Undang-undang LLB (Kepujian)

Umum

2 lokasi tersedia
Baca selanjutnya tentang program ini di laman web institusi

Penerangan Program

Undang-undang LLB (Kepujian)

Mengenai kursus Undang-Undang LLB (Kepujian)

Ijazah Undang-undang LLB (Hons) dalam talian kami akan memberi anda latihan akademik yang menyeluruh dalam disiplin undang-undang. Ia akan membolehkan anda untuk membangunkan kesedaran kritikal terhadap prinsip dan undang-undang yang sama, membina pengetahuan tentang sistem perundangan UK dan EU dan mendapatkan kemahiran analisis dan menyelesaikan masalah yang diperlukan untuk membina kerjaya yang berjaya dalam apa yang disiplin yang dinamik dan mencabar. Anda akan diberi peluang untuk mempelajari pelbagai topik dan mengembangkan kepakaran anda dalam bidang undang-undang tertentu.

Undang-undang adalah subjek yang diiktiraf dan disegani dan pengetahuan yang diperolehi dalam talian LLB (Kepujian) Undang-undang kami akan membuka banyak peluang bagi anda untuk mengembangkan kerjaya anda di dalam dan di luar bidang undang-undang. Ia juga boleh bertindak sebagai asas untuk kajian pascasiswazah dalam program Master of Law (LLM) atau kursus Sarjana perniagaan seperti MSc atau MBA.

Undang-undang LLB (Kepujian) adalah Ijazah Undang-Undang Kelayakan (QLD) yang diluluskan oleh badan-badan profesional undang-undang yang berkaitan dan merupakan langkah pertama jika anda sedang mempertimbangkan mengamalkan undang-undang secara profesional.

Mengapa belajar perkara ini?

Ijazah LLB (Kepujian) dalam talian kami memberikan anda pendekatan yang fleksibel untuk belajar, membolehkan anda bekerja bersama-sama dengan pelajaran anda. Di samping pengetahuan khusus mata pelajaran, kursus ini akan membantu anda mengembangkan kemahiran siswazah dalam beberapa bidang termasuk penyelidikan, persembahan dan pemikiran kritikal. Kursus ini juga berkaitan jika anda seorang pelajar antarabangsa yang ingin mengakses program Undang-undang Bahasa Inggeris dari institusi UK yang dihormati sementara tinggal di luar negara.

Pembelajaran dan Penilaian

Belajar dalam talian untuk ijazah undang-undang anda menawarkan kebebasan untuk belajar bila dan di mana ia sesuai dengan anda - anda boleh belajar di rumah, semasa jam makan tengah hari atau tempat lain di mana anda mempunyai akses internet.

Semua kursus sarjana dalam talian kami mempunyai tempoh pengajian standard yang menunjukkan tempoh masa yang diperlukan untuk menyelesaikan pengajian anda.

Anda mungkin dapat menyelesaikan pengajian anda lebih cepat daripada tempoh kursus standard dengan menggandakan modul pada masa-masa tertentu semasa kursus anda, namun, tempoh kajian minimum dikenakan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Tidak seperti persekitaran universiti tradisional, kursus ijazah dalam talian kami menggunakan Persekitaran Pembelajaran Maya. Sistem ini direka untuk mengesan dan menguruskan proses pembelajaran secara langsung dan menyediakan akses segera kepada bahan pembelajaran anda di mana sahaja anda berada.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet. Belajar dijalankan secara keseluruhan dalam talian dan program pengajian boleh menyesuaikan kerja dan komitmen peribadi anda.

Anda disokong sepanjang kursus undang-undang dalam talian anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda.

Kaedah penilaian

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Tugasan Undang-undang LLB (Kepujian) berdasarkan pengalaman kerja kehidupan nyata dan dinilai oleh tutor secara terus menerus.

Anda akan sentiasa menyedari hak gred sementara semasa anda dari permulaan program, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah pengajian semasa anda dan jelas mengenal pasti bidang untuk memperbaiki.

