Keystone logo
Croatia

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Croatia 2023

Bilangan institusi: 24
  • Miskolc, Hungary
  • Zagreb, Croatia
  • + 2 lebih

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar dalam persekitaran yang dinamik, memfokuskan kepada cabaran kehidupan sebenar. Dianugerahkan oleh EIT (Institut Inovasi dan Teknologi Eropah), sebuah badan Kesatuan Eropah, Label EIT ialah sijil kualiti yang diberikan hanya kepada program pendidikan cemerlang di peringkat sarjana dan kedoktoran.

  • Rotterdam, Belanda
  • Bilbao, Sepanyol
  • + 5 lebih

  Universiti Eropah Bandar Pasca Industri (UNIC) telah ditubuhkan pada 2020 dengan tujuan menawarkan pendidikan inklusif untuk pelajar generasi baharu. Perikatan 10 universiti Eropah yang berpangkalan di bandar pasca industri dan dibiayai oleh Suruhanjaya Eropah, bekerjasama dengan institusi bandar untuk memastikan bahawa isu-isu bandar dimasukkan ke dalam pengajaran dan penyelidikan dengan cara yang boleh diakses dan inklusif untuk semua pelajar. Perikatan itu melancarkan ijazah sarjana bersama pertamanya pada tahun 2023 dan sedang mencari pelajar yang akan memajukan transformasi pasca industri bandar mereka dan menjadi graduan berkemahiran tinggi dalam disiplin saintifik baharu yang bertindak balas terhadap keperluan perubahan ekonomi di Eropah dan sekitar. dunia.

  • Split, Croatia

  Program pengajian sarjana muda Psikologi diselaraskan dengan Diploma Psikologi Eropah (EuroPsy) dan ditubuhkan pada pendekatan berasaskan kecekapan untuk pendidikan tinggi. Kajian ini mengambil masa enam semester (180 ECTS), dan apabila selesai, para graduan mendapat gelaran Universiti Baccalaureus of Psychology (univ. bacc. jiwa.). Kelas diadakan di Fakulti Kemanusiaan dan Sains Sosial dan bahagian lain di Universiti Split. Kajian ini dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris dan menyediakan pelajar untuk komunikasi saintifik dan profesional antarabangsa dari awal lagi. Para saintis dan guru dari universiti dan institusi antarabangsa Croatia seperti Universiti Yale, Institut Santa Fe, Universiti Timur Laut, Universiti Huddersfield, University West dan Université de Poitiers mengambil bahagian dalam program pengajian. Semasa pengajian mereka, pelajar akan belajar tentang disiplin psikologi yang berbeza dan orientasi teori, memperoleh kemahiran metodologi penyelidikan, dan memperoleh pengetahuan asas disiplin saintifik yang bersilang dengan psikologi (cth, falsafah, antropologi, sosiologi). Selepas tamat pengajian, pelajar boleh bekerja dalam merancang dan menjalankan penyelidikan, pengumpulan dan pemprosesan data (penyelidikan pasaran, telekomunikasi, media, pertubuhan bukan kerajaan, dll.) atau meneruskan pendidikan mereka di peringkat siswazah di Republik Croatia dan negara EU.

  • La Rochelle, Perancis
  • Athens, Yunani
  • + 4 lebih

  EU-CONEXUS - Universiti Eropah untuk Kelestarian Pantai Bandar Pintar ialah perkongsian kukuh antara sembilan universiti membangunkan sains dan inovasi menjadi hab kecemerlangan mengenai Kelestarian Pantai Bandar Pintar (SmUCS). EU-CONEXUS - Universiti Eropah untuk Kelestarian Pantai Bandar Pintar mempromosikan nilai Eropah yang sama dan identiti Eropah yang diperkukuh dengan menghimpunkan generasi baharu Eropah, yang boleh bekerjasama dan bekerja dalam budaya Eropah yang berbeza, dalam bahasa berbeza dan merentasi sempadan.

  • Zagreb, Croatia
  • Zadar, Croatia

  Kolej Universiti Algebra telah ditubuhkan pada tahun 2008 sebagai institusi pendidikan tinggi swasta, menduduki tempat ke-1 di Republik Croatia berkenaan dengan kualiti keseluruhan program dan Sistem Jaminan Kualiti menurut Agensi Kebangsaan untuk Sains dan Pendidikan Tinggi. Kami menawarkan program pengajian sarjana muda dan sarjana moden dalam Sains Komputer: Sains Data, Pembangunan Permainan, Kejuruteraan Perisian dan Kejuruteraan Sistem; dalam Ekonomi: Pemasaran Digital dan MBA e-Kepimpinan, dan Seni: Reka Bentuk, Reka Bentuk 3D dan Pengurusan Komunikasi, semuanya diajar dalam bahasa Inggeris.

