Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Psikologi

Umum

2 lokasi tersedia
Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Kami adalah penyedia pendidikan tinggi UK pertama yang menawarkan Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Psikologi dalam format 100% dalam talian dan sambilan. Kursus penghormatan gabungan ini membawa dunia undang-undang dan psikologi yang menarik bersama-sama, bagi mereka yang mempunyai minat yang mendalam dalam subjek-subjek yang komplementer dan kerjaya *.

Penyampaian pelbagai perspektif sepanjang kursus akan mendorong anda untuk membangunkan pemikiran kritikal dan kemahiran analitik anda ketika mendekati berbagai teori psikologi dan isu-isu undang-undang, dan meningkatkan keyakinan anda ketika menerapkannya ke situasi kehidupan nyata.

Unsur-unsur undang-undang kursus ini merangkumi pelbagai topik undang-undang yang lengkap termasuk undang-undang kontrak, undang-undang jenayah, Undang-undang Kesatuan Eropah, Sistem Undang-undang Bahasa Inggeris dan banyak lagi. Kandungan kursus juga mengandungi tujuh asas pengetahuan undang-undang yang diperlukan untuk mengamalkan undang-undang oleh Pihak Berkuasa Pengawalan Peguamcara (SRA).

Modul-modul yang merangkumi psikologi juga memberi anda pengetahuan yang mendalam tentang bidang-bidang pakar teras dalam disiplin termasuk psikologi sosial, pembangunan psikologi dan banyak lagi.

Akhirnya, program ini juga memberi anda peluang untuk mengembangkan pengetahuan anda dalam bidang psikologi atau undang-undang yang berkaitan dengan kerjaya atau minat anda melalui pelbagai modul pilihan yang berbeza. Ini termasuk psikologi penyiasatan, pemikiran dan membuat keputusan, sains pembangunan dan banyak lagi.

Sila ambil perhatian: Kursus ini tidak mendapat akreditasi dengan Persatuan Psikologi British (BPS).

* Tarikh mula dan butiran kursus ini masih tertakluk kepada kelulusan Universiti. Sekiranya kelulusan tidak diberikan oleh tarikh mula kursus anda, tarikh alternatif akan ditawarkan atau bayaran balik penuh diberikan. Jika kita perlu membuat perubahan kepada program ini sebagai sebahagian daripada proses pengesahan University of Essex, kami akan menyampaikannya kepada anda pada tarikh paling awal mungkin.

Prospek kerjaya

Apa sahaja matlamat kerjaya anda, kursus gabungan yang difokuskan di peringkat antarabangsa ini adalah sempurna untuk sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan pemahaman yang baik tentang disiplin undang-undang dan psikologi di peringkat sarjana.

Tahap persaingan dalam sektor undang-undang adalah tinggi, dan ijazah yang luar biasa ini sangat berfaedah apabila ingin menonjol dalam bidang ini.

Individu yang bekerja dalam pelbagai profesion lain, seperti HR, perkhidmatan awam, perakaunan, keadilan jenayah, penjagaan kesihatan dan perkhidmatan keselamatan dan banyak lagi akan dapat menggunakan kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh melalui program ini untuk mengemukakan amalan kerja mereka sendiri.

Kemahiran yang dibangunkan dalam program ini tidak terhad kepada kebolehan khusus kerjaya sama ada; graduan program ini juga akan memperoleh kemahiran yang boleh dipindahkan dalam reka bentuk penyelidikan, pengurusan masa dan komunikasi lisan dan bertulis yang akan melengkapkan peranan dalam bidang sains, sains sosial atau akademik.

Kami berdedikasi untuk meningkatkan kebolehpasaran di kalangan graduan kami. Kursus dalam talian kami memberikan anda peluang untuk meningkatkan prospek kerjaya dan potensi pendapatan dengan gabungan kemahiran utama yang dapat dipindah terus ke tempat kerja.

Syarat kemasukan1. Laluan Masuk Akademik

Untuk memenuhi keperluan Laluan Permintaan Akademik untuk Undang-Undang LLB (Kepujian) dengan psikologi, anda mesti mempunyai kelayakan yang berikut sebagai minimum:

 • Tiga peringkat A, atau setaraf; ditambah
 • Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Academic) 6.0 atau setaraf.
 • Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

Anda tidak perlu membuktikan pengetahuan anda tentang bahasa Inggeris jika anda warga negara, atau jika anda telah menyelesaikan kelayakan yang setara dengan ijazah Inggeris dalam, mana-mana negara ini.