Kami percaya bahawa ketelusan ini memberikan maklumat yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya kursus anda. Kami mencapai ini dengan:

 • menunjukkan tanda anda dengan jelas di dalam buku gred anda, yang dapat dilihat setiap kali anda log masuk ke platform pembelajaran;
 • pemulihan kerja yang cepat yang dinilai untuk memastikan bahawa buku gred anda sentiasa terkini;
 • menilai kerja anda sepanjang modul daripada menunggu ujian akhir tahun;
 • memastikan anda mempunyai hubungan tetap dengan Penasihat Pelajar anda;
 • kesederhanaan dan ketelusan dalam reka bentuk kriteria penilaian kami.

Kami juga mempunyai dasar memastikan kerja yang dikemukakan oleh pelajar adalah sahih. Serta fakta bahawa semua kerja sering dinilai, kami menggunakan sistem pengawasan elektronik yang mantap untuk memeriksa plagiarisme.

Apabila berjaya menyelesaikan Ijazah Undang-undang LLB (Kepujian) anda, anda akan dijemput menghadiri majlis tamat pengajian di Universiti Essex, Kampus Colchester.

Prospek kerjaya

Jika anda ingin meningkatkan karier profesional anda, kajian dalam talian adalah salah satu cara yang paling kos efektif, mudah dan fleksibel untuk mendapatkan ijazah. Anda boleh meningkatkan pendidikan dan kerjaya anda dengan ijazah dari sebuah universiti di UK terlepas dari lokasi geografi, kerja atau komitmen peribadi.

Kami berdedikasi untuk meningkatkan kebolehpasaran di kalangan graduan kami. Kursus dalam talian kami memberikan anda peluang untuk meningkatkan prospek kerjaya dan potensi pendapatan dengan gabungan kemahiran utama yang dapat dipindah terus ke tempat kerja.

Destinasi kerjaya

Belajar Undang-undang akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam banyak sektor. Peranan dalam kewangan, sumber manusia, pendidikan, kerajaan tempatan dan pusat, sektor sukarela atau pengurusan semuanya mendapat manfaat daripada latar belakang undang-undang.

Undang-undang LLB (Kepujian) dalam talian diiktiraf sebagai Ijazah Undang-Undang Kelayakan (QLD) di England dan Wales dan merupakan langkah pertama jika anda sedang menimbangkan undang-undang amalan secara profesional.

Syarat kemasukan

Kami mempunyai syarat kemasukan yang fleksibel yang melihat kedua-dua pengalaman akademik dan kerja anda. Terdapat dua laluan kemasukan ke peringkat Ijazah Undang-undang LLB (Kepujian) yang layak:

1. Laluan Masuk Akademik

Untuk memenuhi keperluan Laluan Permintaan Akademik untuk Ijazah Undang-Undang LLB (Kepujian) anda mesti mempunyai kelayakan yang berikut sebagai minimum:

 • Tiga peringkat A, atau setaraf; ditambah
 • Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Academic) 6.0 atau setaraf.
 • Jika anda tidak memegang IELTS atau kelayakan yang setaraf, kami memerlukan pelajar untuk lulus ujian Bahasa Inggeris dalam talian secara percuma.

Anda akan dikehendaki lulus seting awal anda semasa 21 hari pertama kursus untuk meneruskan pengajian anda

2. Laluan Masuk Pengalaman Kerja

Untuk memohon ijazah Undang-Undang LLB (Kepujian) melalui Laluan Masuk Pengalaman Kerja kami, anda mesti memenuhi kriteria berikut:

 • Matematik GCSE dan Bahasa Inggeris pada gred C atau ke atas, atau setaraf;
 • Pengalaman kerja yang berkaitan dengan 3 tahun; ditambah
 • Jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, IELTS (Academic) 6.0 atau setaraf.

Anda akan dikehendaki lulus seting awal anda semasa 21 hari pertama kursus untuk meneruskan pengajian anda.

Jaminan wang kembali 21 hari

Kami ingin memberi anda peluang untuk mengalami kursus University of Essex Online untuk tempoh percubaan 21 hari. Itulah sebabnya kami telah memperkenalkan jaminan wang kembali kami. Jika anda memulakan kursus dan membuat keputusan itu bukan untuk anda semasa tiga minggu pertama, anda akan menerima bayaran balik penuh. Struktur Kursus Undang-undang LLB (Kepujian) terdiri daripada modul berikut dan, setelah selesai, adalah sama dengan jumlah 360 kredit.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Baca lebih lanjut

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Baca Ringkas
Colchester , UK Online + 1 Lagi Kurang