Keystone logo
Estonia

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Estonia 2023

Bilangan institusi: 14
  • Tallinn, Estonia

  Universiti Tallinn ialah universiti penyelidikan moden dan dinamik di Estonia dengan peranan utama dalam mempromosikan gaya hidup pintar melalui pendidikan, penyelidikan dan kerjasama unik merentas disiplin. Kami melihat gaya hidup pintar sebagai membuat keputusan berasaskan penyelidikan untuk meningkatkan masyarakat secara umum dan kesejahteraan warganya.

  • Tartu, Estonia

  Estonian University of Life Sciences adalah satu-satunya universiti di Estonia yang keutamaannya dalam aktiviti akademik dan penyelidikan menyediakan pembangunan sumber daya alam yang mampan yang diperlukan untuk kewujudan Manusia serta pemeliharaan warisan dan habitat. Menurut QS World University Rankings by Subject (2019), Estonian University of Life Sciences adalah salah satu daripada 50 universiti teratas di dunia dalam bidang pertanian dan perhutanan, di kedudukan 48. Universiti ini juga tergolong dalam 1% teratas yang disebut kemudahan penyelidikan di dunia, dengan profesor fisiologi tumbuhan kami Ülo Niinemets sebagai penyelidik Estonia yang paling banyak disebut.

  • Reola, Estonia

  Estonian Aviation Academy (EAVA), yang diasaskan pada tahun 1993, ialah institusi pendidikan tinggi terkemuka di wilayah Baltik, mendidik dan melatih pakar untuk perusahaan dan organisasi penerbangan.

  • Stockholm, Sweden
  • Helsinki, Finland
  • + 4 lebih

  Program ijazah berkembar kami menggabungkan pendidikan teknikal yang cemerlang dengan latihan dalam inovasi dan keusahawanan serta latihan di syarikat, rakan kongsi industri dan bandar di seluruh Eropah.

  • Tartu, Estonia

  Sebagai model peranan, kami memberi kesan kepada tingkah laku kesihatan masyarakat dan membentuk persekitaran hidup yang sihat, mengintegrasikan pelbagai bidang penjagaan kesihatan dalam kajian dan penyelidikan dan pembangunan, dan kami mengambil bahagian dalam proses membuat keputusan mengenai dasar penjagaan kesihatan. Apabila belajar dan bekerja di Kolej, kami mewujudkan persekitaran di mana orang memperoleh pengetahuan, kemahiran, sikap yang membantu menjadikan masyarakat lebih padan dan memberi kesan dan menyumbang kepada pembangunan Estonia.

  • Tallinn, Estonia

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) adalah sebuah universiti swasta yang sangat diiktiraf di Estonia, terletak di Smart City yang memenangi pelbagai anugerah yang dikenali sebagai Ülemiste City. Tema utama yang menghubungkan kurikulum kami adalah keusahawanan dan kreativiti. Kami berhasrat untuk memberi pelajar, kemahiran, rangkaian dan pemikiran untuk mengubah kehidupan mereka dan memberi kesan kepada dunia! Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia untuk mempelajari program Sarjana dan Sarjana yang boleh diambil dalam Bahasa Inggeris, Rusia dan Estonia. Program pengajian kami disokong oleh infrastruktur IT yang disesuaikan dengan keperluan pembelajaran sepenuh waktu, paruh waktu dan jarak jauh.

  • Tallinn, Estonia

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) adalah institusi pendidikan tinggi profesional negeri yang menawarkan pendidikan tinggi profesional yang kompetitif dan penyelidikan gunaan dalam teknologi, pengeluaran, kejuruteraan awam, logistik, ekonomi dan kebajikan. TTK UAS adalah universiti sains gunaan terbesar di Estonia, yang kini mendidik lebih daripada 3000 pelajar, menjadikan TTK UAS sebagai institusi pendidikan tinggi keempat terbesar di Estonia.

  • Tartu, Estonia

  Kaitseväe Akadeemia (selepas ini Akademi) adalah institusi pendidikan tinggi gunaan pertahanan nasional dalam arti Akta Institusi Pengajian Tinggi Profesional. Singkatan Akademi Estonia ialah "KVA". Akademi adalah unit struktur Angkatan Pertahanan di bawah pengawasan langsung Panglima Angkatan Pertahanan. Dalam melaksanakan tugasnya, Akademi mewakili negara dan Angkatan Pertahanan.

  • Budapest, Hungary
  • Espoo, Finland
  • + 13 lebih

  Sekolah Induk Digital EIT ialah inisiatif bersama eksklusif oleh universiti teknikal dan sekolah perniagaan terkemuka di Eropah dengan bimbingan dan perkongsian tambahan daripada organisasi penyelidikan Eropah yang cemerlang dan rakan kongsi perniagaan terkemuka.

  • Tallinn, Estonia

  Estonian Academy of Arts , yang ditubuhkan pada tahun 1914, adalah satu-satunya universiti awam di Estonia yang menawarkan pendidikan tinggi dalam bidang seni rupa, reka bentuk, seni bina, media, kajian visual, budaya seni, warisan budaya dan pemuliharaan. Terletak di ibu kota, Tallinn, ia adalah institusi kajian dan penyelidikan aktif dan pusat inovasi nasional terkemuka dalam budaya visual. Kajian dilakukan di bangunan baru kami dengan persekitaran yang inovatif dan memberi inspirasi.

  • Tallinn, Estonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Estonia

  Visi masyarakat hari ini adalah inovatif, keusahawanan, teknologi maju, dan terbuka kepada dunia, dan ini adalah Tallinn Unversity of Technology (TalTech) yang memohon melalui kajian dan penyelidikan peringkat tinggi di peringkat antarabangsa.

  • Tartu, Estonia
  • Tallinn, Estonia
  • + 3 lebih

  University of Tartu ( UT ) adalah pusat penyelidikan dan latihan terkemuka di Estonia. Ia adalah satu-satunya universiti di Baltics yang berada di kedudukan 1.2% universiti terbaik di dunia (QS World University Rankings 2021). Ditubuhkan pada tahun 1632, UT adalah satu-satunya universiti klasik di Estonia. Terdapat lebih daripada 13 000 pelajar yang belajar di UT (termasuk 1800 pelajar antarabangsa) dan UT mempunyai 3800 pekerja (termasuk 1800 pekerja akademik (190 profesor)). Untuk menyokong dan mengembangkan kecekapan profesional pelajar dan staf akademiknya, universiti ini mempunyai 71 universiti rakan kongsi di 27 negara.

  • Tallinn, Estonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...