Butiran Kursus

Kursus ini akan memberi anda pengetahuan khusus mengenai undang-undang antarabangsa kerana ia berkaitan dengan aktiviti komersil dalam ekonomi global. Anda akan mengkaji topik undang-undang pelengkap dan perniagaan yang mempengaruhi praktik perniagaan antarabangsa, dan anda akan lulus dengan pakar keterampilan hukum dan perniagaan.

Modul teras anda akan memberi tumpuan kepada undang-undang perdagangan antarabangsa dan swasta untuk memperdalam pemahaman anda tentang peraturan Pertubuhan Perdagangan Dunia dan cara perdagangan negara. Pengetahuan pakar yang anda buat dari peraturan-peraturan Kesatuan Eropah untuk pembangunan dan pengendalian pasar supranasional akan memberikan platform yang kukuh bagi anda untuk meneroka peraturan undang-undang perdagangan bebas di seluruh dunia.

Projek penyelidikan mendalam anda akan membantu anda untuk terus mengasah pengetahuan profesional anda, dan kesedaran anda yang dipertingkatkan mengenai peraturan undang-undang yang berlaku untuk kontrak jualan antarabangsa barangan antara syarikat akan menyediakan anda untuk bekerja merentasi sempadan.

Disertasi anda akan memberi anda peluang untuk meneruskan minat penyelidikan, membantu anda untuk terus mengkhususkan diri dalam kerjaya yang anda pilih.

Faedah Kursus

Anda akan meletakkan pengetahuan undang-undang khusus anda dalam konteks perniagaan dan komersil untuk meningkatkan pemahaman dan analisis undang-undang anda.

Persekitaran Pembelajaran Maya (VLE) Universiti akan membolehkan anda belajar apabila ia sesuai dengan jadual anda. Anda akan dapat mengakses siri pembicara sekolah secara digital supaya anda boleh mendapat manfaat daripada pandangan profesional penutur.

Pembelajaran jarak jauh

Kami faham bahawa pengajian sepenuh masa tidak sesuai dengan semua orang. Itulah sebabnya kami menawarkan kursus yang memberikan anda peluang untuk menentukan di mana, kapan dan bagaimana anda boleh terlibat dalam pembelajaran. Mempelajari kursus pembelajaran jarak jauh menawarkan kemudahan dan fleksibiliti untuk membuat pendidikan berfungsi untuk anda. Sama ada anda ingin menyesuaikan pelajaran anda di sekitar penjagaan kanak-kanak, mengembangkan kemahiran anda semasa bekerja atau, semudah itu, ingin belajar dari keselesaan rumah anda sendiri, kami dapat membantu anda mendapatkan kelayakan pada satu-satu masa dan mengikut cara yang sesuai dengan gaya hidup anda.

Seperti pelajar-pelajar kami di kampus, anda akan mempunyai sumber pengajaran dan pembelajaran yang sangat baik, namun anda akan mendapati ini dalam talian dan bukannya dalam teater kuliah. Bukan sahaja semua modul diajar dalam talian, tetapi anda juga akan mempunyai akses kepada komuniti dalam talian dan lebih daripada 140,000 buku dan jurnal di perpustakaan dalam talian kami.

Syarat kemasukan

Pemohon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya gelaran kepujian kelas kedua atau mempunyai pengalaman atau latihan yang setara, biasanya dari dalam persekitaran kerja.

Semua permohonan perlu disokong oleh rujukan, sama ada akademik atau profesional.

Semua pemohon perlu memenuhi keperluan bahasa Inggeris Universiti kami.

Keperluan Bahasa Inggeris: IELTS 6.5 tanpa kemahiran di bawah 5.5, atau kelayakan yang setara. Universiti menyediakan sokongan yang sangat baik untuk mana-mana pemohon yang mungkin dikehendaki untuk menjalankan kursus Bahasa Inggeris tambahan.

MENGGUNAKAN PEMOHON

Universiti kami mengalu-alukan permohonan daripada pemohon matang yang menunjukkan potensi akademik. Kami biasanya memerlukan beberapa bukti kajian akademik baru-baru ini, contohnya penyiapan kursus akses, namun pengalaman kerja terkini yang berkaitan juga mungkin dipertimbangkan. Sila ambil perhatian bahawa untuk beberapa kursus profesional kami semua pemohon perlu memenuhi kriteria kemasukan yang dinyatakan dan dalam kes ini pengalaman kerja tidak boleh dianggap sebagai ganti.

