Undang-undang LLB

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan kursus

Belajar di sebuah universiti merah-bata tradisional di mana undang-undang telah diajar sejak tahun 1927. Program tangan ini menyediakan asas-asas pengetahuan undang-undang yang diperlukan jika anda berhasrat untuk berlatih.

Peluang untuk mendapatkan kemahiran praktikal termasuk latihan musim panas berbayar dengan firma undang-undang tempatan pakar, radar, dan mini-pupillages, yang berkerjasama dengan Wilberforce Chambers, yang menawarkan pengalaman kerja yang dilakukan oleh tukang bar.

Anda juga akan mendapat peluang untuk membantu orang ramai dengan isu undang-undang sebenar melalui modul Klinik Undang-undang kami.

Bagaimana anda akan belajar

Sepanjang Ijazah anda, anda dijangka akan belajar untuk 1,200 jam setahun. Itu berdasarkan 200 jam setiap 20 modul kredit. Dan ia termasuk jam berjadual, masa yang dibelanjakan untuk penempatan dan kajian bebas. Bagaimana masa ini dibahagikan antara setiap ini berbeza-beza setiap tahun dan bergantung pada kursus dan modul yang anda pelajari.

6 sebab untuk belajar Undang-undang di Hull

 1. 99% peringkat kebolehpasaran siswazah *
 2. Ketahui tali undang-undang di ruang mahkamah kami
 3. Peluang memberi nasihat undang-undang kepada pelanggan sebenar
 4. Nikmati sokongan yang dekat di sekolah undang-undang yang mesra kami
 5. Kekayaan aktiviti ekstrakurikuler
 6. Uji kemahiran anda dalam pertandingan Undang-undang Masyarakat

122482_5ee0d7414354b108f5d08460962f30771139d9e34e50744e752a79dc904fcd_1280.jpgsucco / Pixabay

Prospek masa depan anda

 • Peguamcara
 • Barrister
 • Eksekutif undang-undang
 • Banker
 • Pengurus
 • Guru

Kita semua tentang penyediaan kerjaya anda. Malah, kami telah memenangi anugerah atas cara kami menggalakkan para pelajar terlibat dengan klien dalam situasi dunia sebenar.

Kemahiran dan pengetahuan yang anda dapati di sini boleh membuka kerjaya dalam peranan di dalam dan di luar bidang undang-undang.

Terokai lawatan maya

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/law

* Peratusan pelajar dalam kerja atau kajian lanjut dalam tempoh enam bulan lulus: lepasan ijazah pertama sepenuh masa UK domicile; Destinasi Lepasan dari tinjauan Pendidikan Tinggi untuk tahun akademik 2016/17, yang diterbitkan oleh HESA 2018

Syarat kemasukan

Penduduk UK

Mata boleh dari mana-mana kelayakan pada tarif UCAS tetapi mesti termasuk sekurang-kurangnya 80 mata dari

 • Tahap A
 • Diploma Anak Diploma, Diploma atau Diploma Lanjutan BTEC
 • OCR Cambridge Introductory Technical Diploma, Diploma atau Extended Diploma
 • Diploma CACHE atau Diploma Lanjutan
 • Sijil Meninggalkan Ireland
 • Peminat Scotland
 • Diploma Lanjutan Welsh Baccalaureate
 • atau gabungan kelayakan Tahap 3 yang bersesuaian

Kelayakan alternatif

 • Diploma IB: 30 mata
 • Akses kepada Diploma HE: Lulus dengan 45 kredit pada merit

Pelajar antarabangsa

Sekiranya anda memerlukan visa pelajar Tier 4 untuk belajar atau jika bahasa pertama anda bukan bahasa Inggeris, anda dikehendaki untuk memberikan bukti yang dapat diterima ke atas tahap kemahiran berbahasa Inggeris anda.

Kursus ini memerlukan IELTS 6.5 secara keseluruhan, dengan tidak kurang daripada 5.5 dalam setiap kemahiran.

Sekiranya bahasa Inggeris anda tidak mencapai standard yang diperlukan oleh Universiti untuk program ini, anda mungkin berminat dengan salah satu kursus bahasa Inggeris kami.

Sekiranya bahasa Inggeris anda tidak mencapai standard yang diperlukan oleh Universiti untuk program ini, anda mungkin berminat dengan salah satu kursus bahasa Inggeris kami.

Jika anda ingin maklumat lanjut mengenai program ini dari University of Hull sila isi borang ini dan baca dasar privasi kami.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Baca lebih lanjut

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Baca Ringkas