Undang-undang LLB (Kepujian)

Umum

Penerangan Program

Undang-undang LLB (Kepujian) dalam talian

Belajar bila-bila masa, di mana sahaja, di mana sahaja dengan gelar Undang-Undang LLB Dalam Talian (Hons) kami, yang tersedia sebagai kursus 3, 4, 4,5 * atau 6 tahun. Sekiranya anda ingin melanjutkan karier di sektor komersial atau undang-undang yang lebih luas, tetapi memerlukan fleksibiliti yang lebih besar dalam corak belajar dan ingin belajar 100% dalam talian, ini mungkin merupakan tahap yang sesuai untuk anda. Ini adalah Ijazah Undang-Undang Berkelayakan, yang mempunyai fokus praktikal, dengan kemampuan kerja yang disertakan dalam kursus ini. Kursus ini akan mempunyai tahap interaksi yang tinggi dan anda akan mendapat ulasan tutor profesional rakan sebaya dan satu-ke-satu, dengan lebih daripada 90% tutor kami menjadi peguam cara dan pengacara yang berkelayakan. Dalam Kajian Pelajar Nasional 2020, Universiti Undang-undang telah menduduki tempat pertama di antara universiti untuk kepuasan pelajar secara keseluruhan di England. Pada tahun 2019, Universiti Undang-Undang dianugerahkan peringkat perak dalam Kerangka Kecemerlangan Pengajaran dan Hasil Pelajar (TEF). Kami didapati memberikan pengajaran, pembelajaran dan hasil berkualiti tinggi untuk pelajar kami dan secara konsisten melebihi syarat kualiti nasional yang ketat untuk pendidikan tinggi di UK.

* Pembiayaan SLC tidak berlaku untuk kursus selama 4,5 tahun.

Keperluan Kursus

BBB pada Tahap A dan Gred C / 4 ke atas dalam Bahasa Inggeris GCSE, atau kelayakan yang setaraf dengannya. Pelajar yang berumur di bawah 18 tahun tetapi tidak lebih muda dari 17 pada permulaan kursus dibenarkan. Untuk kursus dalam talian selama 4 tahun, 4.5 tahun, atau 6 tahun sahaja: pelajar yang ingin memohon melalui laluan bukan standard kami menggunakan pengalaman kerja yang berkaitan juga dijemput untuk memohon. Syarat kemasukan antarabangsa: Tahap bahasa Inggeris yang setara dengan IELTS 6.5 atau lebih tinggi dengan minimum 6.0 dalam setiap komponen.

Tempoh

3, 4, 4.5 atau 6 tahun

Bayaran

Bayaran 2021 (kursus Januari 2021 atau September 2021): kursus dalam talian selama 3 tahun ialah £ 9,250 setahun; Kursus dalam talian selama 4 tahun ialah £ 6,935 setahun; Kursus dalam talian 4.5 tahun adalah £ 6,935 setahun *; Kursus dalam talian selama 6 tahun ialah £ 4,625 setahun. Yuran dikunci untuk tahun pengajian akan datang iaitu pelajar akan membayar harga yang sama setiap tahun. Amaun deposit sebanyak £ 250 dikenakan untuk kursus dalam talian ini.

* Harap maklum: kursus dalam talian 4.5 tahun tidak diluluskan untuk pembiayaan SLC.

Pengambilan

  • Januari 2021 untuk kursus 3 tahun dan kursus 4.5 tahun
  • September 2021 untuk kursus 3, 4 atau 6 tahun
Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Baca lebih lanjut

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Baca Ringkas