Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Kriminologi

Umum

Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Meningkatkan pengetahuan dan kebolehpasaran anda dengan mencapai Ijazah Undang-Undang Kelayakan sementara juga membangunkan pengetahuan tentang tingkah laku jenayah dan asal-usulnya. Dalam program gabungan ini, anda akan memperoleh landasan kukuh dalam prinsip undang-undang dan kriminologi termasuk kebolehan subjek, kemahiran intelektual, kemahiran profesional praktikal dan kemahiran umum yang boleh dipindahmilik.

Gambaran keseluruhan

Ijazah undang-undang sarjana muda ini yang diiktiraf dan diiktiraf secara meluas dengan pilihan untuk mengkaji kriminologi memberi pinjaman kepada calon pelajar yang ingin mendapatkan Ijazah Undang-Undang Berkelayakan (QLD), sambil membangun pengetahuan tentang tingkah laku jenayah dan asal-usul *.

Kursus ini merangkumi pelbagai topik undang-undang yang mencabar dan mencetuskan pemikiran, termasuk Undang-undang Kontrak, Undang-undang Tort, Undang-undang Tanah, Ekuiti dan Amanah dan beberapa modul undang-undang substantif dan pilihan. Penambahan modul dalam kriminologi menjadikan program ini benar-benar unik, menawarkan peluang untuk membangunkan kemahiran sains sosial dan pengetahuan. Topik seperti jenayah dan masyarakat, keadilan dan hukuman dan siasatan jenayah akan memperkenalkan teori sosiologi, undang-undang dan ekonomi yang akan melengkapi pengetahuan undang-undang yang anda perolehi.

Mempelajari kedua-dua undang-undang dan kriminologi akan membolehkan pemahaman gabungan kedua-dua disiplin yang mencabar ini, memperluaskan pengetahuan anda dan juga pelbagai kemahiran yang boleh dipindahmilik yang anda akan berkembang.

Dibangunkan dan diajar oleh pakar mata pelajaran dalam kedua-dua disiplin, kursus ini memberikan peluang yang sangat baik untuk meningkatkan perkembangan kerjaya anda dan meningkatkan kebolehpasaran anda. Anda akan bersedia untuk pekerjaan dalam pelbagai bidang kerana anda akan memperoleh landasan yang kukuh dalam prinsip undang-undang dan kriminologi sambil merangkumi semua kebolehan subjek, kemahiran intelektual, kemahiran profesional praktikal dan kemahiran umum yang boleh dipindahturunkan yang digariskan oleh subjek QAA tanda aras.

* Tarikh mula dan butiran kursus ini masih tertakluk kepada kelulusan Universiti. Sekiranya kelulusan tidak diberikan oleh tarikh mula kursus anda, tarikh alternatif akan ditawarkan atau bayaran balik penuh akan diberikan. Jika kita perlu membuat perubahan kepada program ini sebagai sebahagian daripada proses pengesahan University of Essex, kami akan menyampaikannya kepada anda pada tarikh paling awal mungkin.

Pembelajaran dan penilaian

Belajar secara dalam talian memberikan anda kebebasan untuk belajar bila dan di mana ia sesuai dengan anda - di rumah, semasa jam makan tengahari atau di tempat lain anda mempunyai akses internet.

Semua kursus dalam talian kami mempunyai tempoh pengajaran yang menunjukkan panduan untuk tempoh masa yang diperlukan untuk menyelesaikannya. Tempoh sebenar mungkin lebih lama atau lebih pendek bergantung kepada kelajuan pengajian anda, pilihan kajian dipilih dan ketersediaan modul. Ia mungkin untuk menyelesaikan pengajian anda lebih cepat daripada tempoh kursus yang menunjukkan dengan menggandakan modul pada masa-masa tertentu; Walau bagaimanapun, tempoh kajian minimum dikenakan.

Semua kursus kami mempunyai tarikh permulaan yang teratur sepanjang tahun. Tahun akademik kami disusun menjadi modul, biasanya dengan rehat satu atau dua minggu di antara modul dan rehat tiga minggu berstruktur untuk tempoh Krismas. Pelajar akan menerima jadual kursus semasa proses permohonan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Memandangkan kami adalah universiti dalam talian 100%, kami menggunakan persekitaran pembelajaran maya dan bukannya kampus tradisional. Sistem ini menjejaki dan menguruskan proses pembelajaran secara real-time dan memberikan anda akses segera kepada bahan pembelajaran anda.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet. Semua kursus disampaikan dalam bahasa Inggeris sahaja.

