anda. Universiti Undang-Undang telah dianugerahkan penarafan perak dalam Kecemerlangan Pengajaran dan Rangka Kerja Hasil Pelajar (TEF) pada bulan Jun 2019. Kami didapati menyediakan pengajaran, pembelajaran dan hasil yang berkualiti tinggi untuk pelajar kami dan secara konsisten melebihi keperluan kualiti kebangsaan yang ketat untuk UK yang lebih tinggi pendidikan.

Keperluan Kursus

  • BBB di A Level dan Gred C / 4 atau ke atas dalam Bahasa Inggeris GCSE, atau kelayakan yang setaraf. Pelajar mestilah berusia lebih dari 18 pada masa kursus bermula. Untuk 4 tahun atau 6 tahun kursus dalam talian sahaja: pelajar yang ingin memohon melalui laluan tidak standard kami menggunakan pengalaman kerja yang berkaitan juga dijemput untuk memohon. Keperluan kemasukan antarabangsa: Tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas dengan minima 6.0 dalam setiap komponen.

Tempoh

3, 4 atau 6 tahun

Bayaran

Yuran 2020: 3 tahun kursus dalam talian adalah £ 9,250 setahun; 4 tahun kursus dalam talian ialah £ 6,935 setahun; 6 tahun kursus dalam talian ialah £ 4,625 setahun. Yuran dikunci untuk tahun-tahun kajian masa depan iaitu pelajar akan membayar harga yang sama setiap tahun. Jumlah deposit sebanyak £ 250 boleh digunakan untuk kursus dalam talian ini.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 13 lagi program yang ditawarkan oleh University of Law Online »

Tarikh Akhir Kemaskini November 10, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
3 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
9,250 GBP
3 tahun kursus dalam talian setahun; 4 tahun kursus dalam talian: £ 6,935 setahun; 6 tahun kursus dalam talian: £ 4,625 setahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date