Keystone logo
Latvia

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Latvia 2023

Bilangan institusi: 9
  • Liepāja, Latvia

  Pilih untuk belajar di Liepaja University - ia adalah kunci kepada perkembangan anda!

  • Riga, Latvia

  Universiti Latvia telah diasaskan pada tahun 1919 dan pada masa ini, dengan lebih daripada 14 000 pelajar, 13 fakulti dan lebih 20 institut penyelidikan dan pusat pengajian bebas, merupakan salah satu universiti penyelidikan yang komprehensif dan terkemuka di Baltik. Universiti menawarkan lebih daripada 130 program pengajian akademik dan profesional yang diiktiraf negeri.

  • Riga, Latvia

  EKA terletak di Riga, Lomonosova Str. 1, bangunan 5 - jalan dinamai saintis hebat yang aktivitinya menggabungkan tradisi kreatif, akademik, dan profesional. Bangunan di mana EKA berada hari ini dibina pada tahun 1909. Kini bangunan ini telah diubahsuai sepenuhnya, dan peralatan teknikalnya sepenuhnya mematuhi standard institusi pengajian tinggi Eropah.

  • Riga, Latvia

  Turiba University adalah Universiti swasta terbesar di Baltik yang mengkhususkan diri dalam pendidikan Perniagaan dan Pelancongan. Universiti menawarkan pendidikan dalam bidang Perniagaan, Pelancongan, Komunikasi, Logistik dan IT. Turiba telah mendapat pengiktirafan majikan dan berada di kedudukan teratas universiti yang paling terkenal. 99.61% siswazah bekerja - ini adalah kadar pekerjaan tertinggi di kalangan universiti Latvia, dan lebih daripada itu, lebih daripada 80% pelajar universiti bekerja sepanjang pengajian mereka.

  • Riga, Latvia

  Institut Kebudayaan Fizikal Negeri Latvia (LVFKI) memulakan aktivitinya pada 1 Januari 1946 dengan keputusan Majlis Komisar Rakyat LSSR.

  • Jelgava, Latvia

  Universiti Sains Hayat dan Teknologi Latvia ialah penubuhan pendidikan tinggi dan sains Republik Latvia, di mana penyelidikan saintifik serta program pengajian akademik dan profesional dijalankan.

  • Ventspils, Latvia

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) ditubuhkan pada tahun 1997 sebagai universiti negeri dan institusi saintifik yang dikendalikan sendiri. Kegiatan asasnya adalah menjalankan penyelidikan ilmiah dan melaksanakan program pengajian akademik dan profesional.

  • Rēzekne, Latvia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Latvia

  TSI ialah universiti sains gunaan teknikal dinamik moden, terletak di Riga, Latvia, menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dalam bahasa Latvia dan Inggeris dengan tumpuan pada penyelidikan gunaan. Latvia terletak di timur laut Eropah dengan garis pantai di sepanjang Laut Baltik, dengan ibu kota Riga, salah satu metropolis Eropah dengan kehidupan sosial yang aktif, seni bina yang menakjubkan, taman hijau dan orang yang mesra. TSI mewujudkan persekitaran pendidikan yang bertenaga dengan pensyarah yang sangat dihargai dari seluruh dunia. TSI ialah komuniti individu yang bersemangat, penyayang dan berdedikasi yang menyediakan pendekatan individu kepada pelajar dengan tujuan mewujudkan hubungan yang berpanjangan. TSI mewujudkan persekitaran pendidikan yang bertenaga dengan kuliah yang sangat bernilai dari seluruh dunia.