Anda disokong sepanjang kursus anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda. Untuk memastikan anda menerima sokongan yang anda perlukan dari tutor anda, kami menyerahkan saiz kelas kami kepada 20 orang pelajar.

Penilaian

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Undang-undang LLB (Hons) dengan tugasan Kriminologi adalah berdasarkan pengalaman kerja nyata dan dinilai oleh tutor secara berterusan.

Anda sentiasa menyedari hak gred sementara semasa anda dari permulaan program ini, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah pengajian semasa anda dan mengenal pasti bidang yang lebih baik.

Kami percaya bahawa ketelusan ini memberikan maklumat yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya kursus anda. Kami mencapai ini dengan:

 • menunjukkan tanda anda dengan jelas di dalam buku gred anda, yang dapat dilihat setiap kali anda log masuk ke platform pembelajaran
 • perubahan pantas pekerjaan yang dinilai untuk memastikan bahawa buku gred anda sentiasa terkini
 • menilai kerja anda sepanjang modul daripada menunggu ujian akhir tahun
 • memastikan anda mempunyai hubungan tetap dengan Penasihat Pelajar anda
 • kesederhanaan dan ketelusan dalam reka bentuk kriteria penilaian kami

Kami juga mempunyai dasar memastikan kerja yang dikemukakan oleh pelajar adalah sahih. Serta fakta bahawa semua kerja sering dinilai, kami menggunakan sistem pengawasan elektronik yang mantap untuk memeriksa plagiarisme.

Apabila berjaya menamatkan Undang-undang LLB (Kepujian) anda dengan ijazah Kriminologi, anda akan dijemput menghadiri majlis tamat pengajian di Universiti Essex, Kampus Colchester.

Prospek kerjaya

Kami berdedikasi untuk meningkatkan kebolehpasaran di kalangan graduan kami. Kursus dalam talian kami memberikan anda peluang untuk meningkatkan prospek kerjaya dan potensi pendapatan dengan gabungan kemahiran utama yang dapat dipindah terus ke tempat kerja.

Individu yang bekerja dalam pelbagai profesion seperti HR, Perkhidmatan Awam, Perakaunan, Keadilan Jenayah, Perkhidmatan Perundangan, Polis, Percubaan, dan Perkhidmatan Penjara akan dapat menggunakan kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh melalui kajian program ini untuk mengemukakan sendiri amalan bekerja.

Ijazah ini mengandungi tujuh asas pengetahuan undang-undang yang diperlukan oleh Pihak Berkuasa Pengawalseliaan (SRA) untuk mengamalkan undang-undang, termasuk 'Undang-undang Kontrak', 'Undang-undang Jenayah', 'Undang-undang Tanah', 'Ekuiti dan Amanah' Undang-undang EU 'dan' Undang-undang Kontrak dan Tort '.

Syarat kemasukan

1. Laluan Masuk Akademik

Untuk memenuhi keperluan Laluan Permintaan Akademik untuk Undang-undang LLB (Kepujian) dengan kriminologi anda mesti mempunyai kelayakan yang berikut sebagai minimum:

 • Tiga peringkat A, atau setaraf; ditambah
 • Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Academic) 6.0 atau setaraf.
 • Anda dikehendaki lulus tugasan awal anda semasa 21 hari pertama kursus untuk meneruskan pengajian anda

2. Laluan Masuk Pengalaman Kerja

Untuk memohon Undang-Undang LLB (Kepujian) dengan ijazah Kriminologi melalui Laluan Masuk Pengalaman Kerja kami, anda mesti memenuhi kriteria berikut:

 • Matematik GCSE dan Bahasa Inggeris pada gred C atau ke atas, atau setaraf
 • Pengalaman kerja yang berkaitan dengan tiga tahun; ditambah
 • Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Academic) 6.0 atau setaraf
 • Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.
 • Anda akan dikehendaki lulus seting awal anda semasa 21 hari pertama kursus untuk meneruskan pengajian anda.

Jaminan wang kembali 21 hari

Kami ingin memberi anda peluang untuk mengalami kursus University of Essex Online untuk tempoh percubaan selama 21 hari. Itulah sebabnya kami telah memperkenalkan jaminan wang kembali kami. Jika anda memulakan kursus dan membuat keputusan itu bukan untuk anda semasa tiga minggu pertama, anda akan menerima bayaran balik penuh.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Baca lebih lanjut

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Baca Ringkas
Colchester , UK Online + 1 Lagi Kurang