  • Osijek, Croatia

  University of Osijek ialah sebuah institusi pendidikan yang menghubungkan penyelidikan saintifik, penciptaan artistik, pengajaran, dan pembelajaran sekali gus membangunkan sains, profesion, dan seni, menyediakan pelajar untuk kerja profesional berdasarkan pengetahuan dan kaedah saintifik, serta nilai artistik, mendidik penyelidik muda , mengambil bahagian dalam merealisasikan minat sosial pelajar dan menggalakkan kerjasama antarabangsa, terutamanya Eropah dalam pendidikan tinggi, dalam aktiviti saintifik dan seni. ========

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Austria
  • + 4 lebih

  Alma Mater Europaea ialah institusi pengajian tinggi bebas yang mengkhusus dalam penyediaan pendidikan berfokuskan kerjaya dalam bidang pengajian yang kurang kerjaya. Program pengajian kami adalah relevan, terkini, antara disiplin dan interaktif.

  • Zagreb, Croatia

  Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Pengkomputeran Universiti Zagreb (akronim Croatia: FER) ialah institusi pendidikan tinggi dan penyelidikan terkemuka di Republik Croatia dalam bidang kejuruteraan elektrik, pengkomputeran dan teknologi maklumat dan komunikasi.

  • Geneva, Switzerland
  • Zagreb, Croatia
  • + 1 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Croatia
  • Split, Croatia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Croatia

  Universiti Zagreb (1669) merupakan universiti tertua dan terbesar di Eropah Selatan-Timur. Sebagai pusat pengajian tinggi di Universiti Eropah Tengah, Universiti Zagreb menawarkan pendidikan dan penyelidikan serta bidang sains (seni, biologi, bioteknologi, kejuruteraan, kemanusiaan, sains semula jadi dan sains sosial) dan spektrum kursus yang luas di semua peringkat pengajian, dari sarjana muda ke peringkat pasca siswazah. Dengan 29 Fakulti, 3 Akademi Seni dan Pusat Pengajian Kroasia Universiti adalah institusi pendidikan utama di negara ini, tempat di mana lebih daripada 7900 guru dan 72480 pelajar membangunkan pengetahuan dan memperoleh kemahiran.

  • Split, Croatia
  • Zagreb, Croatia

  Memilih universiti untuk dituju adalah salah satu keputusan terpenting yang kami buat dan oleh itu pihak sekolah bertanggungjawab untuk memastikan bahawa semua pelajarnya mendapat pengetahuan yang diperlukan, membina kemahiran dan mempersiapkan diri dengan cara terbaik untuk pasaran perniagaan ke-21 abad. Misi University College Aspira adalah untuk mewujudkan pengalaman pendidikan transformatif melalui penerapan amalan global terbaik dan kolaborasi dengan pemimpin industri.

  • Rijeka, Croatia

  Fakulti Ekonomi dan Perniagaan di Rijeka telah diasaskan pada pertengahan 1961. Dengan kuliah pertama bermula pada 1hb November 1961, Fakulti telah mendidik pakar ekonomi terutamanya untuk meningkatkan pembangunan ekonomi wilayah Croatia Littoral dan Istrian. Pada tahun 2001, Fakulti berpindah ke alamat baru I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Zaprešić, Croatia

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić akan terus berkembang menjadi institusi pendidikan tinggi berkualiti tinggi dengan profil pendidikan dan penyelidikan yang ditentukan dengan jelas dalam perniagaan dan pengurusan dalam keadaan pembangunan yang mampan. Programnya berdasarkan hasil pembelajaran yang jelas dan pendidikan sepanjang hayat dan menarik bagi pelajar.

  • Zadar, Croatia

  Zadar mempunyai tradisi universiti selama berabad-abad, yang terpanjang di Kroasia: mengikuti tradisi pendidikan gerejawi, yang pertama kali disebut pada abad ke-10, sebuah institusi pengajian tinggi Dominika, generium Studium, yang kemudian dikenal sebagai Universiti Iadertina, ditubuhkan pada awal 14 Jun 1396.