Keystone logo
Georgia

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Georgia 2024

Bilangan institusi: 26
  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kutaisi, Georgia

  Kutaisi International University (KIU) ialah universiti awam bertaraf tinggi di Georgia dan institusi pengajian tinggi berasaskan kampus ultra-moden yang pertama di wilayah Caucasus. Universiti ini menyediakan pendidikan kediaman moden, berasaskan luas, setanding dengan institusi terkemuka di AS dan Eropah. Guru KIU termasuk profesor kebangsaan dan antarabangsa, pakar bertaraf tinggi dalam bidang mereka. Profesor antarabangsa yang bekerja kebanyakannya dari Jerman, disebabkan perkongsian strategik antara KIU dan TUM International (anak syarikat kepada Universiti Teknikal Munich (TUM)). Presiden kehormat kami ialah bekas presiden TUM Prof. Wolfgang Herrmann. KIU disokong oleh Yayasan Amal Antarabangsa - CARTU dengan derma sebanyak 1 bilion euro. Matlamat universiti adalah untuk menjadi hab antarabangsa pendidikan, sains dan teknologi di rantau ini.

  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgia

  Ilia State University ditubuhkan pada tahun 2006, sebagai hasil penyatuan 6 institusi akademik yang berbeza dengan sejarah yang panjang dan berbeza-beza. Pada masa ini, Ilia State University adalah salah satu institusi penyelidikan dan pendidikan terkemuka di Georgia, yang bertujuan untuk mencipta, memindahkan dan mengaplikasikan pengetahuan untuk tujuan kemajuan ilmiah dan pengembangan masyarakat di peringkat tempatan dan juga antarabangsa. ISU menyediakan komuniti akademik yang sangat maju di mana para pelajar dapat belajar dari pakar dan memperoleh kelayakan yang mereka cari. Ilia State University mewakili hubungan khas antara pelajar dan profesor - institusi pendidikan dan ilmiah pelbagai fungsi di mana kerja bersama profesor, pelajar, penyelidik dan tenaga pengajar mewujudkan ruang yang bersatu untuk pendidikan tinggi dan penyelidikan.

  • Tbilisi, Georgia

  Tbilisi State Medical University ( TSMU ) adalah pusat utama pendidikan perubatan tinggi di Georgia, dengan sejarah hampir seratus tahun. Perlu diperhatikan bahawa ribuan lulusan universiti kami meneruskan kerjaya profesional mereka di banyak klinik dan institusi terkemuka di Georgia, Eropah, dan dunia.

  • Tbilisi, Georgia

  Sokhumi State University adalah institusi pendidikan tinggi pertama di republik otonomi Abkhazia - pengganti undang-undang langsung Institut Pedagogi Negeri Sokhumi. Ini adalah sekolah berusia berabad-abad yang menerapkan tradisi pendidikan Georgia, nilai-nilai kebangsaan dan yang diakui secara universal yang menentukan ketegasan sistem pelbagai budaya.

  • Tbilisi, Georgia

  Tbilisi Open University ( TOU ) adalah institusi bertaraf tinggi yang menawarkan program perubatan sarjana, sarjana, dan satu langkah melalui 4 sekolah dan kursus pelbagai peringkat.

  • Batumi, Georgia

  Batumi Navigation Teaching University ( BNTU ) adalah masyarakat terbuka dan sistem pendidikan, yang berdasarkan prinsip kebebasan institusi.

  • Batumi, Georgia

  Universiti Pengajaran Seni Batumi adalah pusat pendidikan terkemuka dalam bidang seni. Batumi Art University adalah satu-satunya institusi seni pendidikan tinggi yang secara serentak menjalankan pengajaran keempat-empat arah: teater, pawagam, muzik, dan seni visual.

  • Tbilisi, Georgia

  Universiti Pengajaran Kemanusiaan Tbilisi adalah institusi pendidikan tinggi - universiti pengajaran, yang menerapkan program pendidikan tinggi dalam pendidikan kemanusiaan, sains sosial, undang-undang, pentadbiran perniagaan, dan perubatan.

  • Tbilisi, Georgia

  Keutamaan Universiti Sulkhan-Saba Orbeliani ( sabauni ) adalah mewujudkan persekitaran akademik yang sesuai dengan minat dan kemampuan peribadi pelajar dan harmoni terhadap perkembangan intelektual dan peribadi mereka.

  • Gori, Georgia

  Gori State Teaching University menyiapkan pakar kompetitif yang dilengkapi dengan pengetahuan teori, metodologi, dan praktikal, yang berorientasi pada pasaran buruh tempatan dan antarabangsa, yang, dengan gaya hidup dan aktiviti yang berjaya, akan mempromosikan peralihan masyarakat moden ke arah yang sangat maju, adil, masyarakat yang demokratik, bermoral dan berkeyakinan tinggi.

  • Tbilisi, Georgia

  Agricultural University of Georgia ( AUG ) adalah institusi pendidikan tinggi bukan negeri yang mempunyai profil pelbagai yang mengkhususkan diri dalam sains pertanian dan semula jadi, yang diasaskan oleh organisasi amal bukan untung - Dana Pengetahuan.

  • Kutaisi, Georgia

  Akaki Tsereteli State University adalah institusi pendidikan tinggi bertingkat yang melaksanakan program akademik dan profesional dan terlibat dalam aktiviti penyelidikan aktif.