Undang-undang Maritim Sarjana Muda

Dalian Maritime University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Undang-undang Maritim Sarjana Muda

Dalian Maritime University

Undang-undang Maritim di DMU menduduki tempat pertama di China di antara semua program yang relevan dalam bidang perundangan maritim. Program ini menanam profesional undang-undang dengan pengetahuan undang-undang yang sistematik untuk melibatkan diri dalam kerja undang-undang di pelabuhan dan perniagaan perkapalan, perusahaan pelaburan asing, badan perundangan, pentadbiran, kehakiman, timbang tara, dan organisasi perkhidmatan undang-undang berdasarkan asas kukuh undang-undang yang berkaitan dan dasar.

Objektif Program

Program ini bertujuan untuk memupuk profesional undang-undang yang berorientasikan, berorientasikan aplikasi, baik dan bulat dengan asas yang kukuh dengan asas bahasa asing yang kukuh, penguasaan pengetahuan undang-undang yang sistematik, pemahaman yang mendalam mengenai industri perkapalan (ekonomi antarabangsa) dan perniagaan yang berkaitan.

Peluang kerjaya

Kebanyakan graduan undang-undang maritim bekerja sebagai peguam, hakim, prokurator, profesional di rumah undang-undang, perunding perundangan, dan sebagainya. Kebanyakan mereka telah menjadi profesional undang-undang elit.

Maklumat Kurikulum

Kursus-kursus utama umumnya termasuk Falsafah Undang-undang, Sejarah Undang-undang China, Perlembagaan, Undang-undang Pentadbiran dan Undang-undang Litigasi Pentadbiran, Pengenalan kepada Undang-undang Sivil, Undang-undang Komersial, Undang-undang Harta Intelek, Undang- , Pengenalan kepada Undang-undang Ekonomi Antarabangsa, Undang-undang Admiralty, Undang-Undang Kapal dan Krew, Undang-Undang Harta Kapal, Amalan Penghantaran dan Undang-Undang Liner, Amalan Parti Amalan dan Undang-Undang, Undang-undang Insurans Marin dan Timbangtara, Pengenalan kepada Navigasi, Pengenalan kepada Enjin Marin, dan sebagainya.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
China - Dalian, Liaoning
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
China - Dalian, Liaoning
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat