Keystone logo
Mexico

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Mexico 2023

Bilangan institusi: 255
  • Monterrey, Mexico

  Senario global mencabar tetapi memberikan pelbagai peluang dalam transformasi berterusannya. Peluang hanya muncul untuk mereka yang lebih bersedia; bagi mereka yang mempunyai pengetahuan berwawasan, kesedaran global dan kepimpinan untuk mempengaruhi transformasi organisasi. Kami mencapai ini dengan portfolio inovatif program perniagaan pasca siswazah, menempa pemimpin transformasi syarikat global. Selain itu, platform EGADE xEd kami cemerlang dengan model terkininya untuk meningkatkan kemahiran dan mengubah visi global.

  • Madrid, Sepanyol
  • Amsterdam, Belanda
  • + 8 lebih

  Universiti IE ialah universiti antarabangsa terkemuka di Sepanyol dengan kampus di Madrid dan Segovia. Diiktiraf sebagai salah satu institusi pengajian tinggi terkemuka di dunia, IE membentuk pemimpin yang memacu inovasi dan perubahan dalam organisasi, menyediakan persekitaran pembelajaran di mana teknologi dan kepelbagaian memainkan peranan penting dalam memupuk wawasan global, minda keusahawanan, dan pendekatan kemanusiaan.

  • Monterrey, Mexico

  Tecnológico de Monterrey ialah Universiti swasta bukan untung nombor satu di Mexico. Ditubuhkan pada tahun 1943, Universiti sejak itu telah berkembang untuk merangkumi 26 kampus di seluruh Mexico, dengan kampus utama di Monterrey. Melalui pengalaman pendidikan, kita membentuk orang yang menjadi agen perubahan, bersedia untuk menjadi lebih berdaya saing untuk memberi manfaat kepada semua, dengan fokus yang jelas untuk menjadi dan bukannya mempunyai, untuk melayani orang lain dan bukannya memiliki sesuatu; orang yang bertanggungjawab untuk kehidupan mereka sendiri, menyedari hakikat bahawa tindakan mereka boleh menggalakkan transformasi orang lain.

  • Monterrey, Mexico
  • Guadalajara, Mexico
  • + 2 lebih

  Tecnológico de Monterrey diasaskan pada tahun 1943 berkat visi Don Eugenio Garza Sada dan sekumpulan usahawan yang membentuk persatuan bukan untung yang dipanggil Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey ialah sebuah institusi swasta, bukan untung, bebas dengan tiada fahaman politik dan agama.

  • Campeche, Mexico

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) diilhamkan sebagai institusi pendidikan tinggi untuk ijazah sarjana muda dan pascasiswazah yang objektif dan prinsip panduannya menjamin peluang belajar yang sama untuk semua orang.

  • Jumeirah, Emiriah Arab Bersatu
  • Guadalajara, Mexico
  • + 1 lebih

  Sebuah sekolah perfileman profesional yang bertauliah dengan semangat bebas, Raindance telah mengajar pembikin filem baru dan berpengalaman sejak tahun 1992. Etos kami tertumpu pada kemerdekaan, dan kursus kami direka untuk anda mengembangkan kemahiran anda mengikut cara anda, mengikut gaya anda.

  • Tlaquepaque, Mexico

  ITESO ialah Jesuit University of Guadalajara. Ditubuhkan pada tahun 1957, ia adalah rangkaian rangkaian 228 universiti Jesuit di seluruh dunia. Mereka semua berkongsi tradisi pendidikan Yesuit yang berumur 450 tahun, tradisi yang secara historis berada di tengah-tengah pemikiran dunia, yang dikenali untuk mendidik para pemimpin dalam semua bidang sains dan seni.

  • Mexico City, Mexico

  UNIR Mexico ialah universiti Mexico swasta yang diluluskan oleh Kementerian Pendidikan Awam (SEP) pada tahun 2013.

