Adakah anda bersedia untuk mempelajari aspek-aspek perundangan dan pengangkutan barang? Undang-undang Maritim dan Pengangkutan yang unik dan komprehensif 'Maritim dan Pengangkutan' memberikan anda pengetahuan mendalam dan mendalam mengenai dunia dinamik undang-undang maritim dan pengangkutan. Universiti Erasmus terletak di Rotterdam: Rotterdam adalah pelabuhan terbesar di Eropah dan satu dari pusat logistik dan perindustrian terbesar di dunia. Bertemu di Sekolah Undang-undang Erasmus bermakna belajar di mana tindakan itu!

  • The LL.M. program Maritim dan Undang-Undang Pengangkutan memberikan anda peluang yang unik untuk mendapatkan pengetahuan undang-undang, kemahiran dan pengalaman praktikal yang diperlukan untuk kerjaya dalam undang-undang maritim dan pengangkutan.
  • Anda dididik oleh kakitangan pengajar yang cemerlang. Mereka mempunyai kedua-dua latar belakang akademik yang kukuh sebagai pengalaman yang luas dari amalan undang-undang dan industri maritim dan pengangkutan.
  • Lokasi kajian anda adalah membuang batu dari sebahagian besar Eropah. Anda akan melawat syarikat untuk melihat bagaimana perkara berfungsi dalam amalan.
  • Lulusan kami mempunyai perspektif pekerjaan yang hebat!

Apakah aspek yang dimainkan oleh program ini?

Sebagai pelajar, anda memperoleh kemahiran penyelidikan, menulis dan pembentangan yang penting untuk kerjaya yang berjaya sebagai pengamal undang-undang atau penasihat dalaman dalam dunia perniagaan berkaitan maritim atau pengangkutan. Dengan menumpukan kepada perkembangan semasa dan masalah praktikal dari perspektif undang-undang perbandingan, anda akan membangunkan pandangan antarabangsa mengenai aspek undang-undang mengenai penghantaran dan pengangkutan barangan. Berpusat di pelabuhan Rotterdam, program ini mendidik para profesional undang-undang yang bersedia untuk menghadapi banyak cabaran yang timbul dari bidang ini. Program pengajian dibahagikan kepada empat blok sembilan minggu setiap satu. Semasa blok pertama, anda menerima pengenalan umum mengenai hal perkara. Mereka belajar bagaimana melakukan penyelidikan undang-undang bebas dan bagaimana melaporkan hasil penemuan mereka melalui pembentangan dan kertas kerja semasa 15 Kursus Penyelidikan Undang-Undang dan Kemahiran Penulisan ECTS. Penyiapan kursus ini adalah prasyarat untuk diterima masuk ke Tesis Induk.

Blok kedua terdiri daripada tiga kursus: Pengangkutan Barang, Hukum Kapal dan (Umum) Hukum Laut. Blok ketiga anda akan mengikuti 10 Piagam Piagam ECTS

Kemahiran praktikal

Berpusat di pelabuhan Rotterdam, program ini mendidik para profesional undang-undang yang akan berpengalaman dalam Hukum Maritim dan Pengangkutan. Oleh kerana kedudukannya di pelabuhan terbesar di Eropah, program ini dapat memberi anda banyak peluang untuk pergi ke tapak dan melawat perniagaan perkapalan dan pelabuhan untuk melihat bagaimana kerja-kerja dalam amalan.

5431

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam »

Tarikh Akhir Kemaskini Mei 20, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
1,984 EUR
setiap tahun untuk pelajar EU / EEA. € 11,300 untuk pelajar bukan EU / EEA.
Ikut lokasi
Ikut tarikh