Keystone logo

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Israel 2023

Bilangan institusi: 27
  • Tel Aviv-Yafo

  Memajukan kerjaya anda dengan ijazah MBA dalam talian dari Coller School of Management. Diiktiraf secara global sebagai pusat kecemerlangan dalam pengurusan, keusahawanan, dan penyelidikan pelbagai disiplin. Universiti Tel Aviv adalah institusi berprestij dengan komuniti pelajar yang progresif dan berfikiran maju. Dengan mendaftar dengan kami, anda akan mengembangkan pemikiran keusahawanan dan membina kemahiran yang diperlukan untuk tuntutan dunia perniagaan global.

  • Jerusalem

  Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities adalah institusi akademik yang ditubuhkan pada tahun 2011 oleh sekumpulan cendekiawan antarabangsa.

  • Ramat Gan

  CLB telah dinilai sebagai yang terbaik dalam program pendidikan, kualiti pensyarah dan kepuasan keseluruhan oleh tinjauan Kesatuan Pelajar Nasional Israel. Ini, bersama dengan badan pelajar pelbagai budaya dan pelbagai, mewujudkan persekitaran pembelajaran yang menarik dan menarik.

  • Jerusalem
  • Rehovot

  The Hebrew University of Jerusalem secara konsisten diangkat sebagai universiti teratas di Israel dan antara 100 universiti teratas di seluruh dunia. Sejak didirikan pada tahun 1921, universiti ini menggabungkan penyelidikan perintis, kecemerlangan akademik, kehidupan pelajar yang kaya, dan pendekatan berorientasikan kerjaya.

  • Haifa
  • Shantou

  Technion - Institut Teknologi Israel adalah pusat utama sains, teknologi, dan penyelidikan gunaan, dan salah satu universiti sains dan kejuruteraan terkemuka di dunia. Technion adalah universiti awam, yang ditubuhkan pada tahun 1912, merupakan universiti tertua di Israel. Kampus Technion terletak di Gunung Carmel di Haifa, menghadap ke Laut Mediterranean.

  • Tel Aviv-Yafo

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ramat Gan

  Bar-Ilan University , yang diasaskan pada tahun 1955, merupakan salah satu universiti penyelidikan komprehensif pertama yang ditubuhkan di Israel. Daripada 70 pelajar kepada 21,000, pencapaian pentingnya dalam sains dan kemanusiaan telah memberi kesan yang tidak terhapuskan dalam landskap negara. Universiti ini mempunyai 8 fakulti: Pengajian Yahudi, Perubatan, Kejuruteraan, Undang-undang, Sains Hayat, Sains Tepat, Sains Sosial, dan Kemanusiaan. Fakulti ini adalah rakan kongsi aktif dalam inisiatif sains dan teknologi negara.

  • Jerusalem

  Ditubuhkan pada tahun 1969, Jerusalem College of Technology (JCT) adalah salah satu institusi akademik utama Israel, dengan sekitar 4,800 pelajar di tiga kampus. Kolej ini mengkhusus dalam bidang kejuruteraan berteknologi tinggi, pengurusan industri, pentadbiran perniagaan dan sains kehidupan dan kesihatan.

  • Jerusalem

  Ditubuhkan pada tahun 1999, Azrieli – College of Engineering Jerusalem (awalnya dipanggil The Jerusalem College of Engineering) adalah sebuah organisasi nirlaba yang komited untuk mewujudkan profesional yang berpengalaman dan terlatih dalam bidang kejuruteraan. Kolej ini menawarkan B.Sc empat tahun. ijazah dalam beberapa disiplin kejuruteraan dan program persediaan akademik pra-kolej untuk pelajar yang ingin meningkatkan gred mereka untuk memohon ke Kolej dan program sarjana dalam Kejuruteraan Perisian dan Keusahawanan Teknologi.

  • Ketura

  The Arava Institute for Environmental Studies adalah sebuah institusi kajian dan penyelidikan alam sekitar terkemuka di Timur Tengah. Ini menempatkan program akademik terakreditasi, pusat penyelidikan, dan inisiatif kerjasama antarabangsa yang memusatkan perhatian pada berbagai masalah dan cabaran alam sekitar.

  • Haifa

  COLMAN komited untuk pengembangan intelektual dan profesional pelajar kami dalam bidang pilihan mereka. Ia dapat diakses oleh pelajar dari pelbagai latar belakang dan kami komited untuk memberikan bantuan khusus kepada mereka yang memerlukannya. Pengajaran difahami dan dipraktikkan oleh ahli fakulti kita kerana lebih dari sekadar profesion, itu adalah pekerjaan.

  • Kfar Giladi

  Tel-Hai College menawarkan program ijazah sarjana muda dan siswazah akademik yang setanding dengan universiti terkemuka di negara ini, dan menarik pelajar dan penyelidik berbakat ke pinggir utara.

  • בית ברל, כפר סבא

  Beit Berl College adalah kolej multidisiplin yang memberi tumpuan kepada melatih pendidik sambil menerajui perkembangan baru dalam pendidikan, masyarakat dan seni. Kami melihat pendidikan sebagai wahana mobiliti sosial, kesaksamaan dan keadilan untuk semua sektor masyarakat Israel.

  • Karmiel

  Sejak penubuhannya, Kolej Kejuruteraan Akademik ORT Braude telah mencapai matlamat tunggal: menjadikan pendidikan tinggi dapat diakses oleh semua orang Israel, tanpa mengira latar belakang ekonomi mereka.

  • London
  • Aberdeen
  • Auckland
  • + 85 lebih

  Belajar 100% dalam talian dengan universiti dan pakar industri bertaraf dunia. Kembangkan karier anda, pelajari kemahiran baru, atau ikuti hobi anda dengan kursus dalam talian yang fleksibel.