Keystone logo

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Rwanda 2023

Bilangan institusi: 4
  • Northern Province

  Pembelajaran intim dan praktikal dari pakar dunia nyata. Pendekatan yang tidak masuk akal untuk belajar dengan kelas yang lebih kecil, mata pelajaran yang dipilih sendiri untuk membuat anda bersedia bekerja apabila tiba waktunya untuk menamatkan pengajian.

  • Kigali City

  Pelajar Vatel di Rwanda akan lulus dengan ijazah berprestij antarabangsa yang berprestij yang menyediakan mereka dengan pelbagai peluang kerjaya yang menarik dalam industri perhotelan antarabangsa di seluruh Afrika, Asia, Amerika dan Eropah. Pendekatan inovatif Vatel melengkapkan mereka dengan pengetahuan dan kemahiran untuk melaksanakan dalam peranan peringkat tinggi apabila selesai pengajian mereka dengan menyediakan latihan latihan amali dan peletakan perindustrian sepanjang tempoh program ijazah tiga tahun.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 lebih

  Stafford dibentuk pada tahun 1993, di UAE, dengan tujuan untuk menyediakan bantuan pendidikan jarak jauh kepada para profesional perniagaan di Timur Tengah untuk mencapai kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang berkualiti yang akan menandakan mereka sebagai pengurus yang serius dan memajukan kerjaya mereka. Bermula dengan 7 pelajar pada tahun 1993 dalam satu dekad kemudian, kita terlibat dengan purata 1000 pelajar setahun pendidikan availing jarak jauh. Semua pengurus serius yang sibuk membuktikan kepada dunia bahawa mereka bermaksud untuk berjaya. Stafford sepenuhnya difokuskan untuk membantu para profesional sepenuh masa dalam perniagaan dengan pembelajaran jarak jauh untuk mempercepat kerjaya mereka melalui kajian bebas. Stafford bekerja di seluruh rantau Timur Tengah dan Levant yang menawarkan pembelajaran jarak jauh Eksekutif MBA, Doktor, BA, diploma dan banyak lagi. Kami bangga dengan komitmen kami terhadap kejayaan akademik dan perniagaan para pelajar kami, hubungan cemerlang kami dengan universiti di UK kami, integriti kami dan berkualiti tinggi kakitangan sokongan akademik dan pentadbiran kami.

  • Kigali

  Mahatma Gandhi University Rwanda is a Higher Learning Institution established and recognized by Higher Education Council, Ministry of Education, and Government of the Republic of Rwanda. The aim of this university is to educate students globally and make them an able citizen. The University Operating as a non-profit making institution of Higher