  • Mexico City, Mexico
  • Monterrey, Mexico
  • + 2 lebih

  Sekolah Perniagaan EGADE di Tecnológico de Monterrey telah membina reputasi yang diiktiraf di peringkat global sebagai institusi pendidikan perniagaan Amerika Latin yang terkemuka, komited untuk memperkasakan pemimpin omnipreneurial yang mencipta nilai bersama dan mengubah masyarakat.

  • Mexico City, Mexico

  Vatel International School of Hotel Management and Tourism adalah institusi yang diiktiraf di seluruh dunia, yang menyediakan pelajar untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan jawatan pengurusan dengan bertanggungjawab di tempat perhotelan, seperti hotel, restoran, agensi. pelancongan, agensi perkhidmatan, hospital, pusat rekreasi, dan lain-lain. Rancangan akademik Vatel menawarkan gelaran berganda rasmi (Mexico-Perancis) yang membuka peluang untuk langsung bergabung dengan dunia profesional.

  • Naucalpan de Juárez, Mexico

  Menyedari keperluan untuk mempersiapkan orang dan profesional yang lebih baik untuk lebih berjaya menghadapi cabaran 'normal baru', di UVM kami telah memutuskan untuk melancarkan Model Pendidikan Certeza Baru kami.

  • México, Mexico

  Kami adalah Universiti yang komited untuk menyebarkan pendekatan yang bertujuan untuk bidang perniagaan dan pembangunan manusia yang menyediakan strategi yang sangat berjaya. Kami mempunyai keyakinan yang tegas bahawa fungsi persiapan adalah menjadikan individu sebagai orang yang berpengetahuan dan nilai yang berkolaborasi dengan masyarakat kita pada tahap pengalaman yang positif. Kami mencadangkan pembelajaran sebagai alat yang memerlukan komitmen yang menghasilkan pencapaian dan kepuasan yang luar biasa, kami menekankan pemilihan profesional kami yang, setelah memasuki, sudah memiliki profil yang memperkaya di kawasan ini, yang memungkinkan mereka menyumbang pengalaman kepada rakan sekelas dan profesor kelas mereka. , kerana pengetahuan diterapkan dengan semangat, kejujuran, kejujuran dan kemas kini. Universiti kami membenarkan pengembangan dan pertumbuhan graduan dan tenaga pengajar kami, serta kemudahan yang selesa di mana penggunaan adalah keutamaan.

  • Puebla City, Mexico

  Universiti Politeknik Puebla komited untuk bertemu dan terus meningkatkan keberkesanan Sistem Pengurusan Kualitinya, dengan mewujudkan, mengkaji dan menilai objektif kualiti secara berkala, yang bertujuan untuk memperkukuhkan perkhidmatan pendidikan yang disediakan oleh Universiti, untuk melatih profesional yang kompeten yang memenuhi keperluan sektor produktif dan sosial.

  • Mexico City, Mexico

  Di Universiti Teknologi Mexico, kami yakin bahawa setiap orang berhak mendapat pendidikan yang berkualiti. Oleh itu, untuk anda belajar sekolah menengah, sarjana atau siswazah, kami menawarkan tuisyen, biasiswa akademik dan bank pekerjaan kepada anda. Matlamat kami adalah untuk anda menjadi profesional yang bersedia supaya anda dapat meningkatkan kualiti hidup anda.

  • Cortazar, Mexico

  Kami adalah universiti bertaraf dunia yang beroperasi melalui sistem pengurusan kualiti yang komprehensif yang: Melatih manusia secara bersepadu, melalui pelbagai program pendidikan yang diakui kualiti dan kesesuaiannya, berdasarkan model Universiti Politeknik. Ia mempunyai kakitangan yang berkelayakan. Ini mempromosikan budaya penyelidikan, pengembangan teknologi dan inovasi, dengan pendekatan yang lestari dan dengan unjuran antarabangsa.