Undang-undang Maritim dan Pengangkutan LLM

Umum

Penerangan Program

Adakah anda bersedia untuk mempelajari aspek-aspek perundangan dan pengangkutan barang? Undang-undang Maritim dan Pengangkutan yang unik dan komprehensif 'Maritim dan Pengangkutan' memberikan anda pengetahuan mendalam dan mendalam mengenai dunia dinamik undang-undang maritim dan pengangkutan. Universiti Erasmus terletak di Rotterdam: Rotterdam adalah pelabuhan terbesar di Eropah dan satu dari pusat logistik dan perindustrian terbesar di dunia. Bertemu di Sekolah Undang-undang Erasmus bermakna belajar di mana tindakan itu!

Apakah aspek yang dimainkan oleh program ini?

Sebagai pelajar, anda memperoleh kemahiran penyelidikan, menulis dan pembentangan yang penting untuk kerjaya yang berjaya sebagai pengamal undang-undang atau penasihat dalaman dalam dunia perniagaan berkaitan maritim atau pengangkutan. Dengan menumpukan kepada perkembangan semasa dan masalah praktikal dari perspektif undang-undang perbandingan, anda akan membangunkan pandangan antarabangsa mengenai aspek undang-undang mengenai penghantaran dan pengangkutan barangan. Berpusat di pelabuhan Rotterdam, program ini mendidik para profesional undang-undang yang bersedia untuk menghadapi banyak cabaran yang timbul dari bidang ini. Program pengajian dibahagikan kepada empat blok sembilan minggu setiap satu. Semasa blok pertama, anda menerima pengenalan umum mengenai hal perkara. Mereka belajar bagaimana melakukan penyelidikan undang-undang bebas dan bagaimana melaporkan hasil penemuan mereka melalui pembentangan dan kertas kerja semasa 15 Kursus Penyelidikan Undang-Undang dan Kemahiran Penulisan ECTS. Penyiapan kursus ini adalah prasyarat untuk diterima masuk ke Tesis Induk.

Blok kedua terdiri daripada tiga kursus: Pengangkutan Barang, Hukum Kapal dan (Umum) Hukum Laut. Blok ketiga anda akan mengikuti 10 kursus ECTS Piagam Parti & Billing of Lading dan Maritime Casualties (5 ECTS). Blok terakhir terdiri daripada Tesis Sarjana (10 ECTS) dan kursus Undang-undang Insurans Marin.

Kemahiran praktikal

Berpusat di pelabuhan Rotterdam, program ini mendidik para profesional undang-undang yang akan berpengalaman dalam Hukum Maritim dan Pengangkutan. Oleh kerana kedudukannya di pelabuhan terbesar di Eropah, program ini dapat memberi anda banyak peluang untuk pergi ke tapak dan melawat perniagaan perkapalan dan pelabuhan untuk melihat bagaimana kerja-kerja dalam amalan.

Kenapa pilih program ini?

  • The LL.M. program Maritim dan Undang-Undang Pengangkutan memberikan anda peluang yang unik untuk mendapatkan pengetahuan undang-undang, kemahiran dan pengalaman praktikal yang diperlukan untuk kerjaya dalam undang-undang maritim dan pengangkutan.
  • Anda dididik oleh kakitangan pengajar yang cemerlang. Mereka mempunyai kedua-dua latar belakang akademik yang kukuh sebagai pengalaman yang luas dari amalan undang-undang dan industri maritim dan pengangkutan.
  • Lokasi kajian anda adalah membuang batu dari sebahagian besar Eropah. Anda akan melawat syarikat untuk melihat bagaimana perkara berfungsi dalam amalan.
  • Lulusan kami mempunyai perspektif pekerjaan yang hebat!

Kenapa Sekolah Undang-undang Erasmus?

Sekolah Undang-undang Erasmus menawarkan pendidikan berkualiti tinggi dalam persekitaran pembelajaran antarabangsa. Sekolah Undang-undang kami menggunakan pendekatan interdisipliner yang menggabungkan pemikiran undang-undang, ekonomi, sosial dan politik.

Di samping itu Sekolah Undang-undang Erasmus terletak di Rotterdam. Dengan pelabuhan terbesar di Eropah, Rotterdam adalah salah satu pemacu yang paling penting dalam ekonomi Belanda. Akibatnya, Rotterdam hari ini adalah bandaraya kosmopolitan dan multikultural yang penuh dengan 160 negara dan pelbagai perusahaan multinasional dan tempatan, seperti Unilever dan Shell.

Maklumat lanjut?

Klik di sini jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai program ini!

5431

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Erasmus School of Law is one of the schools of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking. Our LLM programmes combine a ... Baca lebih lanjut

Erasmus School of Law is one of the schools of Erasmus University Rotterdam: a world-class university ranked 71th in the Times Higher Education World Universities Ranking. Our LLM programmes combine academic thinking with practical training. Baca Ringkas