KELUARKAN KELAYAKAN ANDA

Sekiranya anda seorang pelajar antarabangsa, kami boleh membantu anda membandingkan dan mengesahkan kelayakan anda. Sila hubungi Pejabat Antarabangsa kami di 44 (0) 113 812 1111 09.00 hingga 17.00 Isnin-Thurs / 09.00-16.30 Jari GMT atau e-mel internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

PERLU MEMPERBAIKKAN KEMAHIRAN BAHASA INGGRIS ANDA?

Jangan bimbang jika anda tidak mempunyai tahap Bahasa Inggeris yang diperlukan untuk kursus yang anda pilih. Kami menawarkan pelbagai kursus yang telah direka untuk membantu anda meningkatkan kelayakan anda dan keupayaan bahasa Inggeris, yang kebanyakannya diakreditasi oleh British Council.

Prospek Kerja

Banyak syarikat mengiktiraf LLM sebagai latihan lanjutan dan memilih calon dengan kelayakan ini. Melengkapkan kursus ini di Sekolah Leeds Law kami akan membolehkan anda meningkatkan prospek pekerjaan anda dalam dunia undang-undang yang kompetitif, dan boleh membawa kepada pekerjaan seperti seorang peguam, pengurus perniagaan atau pembuat dasar.

 • Pengurus Ganjaran Global
 • Penasihat Perdagangan Antarabangsa
 • Penasihat Undang-undang dalaman
 • Eksekutif Perundangan

Nasihat Kerjaya

Pasukan Pekerjaan dan Kerjaya kami menawarkan nasihat pakar dan pelbagai sumber untuk membantu anda memilih dan mendapatkan pekerjaan. Sama ada anda berada di tahun pertama atau terakhir, anda boleh bercakap dengan ahli kakitangan dari Pejabat Kerjaya kami yang boleh memberikan nasihat daripada menulis CV untuk mencari kerja.

Pengajaran dan Pembelajaran

Leeds Law School bekerja dengan beberapa Partnership Promosi Belajar Jarak Jauh yang boleh menawarkan nasihat dan panduan mengenai Kursus Pembelajaran Jarak Jauh. Rakan kongsi termasuk:

 • Institut Chancery Lane for Professionals (Dubai)
 • Q
 • Kolej Pengajian Undang-undang London (Bangladesh).

Keseluruhan beban kerja

Jika anda memilih untuk mempelajari kursus ini dengan pembelajaran jarak jauh, sebagai panduan anda perlu memperuntukkan sekitar 10 jam seminggu untuk menyelesaikan setiap modul ditambah lima jam lagi untuk bacaan dan tugasan tambahan. 10 jam pengajaran dan pembelajaran ini akan dihantar menggunakan pelbagai sumber interaktif, ini termasuk kandungan audio dan video, perbincangan kumpulan, latihan reflektif, kuiz, bacaan dalam talian dan banyak lagi. Semua sumber-sumber ini disampaikan melalui Alam Sekitar Pembelajaran Virtual kami dan boleh diakses pada masa dan tempat yang sesuai dengan anda.

Modul teras

 • UU Antitrust EU
 • Undang-undang Pasaran Dalaman
 • Undang-undang Korporat
 • Undang-undang Perdagangan Antarabangsa Persendirian
 • Disertasi
 • Undang-undang Harta Intelek
 • Undang-Undang Perdagangan Antarabangsa Awam

Bayaran

Pelajar UK dan EU

Yuran tuisyen bagi tahun untuk pelajar yang masuk pada tahun 2018/19 adalah £ 3100. Amaun yang akan anda bayar boleh meningkat setiap tahun untuk mengambil kira kesan inflasi.

Pelajar antarabangsa

Yuran tuisyen bagi tahun untuk pelajar yang masuk pada tahun 2018/19 adalah £ 3100. Jumlah yang anda bayar akan ditetapkan pada tahap ini untuk setiap tahun kursus anda.

Kemudahan

Perpustakaan

Perpustakaan kami dibuka 24 jam sehari, tujuh hari seminggu, setiap hari tahun ini, memberikan anda akses kepada buku dan jurnal pakar, ruang pembelajaran, komputer, kemudahan multimedia dan penyewaan peralatan media. Puluhan ribu sumber digital Perpustakaan kami, termasuk ebook, ejournals dan pangkalan data, boleh diakses secara online pada satu masa dan tempat untuk disesuaikan dengan anda.

Persekitaran Pembelajaran Maya

VLE memberikan anda akses kepada bahan kursus seperti video, e-buku dan dokumen lain. Anda juga menggunakannya untuk menghantar tugasan anda dan menerima maklum balas.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Leeds Beckett University »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
24 
Price
3,100 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan 27, 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan 27, 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date