Undang-undang Perdagangan dan Perdagangan Antarabangsa PG Dip

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Kursus Perdagangan Perdagangan dan Komersil PG Dip kami menawarkan kelayakan lanjutan yang direka untuk membina pengetahuan anda dari modul program PG Cert dan juga memperkenalkan kemahiran penyelidikan dan kaedah undang-undang, pengangkutan barang antarabangsa, undang-undang antarabangsa swasta, undang-undang harta intelek dan penyelesaian pertikaian komersil antarabangsa.

Undang-undang adalah subjek yang diiktiraf dan disegani dan pengetahuan yang diperoleh di Undang-undang Perdagangan dan Perdagangan Antarabangsa PG Dip kami akan membuka banyak peluang bagi anda untuk mengembangkan kerjaya anda dengan kerjaya peringkat tinggi dalam firma undang-undang antarabangsa, syarikat multinasional atau organisasi kerajaan.

* Tarikh mula kursus ini masih tertakluk kepada kelulusan Universiti. Sekiranya kelulusan tidak diberikan oleh tarikh mula kursus anda, tarikh alternatif akan ditawarkan atau bayaran balik penuh diberikan.

Kaedah pengajaran dan gaya

Memandangkan kami adalah universiti dalam talian 100%, kami menggunakan Persekitaran Pembelajaran Maya dan bukannya sebuah kampus tradisional. Sistem ini menjejaki dan menguruskan proses pembelajaran secara real-time dan memberikan anda akses segera kepada bahan pembelajaran anda.

Platform pembelajaran ini membolehkan kedua-dua pelajar dan tutor untuk secara aktif mengambil bahagian dalam perbualan masa nyata dan anda boleh mendengar, dan melihat, ceramah dan seminar hidup melalui internet.

Anda disokong sepanjang kursus anda oleh Penasihat Pelajar yang berdedikasi dan berpeluang untuk berinteraksi secara teratur dengan rakan-rakan dan tutor anda.

Penilaian

Kami menggunakan pendekatan berasaskan tugasan untuk penilaian dan bukan peperiksaan. Penilaian untuk Undang-undang Perdagangan dan Perdagangan Antarabangsa PG Dip akan berdasarkan gabungan kerja kursus bertulis.

Anda akan sentiasa menyedari hak gred sementara semasa anda dari permulaan program, yang membolehkan anda menilai kejayaan kaedah pengajian semasa anda dan jelas mengenal pasti bidang untuk memperbaiki.

Prospek kerjaya

Kami berdedikasi untuk meningkatkan kebolehpasaran di kalangan graduan kami. Kursus dalam talian kami memberikan anda peluang untuk meningkatkan prospek kerjaya dan potensi pendapatan dengan gabungan kemahiran utama yang dapat dipindah terus ke tempat kerja.

Pengetahuan undang-undang yang diperoleh dari Undang-undang Perdagangan dan Perdagangan Antarabangsa PG Dip dapat menyediakan anda peranan dalam firma undang-undang antarabangsa, syarikat multinasional atau organisasi kerajaan.

Peguamcara yang berkelayakan atau barter juga akan dapat menggunakan kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh daripada mengkaji kursus untuk memenuhi keperluan Pembangunan Profesional Berterusan (CPD) tahunan mereka.

Syarat kemasukan:

Terdapat dua laluan kemasukan yang tersedia untuk kursus yang menarik ini: Laluan masuk akademik dan laluan masuk Pengalaman Kerja.

Jaminan wang kembali 21 hari

Jika anda mendaftar di Undang-undang Perdagangan dan Perdagangan Antarabangsa PG Dip tetapi memutuskan bahawa pembelajaran dalam talian bukanlah untuk anda, kami akan membenarkan anda menarik balik dalam masa 21 hari dari tarikh mula yang dinyatakan di surat tawaran anda. Jika anda telah membayar deposit awal di depan, anda akan menerima bayaran balik penuh.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Baca lebih lanjut

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Baca Ringkas
Colchester , UK Online + 1 Lagi Kurang