Anda dikehendaki lulus tugasan awal anda semasa 21 hari pertama kursus untuk meneruskan pengajian anda2. Laluan Masuk Pengalaman Kerja

Untuk memohon Undang-Undang LLB (Kepujian) dengan ijazah Psikologi melalui Laluan Masuk Pengalaman Kerja kami, anda mesti memenuhi kriteria berikut:

 • Matematik GCSE dan Bahasa Inggeris pada gred C atau ke atas, atau setaraf
 • Pengalaman kerja yang berkaitan dengan tiga tahun; ditambah
 • Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Academic) 6.0 atau setaraf
 • Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

Anda tidak perlu membuktikan pengetahuan anda tentang bahasa Inggeris jika anda warga negara, atau jika anda telah menyelesaikan kelayakan yang setara dengan ijazah Inggeris dalam, mana-mana negara ini.

Anda akan dikehendaki lulus seting awal anda semasa 21 hari pertama kursus untuk meneruskan pengajian anda.

Jaminan wang kembali 21 hari

Kami ingin memberi anda peluang untuk mengalami kursus University of Essex Online untuk tempoh percubaan selama 21 hari. Itulah sebabnya kami telah memperkenalkan jaminan wang kembali kami. Jika anda memulakan kursus dan membuat keputusan itu bukan untuk anda semasa tiga minggu pertama, anda akan menerima bayaran balik penuh.

Pembelajaran dan penilaian

Belajar secara dalam talian memberikan anda kebebasan untuk belajar bila dan di mana ia sesuai dengan anda - di rumah, semasa jam makan tengahari atau di tempat lain anda mempunyai akses internet.

Semua kursus dalam talian kami mempunyai tempoh pengajaran yang menunjukkan panduan untuk tempoh masa yang diperlukan untuk menyelesaikannya. Tempoh sebenar mungkin lebih panjang atau lebih pendek bergantung kepada kelajuan pengajian anda, pilihan kajian yang dipilih dan ketersediaan modul. Ia mungkin untuk menyelesaikan pengajian anda lebih cepat daripada tempoh kursus yang menunjukkan dengan menggandakan modul pada masa-masa tertentu; Walau bagaimanapun, tempoh kajian minimum dikenakan.

Semua kursus kami mempunyai tarikh permulaan yang teratur sepanjang tahun. Tahun akademik kami disusun menjadi modul, biasanya dengan rehat satu atau dua minggu di antara modul dan rehat tiga minggu berstruktur untuk tempoh Krismas. Pelajar akan menerima jadual kursus semasa proses permohonan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Memandangkan kami adalah universiti dalam talian 100%, kami menggunakan persekitaran pembelajaran maya dan bukannya kampus tradisional. Sistem ini menjejaki dan menguruskan proses pembelajaran secara real-time dan memberikan anda akses segera kepada bahan pembelajaran anda.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet. Semua kursus disampaikan dalam bahasa Inggeris sahaja.

Anda disokong sepanjang kursus anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda. Untuk memastikan anda menerima sokongan yang anda perlukan dari tutor anda, kami menyerahkan saiz kelas kami kepada 20 orang pelajar.

Penilaian

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Undang-undang LLB (Hons) dengan tugasan Psikologi didasarkan pada pengalaman kerja nyata dan dinilai oleh tutor secara berterusan.

Anda sentiasa menyedari hak gred sementara semasa anda dari permulaan program ini, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah pengajian semasa anda dan mengenal pasti bidang yang lebih baik.

Kami percaya bahawa ketelusan ini memberikan maklumat yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya kursus anda. Kami mencapai ini dengan:

 • menunjukkan tanda anda dengan jelas di dalam buku gred anda, yang dapat dilihat setiap kali anda log masuk ke platform pembelajaran
 • perubahan pantas pekerjaan yang dinilai untuk memastikan bahawa buku gred anda sentiasa terkini
 • menilai kerja anda sepanjang modul daripada menunggu ujian akhir tahun
 • memastikan anda mempunyai hubungan tetap dengan Penasihat Pelajar anda
 • kesederhanaan dan ketelusan dalam reka bentuk kriteria penilaian kami

Kami juga mempunyai dasar memastikan kerja yang dikemukakan oleh pelajar adalah sahih. Serta fakta bahawa semua kerja sering dinilai, kami menggunakan sistem pengawasan elektronik yang mantap untuk memeriksa plagiarisme.

Apabila berjaya menyelesaikan Undang-undang LLB (Hons) anda dengan ijazah Psikologi , anda akan dijemput menghadiri majlis tamat pengajian di Universiti Essex, Kampus Colchester.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Baca lebih lanjut

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Baca Ringkas
Colchester , UK Online + 1 Lagi Kurang