Keystone logo
Paraguay

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Paraguay 2023

Bilangan institusi: 4
  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 35 lebih

  Tecnológico de Monterrey adalah sebuah institusi bebas, bukan keuntungan, swasta yang tidak berkaitan dengan parti politik dan agama. Ia didirikan pada tahun 1943 berkat visi ahli perniagaan Mexico Eugenio Garza Sada. Ia mempunyai 31 kampus dan 21 ibu pejabat dan pejabat perhubungan antarabangsa. Objektifnya adalah untuk melatih pemimpin dengan semangat keusahawanan, akal manusia dan daya saing yang tinggi.

  • Caaguazú, Paraguay

  Universidad del Norte adalah yang tertua keempat di Paraguay. Sejak itu dia mengabdikan diri untuk kualiti pengajaran, pemeliharaan dan inovasi budaya, perkongsian dan pengembangan pengetahuan saintifik, dan pengembangan pemimpin yang membuat perbezaan di peringkat nasional.

  • Ciudad del Este, Paraguay

  Vatel tiba di Paraguay pada tahun 2011 sebagai satu-satunya sekolah kebangsaan yang menawarkan ijazah berganda dan memberikan diploma pelajarnya yang diiktiraf oleh negara Perancis, Sarjana Muda. Kejayaan seluruh sekolah Vatel di seluruh dunia adalah kerana kita mengekalkan konsep pendidikan dua, di mana 50% belajar di kelas dan selebihnya 50% dalam latihan dan latihan di hotel terbaik di negara kita dan di dunia. Sentiasa kekal benar kepada falsafah bahawa "semua pengetahuan teoritis mesti disahkan dengan segera melalui amalan."

  • Asuncion, Paraguay

  Vatel Paraguay adalah sekolah hotel pertama dan satu-satunya di negara ini, menjana sejak 2012 sebagai graduan terbaik dalam Pentadbiran Hotel, dengan pengalaman kerja yang luas di Hotel Nasional dan Antarabangsa.